- 17 Temmuz 2013
- 118
- 23
- 298
- Konu Sahibi mavimavimelek
-
nişandan önce oturup güzelce bir konuşup makul bir yol bulabilirsiniz bence. öyle aşırı bunaltıcı tiplerden değil anladığım kadarıyla. aslında o kadar çok erkeğin bulunduğu ortamda seni kıskanması da gayet normal bana göre. esas kıskanmasa problem olmalıydı. sen bir kendini onun yerine koysana
peki bu yapma istemiyorum tarzı konuştuğu başka konular var mı? yani bu sadece kıyafet ve erkekler için bir diretme mi yoksa diğer isteklerinde de böyle ısrarcı mı? eğer normalde de böyle ısrarcı halleri varsa bu iyiye alamet değil fakat seni dışarıdan sakınıyorsa ve sen de çok seviyorsan orta yol bulmak zorundasınızkafayı yemek üzereyim saatlerdir telefondyız ama çözülmüyor olmuyor giyme istemiyorum diyor başka da bişey demiyor yaa
rabbim sabır ver nolur yaaa
peki bu yapma istemiyorum tarzı konuştuğu başka konular var mı? yani bu sadece kıyafet ve erkekler için bir diretme mi yoksa diğer isteklerinde de böyle ısrarcı mı? eğer normalde de böyle ısrarcı halleri varsa bu iyiye alamet değil fakat seni dışarıdan sakınıyorsa ve sen de çok seviyorsan orta yol bulmak zorundasınız
Benim esimde biz sevgiliyken bana fazla acik giyinme sana baktiklari zaman rahatsiz oluyorum demisti bende eskiden etek,sort giyerdim ama o istemedigi icin sadece ozel gunler disinda giymiyorum onun disinda baska biseyime karismiyor tabi etek giymen gereken bir is mi yapiyorsun hani otelde falan mi calisiyorsun oyleyse otelde calisan bayanlarin cogu etek giyiyor ondan dedim
erkekler sevgililikte kendilerini gizlerler.
nişanlılığın sonlarına doğru gerçek yüzleriyle ilgili sinyaller verirler.
evlenince de gerçek yüzlerini tamamen gösterirler.
inan bunlar iyi günlerin.evlenince o eteği giyemeyeceksin.
Benim esimde biz sevgiliyken bana fazla acik giyinme sana baktiklari zaman rahatsiz oluyorum demisti bende eskiden etek,sort giyerdim ama o istemedigi icin sadece ozel gunler disinda giymiyorum onun disinda baska biseyime karismiyor tabi etek giymen gereken bir is mi yapiyorsun hani otelde falan mi calisiyorsun oyleyse otelde calisan bayanlarin cogu etek giyiyor ondan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?