• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kayınvalidemin yaptığı çok zoruma gitti !

takma diyosunuz da ben olsam ben de alınırdım ya. ağır bi laf bence. gülüp eğlenirken öle arada laf sokarak kalp kırmanın manası ne? ne hakkı varki o kadının bu kızcağızın kalbni kırmaya? şakaysa hiç komik değil. sanki gelinler ağaç kovuğundan çıktı. ne ayıp ya.

Şekerim kaç kaşındasın sen :uhm:

Oğlu beğenmiş evlenmişsiniz işte. Gerisi hikaye. Salla gitsin ya. Böyle birşey söylese kayınvalidem bana güler geçerim. Bende ona bu tarz bi şaka yaparım. Geçer gider. Sabaha kadar ağlanır mı bunun için. Boşa akıtma gözyaşlarını yakında bebeğin geceleri uyumayıp ağladğında sana da lazım olacak o yaşlar. a.s.

21 yasındayım canım

takma diyosunuz da ben olsam ben de alınırdım ya. ağır bi laf bence. gülüp eğlenirken öle arada laf sokarak kalp kırmanın manası ne? ne hakkı varki o kadının bu kızcağızın kalbni kırmaya? şakaysa hiç komik değil. sanki gelinler ağaç kovuğundan çıktı. ne ayıp ya.

vallaha benı anlayan cıktı sekerım bu kızlar benı anlamıyor yaaa yada ben mı bu kadar buyutuyorum ole bı ıcıme oturmuskı arkadas yazınca aklıma geldı hakıkaten ben 8-9 aydır canımı buna sıkmısım unutamamısım onda haklılar ama gulupte gecemıyorum tamam benım kocam benı begenmıs evlenmısız ama ınasan yınede kotu oluyo nebılıyım neysem yaaa ben kızımın odasını susledım onumuzde kı pazartesı veya salı doguma gırıcem bunlarla kafa yormamak lazım dimii sızlerınde resmını gormesınızı ıstıyorum cekıp konu acıcam bakarsınız hihoyyyt bu arada butunn yorum yazan arkadaslara tabırı caızse cadılara sevgıler zemuszemusopuyorumnanaktan

kendinizi överken bi çıtır eşinizi yermiş,sonunada bana göre dünya yakışıklısı demişsiniz..ilginçç:kahve:
madem şaşırıyolar sen eşine nasıl baktın!! die :delphin:o zaman kendine güvenin varsa böyle lafları takıpta sabaha kadar ağlama arkadaşım tamammı:teselli:

kayınvaliden çok yanlış bir laf etmiş.
bir kayınvalide olarak tavsip etmiyorum.o kıskanmış ama bence kıskanmamalı gurur duymalı.becerikli , güzel yemek yapan, evine huzur veren bir gelini olmuşkiiiiiiiiiiii .oğlu kilo almış.
bence öyle.
ben öyle düşünürdüm.yanlış yapmış.

vallaha benı anlayan cıktı sekerım bu kızlar benı anlamıyor yaaa yada ben mı bu kadar buyutuyorum ole bı ıcıme oturmuskı arkadas yazınca aklıma geldı hakıkaten ben 8-9 aydır canımı buna sıkmısım unutamamısım onda haklılar ama gulupte gecemıyorum tamam benım kocam benı begenmıs evlenmısız ama ınasan yınede kotu oluyo nebılıyım neysem yaaa ben kızımın odasını susledım onumuzde kı pazartesı veya salı doguma gırıcem bunlarla kafa yormamak lazım dimii sızlerınde resmını gormesınızı ıstıyorum cekıp konu acıcam bakarsınız hihoyyyt bu arada butunn yorum yazan arkadaslara tabırı caızse cadılara sevgıler zemuszemusopuyorumnanaktan

Yaa belki konuyla alakasız bişey sorucam amabilmiyorumkismile
21 yaşındasın ağır geliyormu hamilelik? nasıl bir duygu zor mu? şimdiden cvbın için saolkaydirigubbakcemile5

amaaan boşver bee desin dursun kayınvalideler genelde,bu tarz konuşmaya bayılırlar,ama umursama boşveeerr...

kayınvalideler iyi deyince sevinmayacaksin kötü dediğinde üzülmeyeksin...
annemin sözü vereliniortak

Yaa belki konuyla alakasız bişey sorucam amabilmiyorumkismile
21 yaşındasın ağır geliyormu hamilelik? nasıl bir duygu zor mu? şimdiden cvbın için saolkaydirigubbakcemile5

walla cok guzel bı duygu gayet rahat agır gelmıyo canım benım 19 yasında evlendım esıme asık oldum aılemde emımısın dedı bende asıgım evlenmeyı ıstıyorum dedım sımdıde gun sayıyoruz haftaya bugun yada yarın doguma gırıcem kızıma kavusucam ınş. hoscakal cnmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kendinizi överken bi çıtır eşinizi yermiş,sonunada bana göre dünya yakışıklısı demişsiniz..ilginçç:kahve:
madem şaşırıyolar sen eşine nasıl baktın!! die :delphin:o zaman kendine güvenin varsa böyle lafları takıpta sabaha kadar ağlama arkadaşım tamammı:teselli:

cok haklısın canım ama ben esımı cok sevıyorum asık oldum ve evlendım sevdıgım ıcn yakısıklı gelıyo gulusu falan nebılıyım benım gozumde cok tatlı opuyorumnanaktandogru soluyosun kendıme guvenıyorum ama ıste herkes benı begenırken bu kadın nıye bole dedı dedım kendı kendıme zoruma gıttı agladım nebılıyım delikafadulden

Back
X