Kizlar kese hcg kacken gozukur

Dün betam 1424.5 yarın gitsem kesen gözukurmu
Son adet tarihiniz nezaman?
Beta degerleri herkeste farkli oluyo kese gorundugunde.. genelde 6. Haftada kese icin kontrole cagiriyolar.. bende bekliyorum bugun gelirsen vajinal bakarm ddi drm ben karindan baksin istiyorum oyuzden haftaya cars gdicem (ozaman icin 6. Hafta olucak )
5. Haftada vajinal gorebiliyolar
6. Haftada karindan gorunuyo genelde..

Umarim yardimci olablmisimdir

Vajinal muayeneyi ben hiç sevmiyorum, karından görmek istiyorsanız biraz bekleyin derim.

Vajinal muayenede herşey daha net belli oluyo Allah korusun dış gebelik gibi durumlarda hemen teşhiş edilir bence beklemeye gerek yok

Az önce hastaneden geldim karından ultrasonla baktı 3 mm dedi son adet tarihine göre 4 +5 normalmidir acaba
Bu durum biraz değişken, kesenin gelişimi bebeğin oluşumu falan. Bazen bir hafta geriden gelebiliyor. Adet tarihinize göre değilde bebeğin gelişimine göre gidişatta hafta tekrar hesaplanıyor zaten. Her gün 1mm kesenin büyümesi bekleniyor sağlıklı gebelikte. Kontrol randevunuzda daha net söyler doktorunuz, daha çok yeni hamileliğiniz. Sağlıkla doğar inşallah.

Merhaba. Bu kişiden kişiye değişiyor. Ben gittim gözükmedi.ultrasondan ertrsi gün sabah beta verdim 7 bin üstü çıktı sonuç. Korktum ki dış gebelik mi yine.ama çok şükür ertesi gün gözüktü. Şimdi 11 haftalık olduk.
yani biraz daha beklerseniz daha iyi olur. 1500 den 3000 diyor doktor

Haftaya gel bebekle kalp atışına bakalım dedi inşallah bebegimle kalbinin sesinide duyarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…