Kızlar kesede bebeği ne zamam gördünüz

Selinazn

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
262
44
13
21
Keseyi gördüm çok şükür doktor iki hafta sonra kalp atışını gel dinleyelim dedi 5 haftalık da bebek gözükür mü sizce kese de kızlar doktor kese gayet normal dedi ama yinede tereddüt ediyorum siz kaç haftalıken gördünüz 8.3 cm 5 haftalık keseye göre iyimi sizce içimi rahatlatmak amacıyla yazıyorum kusuruma bakmayın 🙏
1000061580.webp
bebeği

6+0da hicbirsey yoktu, 6+6da leke için gittiğimde yeni oluşmuştu kalp atışı tam değildi ritim falan baktık, daha sonraki haftada normal kalp atışını dinledik şükür

Keseyi gördüm çok şükür doktor iki hafta sonra kalp atışını gel dinleyelim dedi 5 haftalık da bebek gözükür mü sizce kese de kızlar doktor kese gayet normal dedi ama yinede tereddüt ediyorum siz kaç haftalıken gördünüz 8.3 cm 5 haftalık keseye göre iyimi sizce içimi rahatlatmak amacıyla yazıyorum kusuruma bakmayın 🙏Eki Görüntüle 3574027 bebeği
Şuan akışına bırakmalısınız çok şükür keseniz görünüyor 7-8 haftalar arası kalp atışını da dinlersiniz inşallah sonrasında da ilk trimesteri sağsalim tamamlarsınız kafanızda kuşku tedirginlik vs yapmayın heyecanınızı mutlu bir şekilde yaşamaya yoğunlaşın onunla konuşun sevin okuyun onu hayırlı olsun

Ben 5 de kese gördüm 6+6 da kalpnsesi duydum herkesinki farklı oluyor bence takılmayın folik asit almayı ve güzel beslenmeyi ihmalnetmeyin her şey yolunda gider inşallah 🙏🏻

Back
X