Kızlar kim ne karısır dedi aldı

Fotoğrafları açmadan yorumladım açıkcası, sonra açıp baktım. Ben bu masaları bu sene ilk kez gördüm ve o kadar hoşuma gitti ki. İnan çok güzeller ve evine de yakışacaktır. Huzurlu yediğiniz yemekleriniz olur inşallah.
Amin canım

Oturma odanız için ortadaki yemek masası uygun olur bence.
Sağol canım.esimin aldıgıda beyaz ağırlıklı gri ince çizgisi var.benim kafamı karıstıran masanın bacak bölümunün demir olması.birde modeli oturma odasına olurmu.

Ben beğenmedim!
Tut ki yemeğe geldim sonra da komsuna anlattım! Ne olacak konussam konussam yarım saat konuşurum sıkılırım. Başka dedikodu yaparım hep seni mi konuşayım!

**nolur yapmayın böyle siz beğendiniz mi?? ihtiyaç mı ?? esinle de hem fikir misin ohh miss daha ne bırak konuşsunlar.
Elbette ki beğendim ben de
birazz doluyum sanırım bi uyuyayim duzelirim ınşallah :olamaz:

Selam kızlar evim 2+1 salonum yok.oturma odam,yatak odası çocuk odası var.oturma odam ufak olduğu icin sadece koltuk,halı,tv den başka birsey yok.iftara ailelerimizi çağıracağız ve masamız olmadığı için masa almaya karar verdik.eşim geçen seneden beri mutfak masalarına takmış durumda.ben gecen seneden beri engel olmaya calıssamda almaması icin esim her seferinde kim ne karışır millete ne diye tutturdu ve sonunda aldı masayı.kızlar masa yarin gelecek bu resmini yükledigim masalara benziyor.oturdugumuz odada nasil durur.

Neden olmasin ki ben anlamadim neden istemediginizi, mutfak oturma odasi birse illaki yemek masasi olacak ne var bunda, ustune guzel bir ortu ortersiniz oldu bitti.

Kocaman, kapanmayan yemek masasını aldığıma o kadar pişman oldum ki, heves işte !

Biz kadinlar ev estalarini alirken heo kendimizde hak görüyoruz ya öyle degil aslinda. O evde o da yasiyor. Ki anlattiginiza göre renk olarak uyumsuz değil. Hic degilse bunu düşünmüş. Babam olsa bunu bile dusunmezdi :) Güle güle kullanin. Maksat is görsün. Amerikan mutfakli evlerde oturup cay icmiyor muyuz. orda da masa ayri koltuklar ayri..
balkonunuz varsa yazin güzel olur.

Back
X