Y yumurcek Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2010 122 0 96 Afyon 15 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi yumurcek #1 Kızlar det gunumu 3 gun gectı test yapmaya korkuyorum kılomen ve catlatma iğnesı oldum akıntım cok bıde goğuslerım acıyor belırtılerım bunlar
Kızlar det gunumu 3 gun gectı test yapmaya korkuyorum kılomen ve catlatma iğnesı oldum akıntım cok bıde goğuslerım acıyor belırtılerım bunlar
cotanak28 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2010 577 7 96 İstanbul 15 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi yumurcek #2 canım neden beklıyorsun yapsana bı test bende bu ay o sekılde hamıle kaldım canım ınsallah hamılesındır
canım neden beklıyorsun yapsana bı test bende bu ay o sekılde hamıle kaldım canım ınsallah hamılesındır
Y yumurcek Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2010 122 0 96 Afyon 15 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi yumurcek #3 cotanak28 .!.: canım neden beklıyorsun yapsana bı test bende bu ay o sekılde hamıle kaldım canım ınsallah hamılesındır Genişletmek için tıkla... belirtılerın neydı bıde kacgun sonra test yaptın iğneyın ısmı neydı
cotanak28 .!.: canım neden beklıyorsun yapsana bı test bende bu ay o sekılde hamıle kaldım canım ınsallah hamılesındır Genişletmek için tıkla... belirtılerın neydı bıde kacgun sonra test yaptın iğneyın ısmı neydı
cotanak28 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2010 577 7 96 İstanbul 15 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi yumurcek #4 yumurcek .!.: belirtılerın neydı bıde kacgun sonra test yaptın iğneyın ısmı neydı Genişletmek için tıkla... canım hıc bır belırtı yasamadım desem yerı sadece goguslerım hafıf agrıdı bırde gecelerı kasıgıma krap gırer gıbı agrım oldu akıntım falan oyle fazla olmadı igneyı yaptırdıktan 14 gun sonra cok ılgınctırkı gebelık testtı yaptım cıktı ıgnenın ısmı ovitrelle sen yap artık canım cıkar
yumurcek .!.: belirtılerın neydı bıde kacgun sonra test yaptın iğneyın ısmı neydı Genişletmek için tıkla... canım hıc bır belırtı yasamadım desem yerı sadece goguslerım hafıf agrıdı bırde gecelerı kasıgıma krap gırer gıbı agrım oldu akıntım falan oyle fazla olmadı igneyı yaptırdıktan 14 gun sonra cok ılgınctırkı gebelık testtı yaptım cıktı ıgnenın ısmı ovitrelle sen yap artık canım cıkar
asiyan_1010 Guru Kayıtlı Üye 8 Şubat 2009 873 32 298 İzmir 15 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi yumurcek #5 bende klomen +çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.adet günümde kan testi yaptırdım.bende de akıntı olmuştu.birde kasıklarımda ağrı ama feci şekilde.allahıma sükürler olsun ki kızıma kavuşmama az kaldı.
bende klomen +çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.adet günümde kan testi yaptırdım.bende de akıntı olmuştu.birde kasıklarımda ağrı ama feci şekilde.allahıma sükürler olsun ki kızıma kavuşmama az kaldı.