Kizlar kesenin içinde bebeği ne zaman gördünüz

Yesmar Yesmarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2021
2.304
1.433
63
Merhaba kizlar benim hesaplamama göre 5+5 ama doktorun soyledigine göre altı +2 gebeliğim keseyi gördü ama bebek görünmüyor dedi haftaya gel o zaman goruruz dedi siz bebeği kesede kaçıncı haftada gördünüz bu arada karından ultrason bakildi

Merhaba kizlar benim hesaplamama göre 5+5 ama doktorun soyledigine göre altı +2 gebeliğim keseyi gördü ama bebek görünmüyor dedi haftaya gel o zaman goruruz dedi siz bebeği kesede kaçıncı haftada gördünüz bu arada karından ultrason bakildi
Altıncı haftada nokta kadar olan embryo çok zor görünür. Çoğu anne 6.haftadan sonra 8.haftaya kadar görür. Beta HCG biz düzenli artıyorsa sorun yoktur.

Herkese merhaba
27 Kasım son regl
22 Aralık yumurtlama
31 Aralık regl gibi kanama(hatta bu ay da olmadı diye üzülmüştüm)
8 Ocak beta 623
10 Ocak beta 1957
12 Ocak beta 4330 + vajinal ultrasonda kese göründü. Ama embriyo henüz görünmedi.

Doktorum asla rahatlatıcı bir insan olmadığı için kese boyutu son adet tarihine göre küçük diyor. 6 haftalık bir kese değil, 4 haftalık falan dedi. Ama ben diyorum ki ben geç yumurtladim yani hamile kaldiysam 22 Aralık'ta kaldım. Yani 4 haftalık normal şuan. Üstüne görmeye inanmayan biri ki sadece bekleyeceğiz diyor.

Sizler ne düşünüyorsunuz özellikle G Gustavia 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ne beklemeliyim

Herkese merhaba
27 Kasım son regl
22 Aralık yumurtlama
31 Aralık regl gibi kanama(hatta bu ay da olmadı diye üzülmüştüm)
8 Ocak beta 623
10 Ocak beta 1957
12 Ocak beta 4330 + vajinal ultrasonda kese göründü. Ama embriyo henüz görünmedi.

Doktorum asla rahatlatıcı bir insan olmadığı için kese boyutu son adet tarihine göre küçük diyor. 6 haftalık bir kese değil, 4 haftalık falan dedi. Ama ben diyorum ki ben geç yumurtladim yani hamile kaldiysam 22 Aralık'ta kaldım. Yani 4 haftalık normal şuan. Üstüne görmeye inanmayan biri ki sadece bekleyeceğiz diyor.

Sizler ne düşünüyorsunuz özellikle G Gustavia 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ne beklemeliyim
Canim ben keseyi 6 . Haftada gördüm lekelenmem de oluyor du ilaç kullaniyrm şuan başka bir doktora git sen ilaç versin hiç olmazsa düşük riskine karsi

Back
X