kızlar kasık çektirme duydunuz mu yaptıran var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi keug0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

keug0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
2.586
2.950
83
26
Kızlar selam kasık çektirme yaptıran var mı ben 2 gün denedim kasığın çok sokulmuş dedi bilmiyorum normalde inanmam ama kasıkalarım ağrıyor 2 gündür bugünde gitmem lazım ama gitmeyi düşünmüyorum zararlı olabilir çok acıyor çünkü çekiyor geri aşağı kayıyor diyor göbeğimde düşükmüş bilmiyorum gerçek mi acaba bunlar hamile kalamazsın çok zor bu kasık çekilmeden dedi off kafam çok karışık bimiyorum

Kızlar selam kasık çektirme yaptıran var mı ben 2 gün denedim kasığın çok sokulmuş dedi bilmiyorum normalde inanmam ama kasıkalarım ağrıyor 2 gündür bugünde gitmem lazım ama gitmeyi düşünmüyorum zararlı olabilir çok acıyor çünkü çekiyor geri aşağı kayıyor diyor göbeğimde düşükmüş bilmiyorum gerçek mi acaba bunlar hamile kalamazsın çok zor bu kasık çekilmeden dedi off kafam çok karışık bimiyorum
Hiç duymadım ben. 2 defa yaptırmışsınız 3.son mu olucakmış düzelicek mi o zaman

Arkadaslarimdan yaptiran oldu. Hamile kalmak icin. Bebekleri var su an

Göbek düşmesini duydum ben küçükken mahallemizde bi kadın göbeği düşenleri tedavi ederdi (nasıl olduğunu hatırlamıyorum) bence doktora gitmek daha mantıklı

Ben de yakın zamanda kasık çektirme yaptırdım bana damarların çok gelişmemiş dedi 2 gün üst üste Kasım çektik çok ağrı olmadı ama tabi rahatsız hissettiren ufak ağrılarım oldu ben de 2 yıldır gebe kalmak için uğraşıyorum doktorlar sorun yok diyor klomen kullandım çatlama iğneleri vs hiç fayda etmedi bi de bu kadına gitmemi istediler kim gittiyse işe yaramış fazla methedildi yakın akrabamız da yaptırdı o da olumlu sonuç aldı ben de denedim simdi reglime 10 gün var merak içinde bekliyorum

Ben de yakın zamanda kasık çektirme yaptırdım bana damarların çok gelişmemiş dedi 2 gün üst üste Kasım çektik çok ağrı olmadı ama tabi rahatsız hissettiren ufak ağrılarım oldu ben de 2 yıldır gebe kalmak için uğraşıyorum doktorlar sorun yok diyor klomen kullandım çatlama iğneleri vs hiç fayda etmedi bi de bu kadına gitmemi istediler kim gittiyse işe yaramış fazla methedildi yakın akrabamız da yaptırdı o da olumlu sonuç aldı ben de denedim simdi reglime 10 gün var merak içinde bekliyorum
Valla canım bende 2 gün çektirdim ama sonra gitmedim kadın henüz çıkmadı kasıgın çok düşmüş çıkamzsa cocugun olmaz dedi pek inanmıyorum beninde 1 yıl oldu olmuyor

Benim kayınvalidemin annesi yapar işe yaradığını söylüyorlar ama yapanın dikkatli yapması lazım çünkü Allah korusun lifler bağlar var orda tek yanlışta geri dönülmez sonuçlar olur. Ayrıca o birine yapmıştı ama kadın ağrı falan çekmedi hiç

Valla canım bende 2 gün çektirdim ama sonra gitmedim kadın henüz çıkmadı kasıgın çok düşmüş çıkamzsa cocugun olmaz dedi pek inanmıyorum beninde 1 yıl oldu olmuyor
Bana düşük denediği halde çekti benim de damarlarım gelişmemiş üst üsteymiş öyle dedi sabun koyup kasığımı kuşakla sardı öyle eşimle temas istedi 2 gün üst üste hiç duymamıştım denedim şimdi resmen diken üstündeyim sırf denemedi olmasın diye yaptırdım sonumuz hayrolsun

Ne için yaptırıyorsunuz

Bende bu ay yaptırdım 6 yıldır bekliyoruz çocuk için ama olmadı. Gitmediğimiz doktor kalmadı tabi bunuda deneyelim dedik. Rahim ağzın dönmüş dedi ve kasıktan çektirerek bişeyler yaptı sonra kuşakla bağladı 10 gün kaldı gün aşırı ilişki dedi ve ilişkiden sonra belinde yastıklar sabaha kadar yat dedi birde ısırgan otunu kaynatıp buharında bekle ilişki öncesi dedi. Bir umut hepsini yaptık bakalkm reglime 8 gün var bekliyorum 😊 Rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırlı nasip etsin yakın zamanda ❤️

Bana düşük denediği halde çekti benim de damarlarım gelişmemiş üst üsteymiş öyle dedi sabun koyup kasığımı kuşakla sardı öyle eşimle temas istedi 2 gün üst üste hiç duymamıştım denedim şimdi resmen diken üstündeyim sırf denemedi olmasın diye yaptırdım sonumuz hayrolsun
Siz regli oldunuz mu acaba merak ettim sonuç ne oldu

Son durum nedir ben de çok merak ettim

İnanmayın öyle şeylere hepsi para tuzağı

Back
X