Kizlar kesem gorunmedi cok üzgünüm 😓😭

Canım sonucum cikti 26.325 doktor bu sonuca gore kalp atisi duymam gerekti dedi dis gebelik olabilir dedi ben cok korkuyprum suan
Keseyi görüpte kalp atışı mı duyamadı? İlk iki gebeliğim 8. Haftadan önce kalp atışı duyulmadı, birine dış gebelik birine boş gebelik dediler iki kızım oldu, kese göründüyse kalp atışını da duyarsınız inşallah

Keseyi görüpte kalp atışı mı duyamadı? İlk iki gebeliğim 8. Haftadan önce kalp atışı duyulmadı, birine dış gebelik birine boş gebelik dediler iki kızım oldu, kese göründüyse kalp atışını da duyarsınız inşallah
Ne kese ne kalp atisi gorulmedi canım , uzerine dis gebelik olabilir dedi bende dis gebelik beliryisi nedir bilmiyom , suan 6 haftaligim hcg de 26.325

Ne kese ne kalp atisi gorulmedi canım , uzerine dis gebelik olabilir dedi bende dis gebelik beliryisi nedir bilmiyom , suan 6 haftaligim hcg de 26.325
Stres yapma benim de keseyi görmek için usgyi o kadar bastırdı ki karnımı delecekti az kalsın. stres yapmadan bekle zaten dış gebelik bile olsa bu haftalarda bi tehlikesi olmaz 7. Haftada falan netleşir inşallah

Değer baya yükselmiş aslında ama neden böyle olmuş ki ben bir sonraki gittiğimde göründüğü zaman 67.000 lerde olduğu için normal mi bilemedim

Ne yaptın canım başka bir doktora gittin mi? Güzel haberlerini bekliyoruz
Evet gittim cok sukur dis gebelik degilmis , bana bol su ic dediler oyle yapip gittim.keseyi gorduk , doktora bana dis gebelikten suphelendigini soylefim , o zaman alttanda bakayim.emin olalim dedi ve bebegimin kalp atisinida duymus oldum kizlar cok dua ettim şükür hersey yolunda

Ben bu gece düşük yaptım canım umarım sen bebeğini kucağına alabilirsin duacın olacam
Cok büyük gecmis olsun canım cok üzgünüm rabbim sana tekrardan en kisa zamanda saglikli hayirli bir evlat nasip etsin insallah Aminn 😑 asla üzülme yine olur onun rizki yokmus sagliksizdi belki kendini teselli et guclu ol

Evet gittim cok sukur dis gebelik degilmis , bana bol su ic dediler oyle yapip gittim.keseyi gorduk , doktora bana dis gebelikten suphelendigini soylefim , o zaman alttanda bakayim.emin olalim dedi ve bebegimin kalp atisinida duymus oldum kizlar cok dua ettim şükür hersey yolunda
Nasıl sevindim anlatamam 🤩 belliydi zaten o hcg değeri ile sorun olmayacağı.
Ben de bugün 3 te gidicem olur da göremezsek diye umut oldun bana

Nasıl sevindim anlatamam 🤩 belliydi zaten o hcg değeri ile sorun olmayacağı.
Ben de bugün 3 te gidicem olur da göremezsek diye umut oldun bana
[/QUO
Ay hadi insallah rabbim rast getirsin guzel haberde senden bekliyorum o zaman duacınım canım, kese gormen gerek buyuk ihtimal bebek 7. Hafta ultrasonda goruncek benimki alttan gozuktu ama sen keseyi gorursen bi sorun yok demek

Back
X