- Konu Sahibi yalnizkiz3434
Kizlar hamisler kacinci haftada ne durumdasiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim biraz erken belli oldu:) 14-15 haftalıkken belli oluyordu hamile pantolonu giyiyorum zaten 12. haftadan beri. Şu an 26. haftamdayım 10 kilo almışımher gören doğum ne zaman diye soruyor yakın sanıyorlar.Ailede genetik galiba annem teyzem hepsinin karnı kocaman olurdu hamileyken. Üstelik erkek kardeşim 5000g doğmuştu:) Benden de bu performansı bekliyorlar.
surekli dis kanam var ve bunu sizinen pasmak isterim ikinci kez hamileim ilk bir kizim oldum 2 cisi daha cinsiyeti beli olmadi merak etim budur kizimda hic dis kanamasi yasamadim acaba alyakyasi cisyetlerlen varmidir aranizda bilen varsa merakimi tamamnayin lutfen cunku meklan bekliyorum olum olsun istiyorum biraz yardimci olursanis cok sevinirim![]()
Kizlar hamisler kacinci haftada ne durumdasiniz
dis kanamasi minarel calsiyum eksikliginden olur
evet biliyorum ama merak etim sudur kizimda da sut peynir kulanmazdim ama dis kanamasi yoktu cinsitle alakasi olabilirmi
ben 12. hafta içindeyim, yemek yiyemiyorum, her sabah istikrarsız acı su kusuyorum. en iyi yediğim şey peynir, su falanda çok içemiyorum. 1 kilo verdim, karnım falanda çıkmadı, hiç hamile gibi durmuyorum. sadece ölü gibi suratımdan belli oluyor bi anormallik olduğu, bembeyaz ruh gibi dolaşıyorum.
14-16 haftalar arasında karnım belirgin bir şekilde çıkmaya başladı . ikinci üçüncü aylarda da vardı tabi şişkinlikmiş sonra indi :) kilo hamilelik başlangıcı 63 tü sonra 57 kadar düştü şuan 66 :) ve 26+2 deyim:) sonlarım nasıl olur allah bilir![]()
Bende 14 henuz okadr belli değil cok minik
Ben zayifimkişiden kişiye ve vucüt yapısına göre değişir canım 6. ayında her an doğuracak gibi olanlar da var doğuma girdiğinde göbeği olmayanlar da var :) bir abla vardı bizim komşu 17 yaşında doğum yapmıştı doğuma gittiğinde neredeyse hiç göbeği yoktu yaşı da küçük diye doğumhaneden çıkarmışlar o zaman :) tabi sonra doğuruyor diye geri almışlar doğumhaneye ben çok güldüydüm bunu ilk duyduğumda![]()
ben 12. hafta içindeyim, yemek yiyemiyorum, her sabah istikrarsız acı su kusuyorum. en iyi yediğim şey peynir, su falanda çok içemiyorum. 1 kilo verdim, karnım falanda çıkmadı, hiç hamile gibi durmuyorum. sadece ölü gibi suratımdan belli oluyor bi anormallik olduğu, bembeyaz ruh gibi dolaşıyorum.
Ben zayifimcikmadi hep korkuyorym bi terslikmi var diye bilmiyorum cnm ya
![]()
Bilmiyorum canim iste biraz takın tili olunca boyle oluyor galiba :) zayifim ic karnim olurmu benimbi terslik yoktur bünye meselesi bu demek karın içi geniş . genetik birazda sanırım merak etme bide inan bana karnın büyüdükçe zorlanıyorsun :) bazen karnım bu kadar çıkmasaydı diye bile düşünebilirsin
Benim hergun basim agriyo ca nim migrenim yok kanin fazlalastigi icib diyolar ama bilmiyorum ki bende aksam yemek yiyemiyorum istahsizim meyve agirlikli besleniyorum bidha 9 ay bitse :)benim çok hafif belli oluyor bende hamile pantolonu giyiyorum kilo verdim 2 kg kadar fakat bu aralar yemeğe başladım sayılır ama yine de mide yanmam çok fazla
hele dün başım çatlayacak gibi ağrıyordu migrenim falan yok Allaha şükür
karnımı çok gergin hissediyorum kayısı yağı sürüyorum fakat akşamları geç yemek yiyince rahatsız oluyorum
karnımız göbek deliğinin altında şişmeye başlayınca bebek büyümüş oluyor değil mi arkadaşlar
yoksa ben mi kendimi saldım hamileyim diye![]()