Kızlar karnınız nezaman bellı olmaya başladı kac kılo aldınız buyrun sohbete

Benim hergun basim agriyo ca nim migrenim yok kanin fazlalastigi icib diyolar ama bilmiyorum ki bende aksam yemek yiyemiyorum istahsizim meyve agirlikli besleniyorum bidha 9 ay bitse :)

biter canım 9 ay bir bakmışsın göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş gitmiş nazlanacağın varsa nazlan bugünlerin kıymetini bil:1:

benimde karnım çıkmadı :14: ayrıca dün akşam baş dönmesi yüzünden hastaneye gitmek zorunda kaldım eşimle beraber akşamımız hastanelerde geçti :44: allahtan bebeğim iyiymiş bi sorun yok şükür benimde tansiyonum düşmüş biraz ... mide bulantılarım yeni bitti :32: en son bir hafta önce doktorum tarttı 63 küsürdü bir ay öncede aynıydı ...

47 kilo ile başladım şuan 71 civarındayım. hiç bulantım kusmam olmadı iştahım bu yüzden hep açık. karnımda hemen belli olmuştu.

65 kilo ile hamile kaldim 5 kilo verdim su anda 62kiloyum ve 15 haftalik oldum iyimi kotumu bilmiyorum

19.haftadayım bence karnım çok belli oluyor ama hala anlamıyor etraftakiler artık belli olsa diyorum ama tık yok :KK51:4kilo aldım hamile kaldığımdan beri:110:

bende 9+6 oldum bugun ve göbişim cıktı :) :) daha sımdıden boyle olduysam ilerleyen zamnlarda dusunemıyorum kndımı :) :)

Back
X