kizlar keseyi ne zaman gördünüz?

Freudige Frau

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
274
198
18
kizlar kisa bir sorum var yardimci olabilir misiniz? pozitif sonuc alinca kesenizi ne zaman gördünüz? kac haftaliktiniz ve de b-hcg seviyeniz kacti?

Beta hcgmi hatirlamiyorum kalp atisina 6+5 de gittim ve duydum cok erken cagirmadi dr.bu arada ilk hamileligimdede hic alttan muayene olmadim .gerek olmadikca o kdr dra gittim bazen sehir disinda oluyodum hic alttan bakmadilarki gerekte yok normal sartlarda.icinizi ferah tutun 6 ve ustu haftalarda saglikli kalp atisini duydum ve ilk gidisimde tum kan testlerimi yaptilar toxoplazma hemogram idrar kulturunden tut kizamikcik ne varsa rutin hamilelik testi devlette hepsini istemis dr uc sayfa cikti verdiler.kalp atisindan sonra bi ay yada bes hafta gecti ikili teste gittim.oda 12.haftaya denk geliyor.

Sağolun kızlar verdiğiniz bilgiler için. Henüz hala kan testi yapılmadı bana. Pazartesi akşam belli olacak her şey umarım keseyi görürüz bari. O kadar çok korkuyorum ki.. çünkü benim de gebeliğim şu an anca 5 haftalıktır hesaplarıma göre ve de çarşamba günü hiçbir şey görünmemişti.

Beta 1000 idi 5+4 günlük mü ne idim kese göründüğünde ama acele etmeyin derm doktor bakıyo küçük görünüyo boşmu dolumu sonra gel diye strese sokuyor sabredebildiğinz kadar edin :D

canım benden etkilenmiş olma ama betam 1000 iken bile doktor betan sınırda yükselsn dedi 5.haftada kesen minnak dedi huzursuz etmişti beni betanın sınırı da 1500 sanırım tabi herkesn bir değil aynı değil inşallah bebeğin yerleşmiştir :)

Back
X