L Lvbglm Esma kılıç tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Şubat 2017 173 30 13 30 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Lvbglm #1 bu Yen'i aptamil devam sütü var hazır olarak kutu da reklam da gördüm , 15 aylık çocuğum var verebılır mıyım ?
bu Yen'i aptamil devam sütü var hazır olarak kutu da reklam da gördüm , 15 aylık çocuğum var verebılır mıyım ?
CennetKokusu_ Ada Cemre'mden öncesi yok... Kayıtlı Üye 20 Ocak 2015 1.170 895 63 10 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Lvbglm #2 Lvbglm .!.: bu Yen'i aptamil devam sütü var hazır olarak kutu da reklam da gördüm , 15 aylık çocuğum var verebılır mıyım ? Genişletmek için tıkla... merhaba benim de 16 aylık kızım var aptamil devam sütü veriyorum günde 2 defa doktorunuz aksi bir şey söylemediyse vermenizde sakınca olacağını düşünmüyorum
Lvbglm .!.: bu Yen'i aptamil devam sütü var hazır olarak kutu da reklam da gördüm , 15 aylık çocuğum var verebılır mıyım ? Genişletmek için tıkla... merhaba benim de 16 aylık kızım var aptamil devam sütü veriyorum günde 2 defa doktorunuz aksi bir şey söylemediyse vermenizde sakınca olacağını düşünmüyorum