- 10 Nisan 2023
- 57
- 11
- 3
- 26
- Konu Sahibi evimhuzurum
4+3 haftalık hamileyim 5 haftada keseyi görebilirmiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt göre bilirsin 5 haftada görünüyor4+3 haftalık hamileyim 5 haftada keseyi görebilirmiyim
5+3'te keseyi gördüm. 6+1'de kalbini dinledim.4+3 haftalık hamileyim 5 haftada keseyi görebilirmiyim
5+3'te keseyi gördüm. 6+1'de kalbini dinledim.
Kese 5+3'te yoktu bile. Yolk sac bile oluşmamıştı .5+3de kesede bebek görünüyor muydu? Ben de şuan 5+3 üm henüz oluşmamış bebek tam.. Merak ediyorum
Teşekkür ederim. İlk olduğu için haliyle tedirgin oluyor insanKese 5+3'te yoktu bile. Yolk sac bile oluşmamıştı .
Cnm selam o tarihte degerın kac cıktı bnm bugun 104 cıktı ordakıler cok düşük dedı 1 eylülde adet olmustum 5 gün sürdü 9 eylülde rahım fıilm celtırdım kasıklarım cok agroyo nolur kızlr aranızda yokmu böke4+3 haftalık hamileyim 5 haftada keseyi görebilirmiyim
28 günde bir adet oluyorsanız bile 1 gün sonra adet gününüz benim de 128.1 çıkmıştı normal benceCnm selam o tarihte degerın kac cıktı bnm bugun 104 cıktı ordakıler cok düşük dedı 1 eylülde adet olmustum 5 gün sürdü 9 eylülde rahım fıilm celtırdım kasıklarım cok agroyo nolur kızlr aranızda yokmu böke
28’30 değişiyor adet günümden 2’e gün sonrada oluyorum bazen28 günde bir adet oluyorsanız bile 1 gün sonra adet gününüz benim de 128.1 çıkmıştı normal bence
Doktora görünün yerleşme kanaması da olabilir riskli gebelik de olabilir ilaç verir onun için aksatmadan doktora gidinKızlar kahverengi lekeler geliyor çok korkuyorum
benim doktoruma pazartesi randevu var o süreçtedede cuma kan talili pazar kan tahlılı yaparım ilerleme olmuşmu diye düşündüm sızce ne yapmam gerekDoktora görünün yerleşme kanaması da olabilir riskli gebelik de olabilir ilaç verir onun için aksatmadan doktora gidin