Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar merhaba . 11 şubt çarşamba günü doktora gttik . çok heyecanlıydım ve benim içime sanki doğdu.iki kesem var.daha çok yeni olmasına rağmen keselerim göründü. ilk haftalarda pek bişey görünmeyebiliyormuş.yani ikiz olcak bebişlerim.eğer teke düşmesse büyükgü ihtimalle ikizler.çok mutluyum.ilk kesemi gördüm çok heyecanlandım ikinci keseyi görüncede işte orda bi tane daha var doktor bey dedim... ama bendeki hyecanı görseniz....allahıma şükürler olsun ..inşallah bebişlerim sonuna kadar beni bırakmaslar .tek korkum ya düşerlerse yada bişekilde kaybedersem onları kaygısı içindeyimm..25 şubatta tekrar kontrolüm var.yani iki hafta sonra o gün daha netleşcek herşey..artık hep gün saymaya başladım bebeklerimi görücem diye.allahım hepimizin yardımcısı olsun.unutmayın hamile kalmak bişey deil onu sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmek önemli...hiçbiriniz beni bu yolda yalnız bırakmadınız hepinize ayrı ayrı teşekür ederim..allah gönlünüze göre versin .....
hayırlı uğurlu olsun bebişlerin Allah tamamına erdirsin kuzularınla Aminnnnnnnn...
çok doğru söylüyorsun hamile kalmak kadar da sonunu görmek te çok önemli bu umutla yürdüğümüz bu yolun sonunda çiçekler güller açsın ve o güneş bizi hiç soğutmasın...
Inşallah bebeişlerini sağlıkla kucağına alırsın bende heyecanla ayın 18'ini bekliyorum inana çok sevindim sitede sürekli hamile haberlerini aldıkça bende buradan herkese hamile olduğumu duyuracağım diye mutlu oluyorum hamile olduğunu öğrenene kadar sende ne gibi belirtiler vardı
çok sevindim.allah tamamına erdirsin.bebeklerini sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.artık hiç korkma.kötüsünü düşünme.iyi düşün iyi olsun.bir dahaki doktor randevunda bebeklerinin dahada kuvvetlenip büyüdüğünü düşün.herşey gönlünce olsun.
Tebrikler, darısı bir sonraki adıma, kalp atışlarını duymaya.Çok güzel bir duyguymuş. Ilk duydugumda farketmedim ama sonra farkedince daha da heycanlandım.Darısı sana canım
kızlar tekrar teşekür ederim ilginize.. seydahancer canım belirtileri sormuşsun.ben şu şekilde izah edeyim...tarnsferden sonra yani eve geldikten sonra o ilk günü mide yanması başladı bende ve yaklaşık beş gün boyuncada mide yanmam devam etti.6. ve 7. günler ise hafif bir başdönmem oldu.ve talihsizliktirki 6. gün ben merdivenlerden yuvarlandım tabi daha transfer yapılalı altı gün olmuş ben pek tutunu düşünmüyordum ve düşmemin üzerinde pek durmadım ...neyse allahtan bi kanamam falan olmadı çok şükürki.daha sonra ise yani 8.9.10. ve 11. gün ise çok yoğun bi şekilde adet sancım vardı.11.gün doktorumu aradık ve sorduk test yaparsak olumlu veya olumsuz sonuç çıkarmı belli olurmu dedik.doktorumda evet dedi ve bhcg yaptırdık sonuç positif çıktı . değerimde 112 ydi. allahıma şükürler olsun ki ters giden bişeyim yok şu anda herşey normal dedi doktorummm.yani artık gebelik belirtisimi desem yada transfer sonrası şikayetlermi desem bilemiyorummm. ama şu anda da kasık arası çok yaşıyorum böyle adet olcakmışım gibi ve göğüslerim adeta sızlıyorrr .tekrar ilginiz için teşekür ederim...hoşçakalın.umuraım yardımcı olabilmişimdir...
tebrik edeim.Allah tamamına erdirsin.hayırlı uğurlu olsun..ama bence stres yapma .çünkü en büyük tehlike stress.hersey çok güzel olacak bence hamileliğinin keyfini çıkart.
çok sağol canım düşmene üzüldüm ama alahtan bebeişlerine bişey olmamış inşallah kucağına alırsın bebişlerini ve beraber hamileliğimiz hakkında bol bol sohbetler ederiz.
kızlar merhaba . 11 şubt çarşamba günü doktora gttik . çok heyecanlıydım ve benim içime sanki doğdu.iki kesem var.daha çok yeni olmasına rağmen keselerim göründü. ilk haftalarda pek bişey görünmeyebiliyormuş.yani ikiz olcak bebişlerim.eğer teke düşmesse büyükgü ihtimalle ikizler.çok mutluyum.ilk kesemi gördüm çok heyecanlandım ikinci keseyi görüncede işte orda bi tane daha var doktor bey dedim... ama bendeki hyecanı görseniz....allahıma şükürler olsun ..inşallah bebişlerim sonuna kadar beni bırakmaslar .tek korkum ya düşerlerse yada bişekilde kaybedersem onları kaygısı içindeyimm..25 şubatta tekrar kontrolüm var.yani iki hafta sonra o gün daha netleşcek herşey..artık hep gün saymaya başladım bebeklerimi görücem diye.allahım hepimizin yardımcısı olsun.unutmayın hamile kalmak bişey deil onu sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmek önemli...hiçbiriniz beni bu yolda yalnız bırakmadınız hepinize ayrı ayrı teşekür ederim..allah gönlünüze göre versin .....
seni çok tebrik ederim canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah hayırlısı ile bebişlerini kycagına alırsın sağlıkla sıhhatle. aklına kötü şeylee getirme canım bol bol dua et ben öyle yapıyorum. dediğin gibi hamile kalmakla bitmiyor herşey hamile kaldıktan sonrası çok daha önemli bi süreç. inşallah hayırlısı ile kalp atışlarınıda duyarsın Allah a emanet ol darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına
ne güzel Allah tamamına erdirsin arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam umutta yaptırmıştın ama doktorun dışardandı sanırım bende orda yaptırdım şimdi beklemede gün sayıyorum dilerim aynı mutluluğu yaşamak banada nasip olur tekrar gözün aydın arkadaşım
tebrikler aramıza hoşgeldin umarım hep böle devam eder iki tane can taşımak çok kutsal bi kızım ve bi oğlum olacak kısmetse allahım herkese nasip etsinn
canım senin adına da çok sevindim.adına da dedim çünkü kendime adıma o duyguyu ben de yeni tattım.benim iki kese kesin gözüktü.üçüncüden emin olamadı doktorum.Yarın tekrar kontrolüm var.Bakalım neler olacak.Haberleşelim, umarım senin de dediğin gibi gebeliğimiz sağlıklı şekilde devam eder.
canım senin adına da çok sevindim.adına da dedim çünkü kendime adıma o duyguyu ben de yeni tattım.benim iki kese kesin gözüktü.üçüncüden emin olamadı doktorum.Yarın tekrar kontrolüm var.Bakalım neler olacak.Haberleşelim, umarım senin de dediğin gibi gebeliğimiz sağlıklı şekilde devam eder.
canım çok sevindim tebrik ederim.allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.güzel dileklerin içinde çok teşekür ederim...darısı tüm isteyenlerin başına .allahım bu yolda kimsenin elini boş çevirmesin...şükürler olsun allahıma bize bu duyguyu tattırdı.allahım bütün kadınlara bütün anne olmak isteyenlere bu duyguyu tattırsın......sağılıklı günler dilerim bebeklerinle.tekrar hayırlı uğurlu olsunlar ....tebrik ederiimmm ...hoşçakal canımmm