allah razi olsun bitanem iyi dileklerin ve dualarin icin...
cok sevindim su anda sorun olmadigina kayinvalidenlerle..ufak tefek olur tatlim onlari takamamk gerekir...var canim benim asil buralarda var kayinvalidelik cunku turkiyeden gelinleri getiriyorlar sonra istemiyorlar kollarindan tutup geriye gonderiyorlar..olmazmi dolu boyle vijdansiz kayinvalideler hatda cocuklarida varsa onu da vermiyorlar..ben belcikadayim brukselde oturuyorum..ama vatanimi cok ozluyorum ama insallah bir gun donus yapacaz butun haklara sahipsin burda insan ayrimi denilen bir sey yok saglik gibi konularda daha da uzerine dusuluyor evet brukselde dogdum..hem belcika hemde turk vatandasiyim..
annemler kesin donus yaptilar turkiyeye burda babam calisti annem tutdu yeri geldi oda calisti sonra yaptilar mal varliklarini simdi sukurler olsun rabbime geri donus yaptilar..annem 45 yasinda babamda 52yasinda kesin donus yaptilar..biede boyle dusunuyoruz bizde donmek isityoruz bakalim kismet artik..
kayinvalidemlerle ayni memleketliyiz adet lerimiz ayni sukur sorunum hic olmadi kayinvalidemde iyidir ama kayinpederim daha baskadir benim gozumde..herzaman yanimda oldular hic bir zaman yanliz birakmadilar beni..asilamadan sonra yatip dinlenmem ve ev ilgili bir sey yapamam gerekir geldi sagolsun isimi mide yapti utumude yamegimide hazirladi beni hazir sofraya cagirdi..allah razi olsun..simdi isde 24 yasinda bekar kaynim kaldi onuda evlendirdigi zaman oda turkiyeye temmelli donus yapmak isitiyorlar kayniminda evlenmeye niyeti yok gibi daha dogrusu 30dan once evlenmez..cunku kayinvalidemin yaslari gec biraz kaynanam 54 kayinpederim 53yasinda..dusunuyorlar gitmeyi ne yapacaklar atik burda insanin kendi vatani gibi varmi hic..