Kızlar kimyasal gebelik mi acil bakar mısınız

Gizemmreee

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
210
90
18
27
Kızlar tüp bebek ile hamile kaldım 11. Gün 598 çıktı betam öğlen 14.30 gibi kan verdim 12. Gün sabah 10 da kan verdim 758 çıktı daha sonra kan vermedim Salı kontrole çağırdı doktorum da 2 gün önce göğüslerim çok şişti ve hassaslaştı şimdi normale döndü kaşık ağrısı dışında belirtim de yok 4+6 bu gün erken mi belirtiler için yoksa kimyasal gebelik mi geçiriyorum yada bebek gelişmedi mi kanama lekelenme de yok 😟 çok korkuyorum

Kızlar tüp bebek ile hamile kaldım 11. Gün 598 çıktı betam öğlen 14.30 gibi kan verdim 12. Gün sabah 10 da kan verdim 758 çıktı daha sonra kan vermedim Salı kontrole çağırdı doktorum da 2 gün önce göğüslerim çok şişti ve hassaslaştı şimdi normale döndü kaşık ağrısı dışında belirtim de yok 4+6 bu gün erken mi belirtiler için yoksa kimyasal gebelik mi geçiriyorum yada bebek gelişmedi mi kanama lekelenme de yok 😟 çok korkuyorum
Beta hcg güzel artmış canım korkma bunlarda erken gebelik belirtisi rahat ol

Evet normal bende şuan görmedim keseyi ama beta takibi yaptırıyorum 2 günde bir en az %66 yükselmesi gerekiyor beta yükseliyorsa içini ferah tut
12. Günden sonra tekrar yaptırmadım belki de bu yüzden endişeliyim 😟 durumu hakkında hiç fikrim yok beklemek çok zor 😟

Bende tüp bebekle hamile kalmıştım. Artış %70 olması isteniliyor. Hayırlısı olur inşallah. Gönlünü ferah tut 😍

Back
X