kızlar keseyı ne zaman gordunuz

Kızlar beni test günüm 18nisandı.Doktorum 2 hafta sonra bana gel dedi.4 mayısta gideceğim inşallah.acaba kalp atışlarını da duyua bilirmiyim acaba?

canım test gününde 4 haftalık oluyorsun 2 hafta sonra dediyse 6 hafta bitmişken çağırıyo demektir zira o haftanın sonunda veya 7. hafta içi duyuluyor, duyman mümkün olabilir bence ...ama duyamazsan panik yapma ben 7 de duydum, çatır çatır :))

canım test gününde 4 haftalık oluyorsun 2 hafta sonra dediyse 6 hafta bitmişken çağırıyo demektir zira o haftanın sonunda veya 7. hafta içi duyuluyor, duyman mümkün olabilir bence ...ama duyamazsan panik yapma ben 7 de duydum, çatır çatır :))

İnşallah keseyi görür ve de bebeğimim kalp atışın duyarım ya.Kızlar hangi durumda kese görülmez?Dış gebeliktemi?

İnşallah keseyi görür ve de bebeğimim kalp atışın duyarım ya.Kızlar hangi durumda kese görülmez?Dış gebeliktemi?

bildiğim kadarı ile evet rahimde degilse dış gebelik ama o zaten kan degerlerinden, ateşinin çıkmasından, başka türlü bir dünya belirtiden de belli oluyoo..sende dış gebelik falan yok arkadaşım şimdiden nerden getiriyosun bunları aklına..yapacağın yegane şey kendine dikkat et, hastalanmamaya çalış ilaç alamıosun çünbkü, bebiş(lerine) ben sizi bırakmıycam siz de beni bırakmayın diye diye dua etmek...gerisi boş, endişe tasa stres yok artık senin hayatında, keyfini çıkar bence....

bildiğim kadarı ile evet rahimde degilse dış gebelik ama o zaten kan degerlerinden, ateşinin çıkmasından, başka türlü bir dünya belirtiden de belli oluyoo..sende dış gebelik falan yok arkadaşım şimdiden nerden getiriyosun bunları aklına..yapacağın yegane şey kendine dikkat et, hastalanmamaya çalış ilaç alamıosun çünbkü, bebiş(lerine) ben sizi bırakmıycam siz de beni bırakmayın diye diye dua etmek...gerisi boş, endişe tasa stres yok artık senin hayatında, keyfini çıkar bence....

İnsanın aklına her şey geliyor canım benim.Progesteron iğnem ver 1 taneden 3 sefer.Clexane 4000 var 2taneden bir sefer.Benexol BF ,elevit,folbiol,aspirin var canım.Popom artık taş gibi oldu iğnelerden karnımda mosmor .
Rabbim emeğimizi elimizde koymaz inşallah...

endişelenme sen bi dünya ilacın var ama yanında yoğun stres varsa ilaçların etkisini silersin eziyetini de boşuna çekersin yapma, rabbim hepimize yardım edecek iananıyorum ben. bu kadar ezsiyeti acıyı boşuna çekecek kadar kimseye kötülük yapmış olamayız, bu günler de geçecek biz de güleceğiz .sen moralini yüksek tut hem seni 2009 tüplüler listesine ekledik hamiş diye :))))

endişelenme sen bi dünya ilacın var ama yanında yoğun stres varsa ilaçların etkisini silersin eziyetini de boşuna çekersin yapma, rabbim hepimize yardım edecek iananıyorum ben. bu kadar ezsiyeti acıyı boşuna çekecek kadar kimseye kötülük yapmış olamayız, bu günler de geçecek biz de güleceğiz .sen moralini yüksek tut hem seni 2009 tüplüler listesine ekledik hamiş diye :))))

Teşekkür ederim desteğin için canım.İnşallah söğlediğin gibi alırız bebişlerimizi de kucagımıza artık güler yüzlerimiz inşallah.

kızlar bugün ikinci tahlil için gittim.drum ultrasona bakalım dedi.1.keseyi gördü ve 2.kese çok ufak dedi.haftaya salı tekrar çağırdı.değerim yüksek olduğu için keseye baktı.ilk değerim 721.14 idi.çok mutluyum.allahım bugünleride gösterdi.Allah bu sıkıntıyı çeken herkesi en kısa sürede mutlu eder inş.

Kızlar ben de dün gittim 5+2 haftamdı.1 kese gördük.19 günüm için değerim de 5629 du :D.
Doktorum muayeneden önce ikiz olma şansı yüksek dedi ama birini gördük.Allahım sağ salim kalp atışlarını da duydursun bana da.Bekleyen her birimiz güzel haberler alalım inşallah..

inşallah arkadaslar arkadasım bende keseyı 4 haftalıkken kalp atıslarınıda 6.haftada gördüm papatya 42 senın bebekler bence ikiz çünkü doktor banada ilk gittiğimde aynı seylerı söylemıstı 1 bebeğin kesınde diğeri küçük durabılırde kaybolabılırde demişti çok şükür bidahakı gidişte ikisininde gayet sağlıklı olduğunu öğrendık inşallah senınde öyledır

Back
X