• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kayınvalidemin yaptığı çok zoruma gitti !

sokoprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
253
3
96
Ankara
bıgun k.valıdelerde oturuyoruz bu arada 1.5 yıllık evlıyım olayın gectıgı zaman hamıle degıldım 1.70 boyunda 73 kıloydum neyse cay ıcıyoruz k.peder oglum masallah kılo aldın daha bı ıyı oldun dedı annenın yapamadıgını gelın yaptı nasılda kılo aldırdı sana dedı benım cok hosuma gıttı guldum amaaaaaann alsın baba alsın bırazdaha alsın ıyı oluyo bole dedım bızım k.valıdede o sana degıl sen ona ayak uydurcaksın demezmıalsanaalsanasmile yanı o kılo almıcak sen zayıfla demek ıstedı ayyyyyyyy ben dondum kaldım esımde cok sasırdı hıc bıse soledım konu kapandı ama hemen kalktık o gece sabaha kadar agladım boyum uzun oldugu ıcın kılomuda bellı etmıyorum ayrıca cırkın de degılım herkes benı cok begenıyove esımın akrabalarıda sen nası bızım oglana baktın nası begendın dıyolar esım benden kısa ve zayıf ama bana gore dunya yakısıklısıopuyorumnanaktan ıste bole kızlar benı begenmıyo heralde :oklava:

Güzelim seni beğenen beğenmiş, hadi diyelim kayınvaliden beğenmiyor, zaten beğenmesi gerekmiyor ki ,onla evli değilsin sonuçta, oğlu beğenmiş ya. Seni övmeye başlayınca kayınbaba bir laf söyleme gereği hissetmiş olabilir. Boşver takma beğense ne beğenmese ne.

Kuzum takacak başka şey bulamadınız herhalde siz :),kötü birşey dememiş ki kadın sen şişmansın da dememiş,biraz hüsnü kuruntu yapıyosunuz gibi geldi bana,takmayın bu kadar ufak şeylere kafanızı..

anam kıskanmış senin güzelliğini oğlunu kilo aldırdın diyee bizde evlendikten sonra kilo aldık eşimşle kayınvalideme diyolar oğlun baya kilo aldı gelinin iyi baktı ona kayınvalidemde surat asarak ben bilmem hiç belli olmuyı:umursamaz:dedi

ha gecen noooollldu dr.um yanlız kalma artık bu saatten sonra heran suyun gelebılır dedı 2 hafta kaldı doguma ve bazı sıkıntılar gecırdım normal tuvalete oturmak yasak allahtan k.valıdede klozet yok bende annemlerde kalıyorum sadece hafta sonu esım alıyo benı eve gecıyoruz gecen hafta eve gectım k.valıdeler geldı yıne k.pederım oglum gobegın cıkmıs ne tatlı duruyo dedı bende bırısı dıyodukı ben kocacım kılo al deyınce o sana degıl sen ona ayak uydurcaksın dıyodu ama cark tersıne dondu dedım:)))ogrendım zamanı gelınce konusmayı ama ıcıme oturmustu artık nası alındıysam k.valıde bı bozuldu sormayın kızlar kafasını salladı guldu bana sankı ben sana gosterırım der gıbı ben aynı sekılde ona kafa sallayıp baktım bende sana gosterırım der gıbı:))))işin garıbı sımdı cok ıyı...hem laf sokuyo hemde yavrum dıyo bende anlamadım esıme soleyınce annem bu yapar dıyoooooo

canım kayınvalide bu alınmıştır tabi kayınpederin annesinin yapmadığını yaptın diyince normal gül geç

benim kayınvalidem de benle yarışır geçen bir konu oldu ben söyledim yapma diye ama dinlemedi dedim kayınvalidem ben de dedim diyo ya da ev işine yardım eder eşin kayınvalidem ben de yardım etsin isterim hep derim zaten diyo sanki o istemese eşim yapamayacak olur öyle şeyler belki biz de yaparız kayınvalide olunca :)

sana laf sokarsa sen de ona sokarsın şakayla karışık boşver dert edip kafana takma

Yok anam....ben anlamiyorum kizlar bazen sizi.benneyaptımki...bunumu kafana takip sabaha kadar agladin? bilmiyorumkismile

Arkadasim kadin küfürmü etti? Hakaretmi etti sana? Bu lafta ne var Allah askina?CADIARZU

Yani sanki birazda aman kayinvalide bir laf atsada bende altinda birseyler arasam gibi birsey olmus bu.
Sana veya ogluna acik acik kizim oglum kilolariniza dikkat edin dese bile alinmamaniz gerek bence....ne varki bunda? Kendi Annen öyle birsey ima etse darilirmisin, veya kayinvalidene yaptigin gibi ben sana gösteririm triplerine girermisin?:hulya:

Yanlis düsünüyorsun bence....kayinvalideni tanimam etmem ama bu konuda bana göre cok gereksiz bir cekismeye giriyorsun....ortada findik kabugu dolduracak birsey bile yok.:kahve:

Yok anam....ben anlamiyorum kizlar bazen sizi.benneyaptımki...bunumu kafana takip sabaha kadar agladin? bilmiyorumkismile

Arkadasim kadin küfürmü etti? Hakaretmi etti sana? Bu lafta ne var Allah askina?CADIARZU

Yani sanki birazda aman kayinvalide bir laf atsada bende altinda birseyler arasam gibi birsey olmus bu.
Sana veya ogluna acik acik kizim oglum kilolariniza dikkat edin dese bile alinmamaniz gerek bence....ne varki bunda? Kendi Annen öyle birsey ima etse darilirmisin, veya kayinvalidene yaptigin gibi ben sana gösteririm triplerine girermisin?:hulya:

Yanlis düsünüyorsun bence....kayinvalideni tanimam etmem ama bu konuda bana göre cok gereksiz bir cekismeye giriyorsun....ortada findik kabugu dolduracak birsey bile yok.:kahve:
oooooofffff tamam yaaaaaa:(((((((((((((opuyorumnanaktan

Şekerim kaç kaşındasın sen :uhm:

Oğlu beğenmiş evlenmişsiniz işte. Gerisi hikaye. Salla gitsin ya. Böyle birşey söylese kayınvalidem bana güler geçerim. Bende ona bu tarz bi şaka yaparım. Geçer gider. Sabaha kadar ağlanır mı bunun için. Boşa akıtma gözyaşlarını yakında bebeğin geceleri uyumayıp ağladğında sana da lazım olacak o yaşlar. a.s.

bencede çokta sallama. o kadar büyütülecek bişey yok. burda kayınvalidelerle eşlerle ilgili neler duyuyoruz. ama yinede böyle konuşmasa seninde canını sıkmasa iyi olurdu. bi daha böyle bişey söylerse şaka yollu kırmadan böyle şeylere alındığını belli et. o da zamanla senin hassa olduğun konuları bilirde ona göre davranır.

şimdi suyun gelmek üzereyse minimum 8 aylık hamilesindir.
bu olay olduğunda da daha hamile değildim diyorsun.
yani sen 9 aydır bunu mu kafana taktın. akannehir
sen dertsiz başına dert mi arıyorsun arkadaşım.
9 ayda neler unutuluyor senin hatırladığın şeye bak; alemsin yani. kaydirigubbakcemile3
bana deseler bu lafı; demek kocam çok seviyo yemiyo yediriyor, iyi bakıyor bana derdim..
:dilcikar:

şimdi suyun gelmek üzereyse minimum 8 aylık hamilesindir.
bu olay olduğunda da daha hamile değildim diyorsun.
yani sen 9 aydır bunu mu kafana taktın. akannehir
sen dertsiz başına dert mi arıyorsun arkadaşım.
9 ayda neler unutuluyor senin hatırladığın şeye bak; alemsin yani. kaydirigubbakcemile3
bana deseler bu lafı; demek kocam çok seviyo yemiyo yediriyor, iyi bakıyor bana derdim..
:dilcikar:
Kesinlikle evet ya... yerimseniben
Kadın bana şişman dese ne zayıf dese ne sempatiksalakcinni
Çok da tın derler ya ondan işte.. aklinialirimsmile
Sanırım hamilelik psikolojisi dedikleri bu olsa gerek....
kaydirigubbakcemile5

ağlayacak bişey yokmuş bence. kendinizi boşunuza üzmüşsünüz. gülüp geçmek daha mantıklı..

yaaaaaaaaa,bu kaynanaları napmalı acaba? oğullarını evlendirmeden önce nasıl daha da kötü ve arızalı olunur diye bir kursa gidiyorlar galiba ......
canım benim yaaaa üzülme... şöyle düşün '' sadece sende yok böyle gevşek ağızlı bir kaynana ''

Back
X