- 7 Eylül 2014
- 798
- 445
- 133
Mutfaga imkansiz sıgmaz.Mutfağa sığıyorsa mutfağa koyun bence.
Yakışır mı yakışmaz mı diye sorun etme bence ve eşin almakla iyi yapmış misafirleri iyi ağırlamak renk uyumundan daha önemli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutfaga imkansiz sıgmaz.Mutfağa sığıyorsa mutfağa koyun bence.
Yakışır mı yakışmaz mı diye sorun etme bence ve eşin almakla iyi yapmış misafirleri iyi ağırlamak renk uyumundan daha önemli.
Amin canımFotoğrafları açmadan yorumladım açıkcası, sonra açıp baktım. Ben bu masaları bu sene ilk kez gördüm ve o kadar hoşuma gitti ki. İnan çok güzeller ve evine de yakışacaktır. Huzurlu yediğiniz yemekleriniz olur inşallah.
Bizim aldığımızdada cicek yok Allahtan.güzel farklı bir kavram
mesela ben çiçekli şeyler sevmem
kiminin de bu pembiş co
sen sevdi isen iş bitmiştir
Tesekkur ederimçok hoş modeller güle güle kullanın
Oturma odanız için ortadaki yemek masası uygun olur bence.Eşyalarım gri beyaz tonlarda masada beyaz ağırlıkta gri ince çizikleri var.ama bacakları metal demirdençirkin durmaz dimi.
Sağol canım.esimin aldıgıda beyaz ağırlıklı gri ince çizgisi var.benim kafamı karıstıran masanın bacak bölümunün demir olması.birde modeli oturma odasına olurmu.Oturma odanız için ortadaki yemek masası uygun olur bence.
Bence güzel olur.Sağol canım.esimin aldıgıda beyaz ağırlıklı gri ince çizgisi var.benim kafamı karıstıran masanın bacak bölümunün demir olması.birde modeli oturma odasına olurmu.
Selam kızlar evim 2+1 salonum yok.oturma odam,yatak odası çocuk odası var.oturma odam ufak olduğu icin sadece koltuk,halı,tv den başka birsey yok.iftara ailelerimizi çağıracağız ve masamız olmadığı için masa almaya karar verdik.eşim geçen seneden beri mutfak masalarına takmış durumda.ben gecen seneden beri engel olmaya calıssamda almaması icin esim her seferinde kim ne karışır millete ne diye tutturdu ve sonunda aldı masayı.kızlar masa yarin gelecek bu resmini yükledigim masalara benziyor.oturdugumuz odada nasil durur.