Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Son adet tarihiniz nezaman?
Beta degerleri herkeste farkli oluyo kese gorundugunde.. genelde 6. Haftada kese icin kontrole cagiriyolar.. bende bekliyorum bugun gelirsen vajinal bakarm ddi drm ben karindan baksin istiyorum oyuzden haftaya cars gdicem (ozaman icin 6. Hafta olucak )
5. Haftada vajinal gorebiliyolar
6. Haftada karindan gorunuyo genelde..
Bu durum biraz değişken, kesenin gelişimi bebeğin oluşumu falan. Bazen bir hafta geriden gelebiliyor. Adet tarihinize göre değilde bebeğin gelişimine göre gidişatta hafta tekrar hesaplanıyor zaten. Her gün 1mm kesenin büyümesi bekleniyor sağlıklı gebelikte. Kontrol randevunuzda daha net söyler doktorunuz, daha çok yeni hamileliğiniz. Sağlıkla doğar inşallah.
Merhaba. Bu kişiden kişiye değişiyor. Ben gittim gözükmedi.ultrasondan ertrsi gün sabah beta verdim 7 bin üstü çıktı sonuç. Korktum ki dış gebelik mi yine.ama çok şükür ertesi gün gözüktü. Şimdi 11 haftalık olduk.
yani biraz daha beklerseniz daha iyi olur. 1500 den 3000 diyor doktor
Merhaba. Bu kişiden kişiye değişiyor. Ben gittim gözükmedi.ultrasondan ertrsi gün sabah beta verdim 7 bin üstü çıktı sonuç. Korktum ki dış gebelik mi yine.ama çok şükür ertesi gün gözüktü. Şimdi 11 haftalık olduk.
yani biraz daha beklerseniz daha iyi olur. 1500 den 3000 diyor doktor