Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kizlar karar veremiyorum yardim edin lutfen

Rasko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
42
4
1
İstanbul
Kizlar benim saclarim cok cabuk kirilan bi yapiya sahip ne yaparsam yapayim hic taramasam dahi kiriliyor simdi estetik acisindan boncuk kaynak yaptirmak istiyorum sizce kirilmasinda etkili olur mu yani zaten cabuk kiriliyor iyice hizlandirir mi bunu haftalardir dusunup duruyorum hala karar veremedim :/

Kizlar benim saclarim cok cabuk kirilan bi yapiya sahip ne yaparsam yapayim hic taramasam dahi kiriliyor simdi estetik acisindan boncuk kaynak yaptirmak istiyorum sizce kirilmasinda etkili olur mu yani zaten cabuk kiriliyor iyice hizlandirir mi bunu haftalardir dusunup duruyorum hala karar veremedim :/

Canım her ne olursa olsun kendi saçın her zaman en iyisi en güzeli :34: senin olmayan şeyler sadece bir avuntu ve inan dışardan çok itici duruyor o boncuklar diplerde :19:

Canım her ne olursa olsun kendi saçın her zaman en iyisi en güzeli :34: senin olmayan şeyler sadece bir avuntu ve inan dışardan çok itici duruyor o boncuklar diplerde :19:

Daha once vardi hic belli olmuyordu ama o zaman saclarim zaten kiriliyor diye etkisini hic dusunmedim benim saclarim cok koyu bir renk siyah gibi resmen o yuzden boncuklar belli olmuyordu ama dogal sac konusunda haklisin benim istedigim saclarimin biraz daha gur durmasi uzunlugunda sorun yok cunku

canım kaynak kırılmalarını dahada fazlalaştırır çıtçıt kullan ve o esnada saçına bakımlar yap yağlarla
kendi saçın gibisi yok ben kaynaklarımı çıkarttım geçen yıl kısacık kestırdım saçımı
o esnada çıtçıt kullandım.
şimdi kendi saçlarım uzadı ve bakımla gürleşti.
ister kısa ister uzun kullan saçlarındanda birşey kaybetme derim bence.

Canım zaten normalde bile kırılıyormuş üzerine bide ek olarak gram eklediğinde dahada kırılır ayrıca o boncukların takıldığı yer hava almadığı için dökülme yapıyor. Bi süre sonra farkedersin. Aman ha diyim bi hevesle yapacaksın dahada kötüye gidecek.

ben 3 ay boncuk kaynak kullandım. saçlarım siyahtı boyalıydı. ama güçlü saçlarım vardı henüz oryel ile açtırmamıştım. elbetteki dökme yapıyor ama zaten günde bir miktar saç dökülmesi normal. ben memnundum açıkcası. saçlarımın uzamasındada etkili oldu. yalnız saç uzadıkça kullanımı zorlaşıyor. benim saçımı yıpratmadı aksine uzattı ama saçtan saça değişir canım. bunu bi uzmana danış bence. şuan saçlarım yandı kestrdm. çıtçıtlarım var ama kullanamıyorum. onun kullanımı daha zor bana kalırsa

Back
X