- 22 Mart 2016
- 274
- 198
- 18
- Konu Sahibi Freudige Frau
kizlar kisa bir sorum var yardimci olabilir misiniz? pozitif sonuc alinca kesenizi ne zaman gördünüz? kac haftaliktiniz ve de b-hcg seviyeniz kacti?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım cevap verdiğin için ve de sağlıkla kucağına al inşallahBen 5 haftalikken gordum beta hcg de 2666 idi.simdi 8 haftalik hamileyim.Rabbim bu guzel duyguyu herkese yasatsinn..
Sağol canım cevapladigin için gebe misin şu an yoksa doğurdun mu bebişiniBende 5 haftalıkken gördüm ultrasonda gebeliği görünce kanda bakmadı doktorum tekrar canım
Sağol canim cevapladigin için hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah kuzunuBende ikisinide bes haftalikken gordum kan degerimde 3000li biseydi glb
Bende ikisinide bes haftalikken gordum kan degerimde 3000li biseydi glb
Ben hiç görmedim bana soruyorsan bekliyorum pazartesi olmasını bir an önceKarından ultrasonla mı gördün? Vajinal mi?
1155 hala gozukmedıkizlar kisa bir sorum var yardimci olabilir misiniz? pozitif sonuc alinca kesenizi ne zaman gördünüz? kac haftaliktiniz ve de b-hcg seviyeniz kacti?
En sonunda görcez ya o yeter umutla bekliyoruzUzme kendini benimkide nokta gibiydi ultrasonda zor gorunuyordu basta:)simdi bebege benziyor goruntusu :)