• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar keçiboynuzuyla değilde pekmeziyle spermlerde artis elde eden yok mu?

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
kizlar burda keciboynuzu yok turkiyeden getirtmek gerekiyor surekli giden oldukca isteme firsatimiz var ama kisin kimse gitmiyor ve dolayisiyla elde edemiyoruz...pekmezini bulabiliyorum fakat bazi yerlerde yazilar okudum pekmezi yapim asamasinda cok kaynatildigi icin etkisini kaybediyormus diye dogrumu acaba??hicbir ise yaramazmi??deneyen varmi kizlar sadece pekmezini???

Merhaba canım
Biz denemedık ama arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla keçi boynuzunu suda kaynatıp hergün 1 bardak o sudan içmek hepsinden daha iyi oluyormuş birde benım tanıdım bir arkadaşımda denedı 10 sene sonra kendılığinden bebeklerı olduuu

Merhaba canım
Biz denemedık ama arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla keçi boynuzunu suda kaynatıp hergün 1 bardak o sudan içmek hepsinden daha iyi oluyormuş birde benım tanıdım bir arkadaşımda denedı 10 sene sonra kendılığinden bebeklerı olduuu

canim cok saol cevapladigin icin ama ben fransada yasiyorum ve burda keciboynuzu bulunmuyor pekmezini bulabildigim icin sordum...

merbaha arkadaşlar bende uzun süredir kayıtlıyım siteye fakat giremiyordum..girmek istedigimdede sitede sorun oluyodu çok şükür bugün kavuştum..keçiboynuzu 3 ay kullandı eşim..test yaptırmadık daha...kür bitti 1 ay oldu..ben regli oldum gerçi...kürden sonra hamile kalanları duymuştum...darısı bizlerinde başına...

keçiboynuzu suyunu kullandık biz pekmezini araştırmıştım..pek fazla olumlu sonuç vermiyormuş arkadaşım..dogal olanı makulmüş..sen yinede şansını dene canım...allahdan ümit kesilmz elinden geleni yap...

kizlar zaten burda keciboynuzu bulabilsem kendisini alicam ama yok malesef...pekmezi var sadece....

canım sende türkiyeden getirtene kadar yaza kadar o zaman pekmezini kullan...birde elinden geldigince dogal ürünler kullan evde yemeklerde..hazır yiyecekelrden uzak durun...artı olarak vitaminelr alın..havuç suyu her sabah içilmeli imiş....

canım sende türkiyeden getirtene kadar yaza kadar o zaman pekmezini kullan...birde elinden geldigince dogal ürünler kullan evde yemeklerde..hazır yiyecekelrden uzak durun...artı olarak vitaminelr alın..havuç suyu her sabah içilmeli imiş....

evet canim oyle yapicam zaten tr ye gidene kadar pekmezini kullanicam..havuc suyu icin makinam yok nasil elde edebilirimki makinasiz??

mehay canım benim eşim kullandı

1 ay sabah akşam birer kaşık içti

ama değeri31 milyon iken 36,5 milyon oldu

yani bu kadar fark etti
bence kullanın
fark edeceğine inanıyorum

bir de evitamini alsın eşin

spermlerin hücre duvarlarını ve yapısını güçlendiriyormuş

clinikten yazmışlardı bize de

senin de çukulata kisti var diye hatırlıyorum

sen ne yaptın tedavini canım

kizlar burda keciboynuzu yok turkiyeden getirtmek gerekiyor surekli giden oldukca isteme firsatimiz var ama kisin kimse gitmiyor ve dolayisiyla elde edemiyoruz...pekmezini bulabiliyorum fakat bazi yerlerde yazilar okudum pekmezi yapim asamasinda cok kaynatildigi icin etkisini kaybediyormus diye dogrumu acaba??hicbir ise yaramazmi??deneyen varmi kizlar sadece pekmezini???

canım biz hep keçiboynuzu pekmezini kullandık ve çok faydasını gördük..bence hiçbir sakıncası yok hatta faydası var biz çok memnunuz inşallah sizde faydasını görürsünüz.

bayanlar herkese söylüyorum sizede söyliyeyim kupa terapiyi( hacamat) deneyin yüzde oranı azımsanmayacak kadar çok..bende inanamadım ama allahın bir lütfu sankinetden inceleyin hacamat ve kısırlık diye girin car bulunan insanların ağzından duyun siperm arttırdığını ,yumurtalıklardaki tedavi yöntemlerini,ve bebeklerini kucağına alan insanları..

Back
X