• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kıskançlıkla başım dertte nolur yardımm :(

mavimavimelek

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
118
23
298
​kızlar nolur yardım edin bir kaç aydır sevgilimle başım dertte deli gibi seviyorum ve biliyorum çok seviliyorum ama artık katlanamıcak hale gelicem ve bitecek diye çok korkuyorum :26:
aynı iş yerinde çalışıyoruz, 10 tane bayan bi 500 tane erkek var ama onun canını sıkabilecek açıklıkta en küçük bir kıyafet giymedim ki askılı yada kolsuz bir badi bile giymişliğim yoktur ancak işim gereği iletişimim iyi, fikiir alışverişinde bulunmam için bu gerekiyor. 23 gün sonrada nişanım var :18: iki ay öncesine kadar hiç bişey yoktu ama şimdi etek giyme milletle şakalaşma demesindenn ben sıkıldım :37: çok üzülüyorum konuşuyorum da bu konuyu ama ben şimdiye kadar içime attım ama etek giymen beni rahatsız ediyor diyor sürekli :5:
bir önceki ilişkim de beni sıktığı için bitirmştim sıkıntıya gelebilen biri maalesef değilim nolur yardım edin :50: tamambeterin beteri var çok şükür bana hayatı zindan etmiyor ama nişandan önce bu knuyu halledip ve odan bu konuda emin olmak istiyorum bile bile ateşe atmak istemiyorum kendimi deli gibi sevmek etekten yada başka kıyafetlerden vazgeçmem için sebep değildir demi :26: :52::52::52::52::52:

nişandan önce oturup güzelce bir konuşup makul bir yol bulabilirsiniz bence. öyle aşırı bunaltıcı tiplerden değil anladığım kadarıyla. aslında o kadar çok erkeğin bulunduğu ortamda seni kıskanması da gayet normal bana göre. esas kıskanmasa problem olmalıydı. sen bir kendini onun yerine koysana :34:

bence onun derdi etek degil etegin boyu:D biraz daha uzun giyersen birsey diyeceni sanmiyorum... birde sana karsi acik net olsun sende ona karsi öyle konusrak halledirlir diye dusunuyorum... :) birde bazen sonradan hic bilmedigin huylarida cikabilir.. konusun bence .)

Son düzenleme:
nişandan önce oturup güzelce bir konuşup makul bir yol bulabilirsiniz bence. öyle aşırı bunaltıcı tiplerden değil anladığım kadarıyla. aslında o kadar çok erkeğin bulunduğu ortamda seni kıskanması da gayet normal bana göre. esas kıskanmasa problem olmalıydı. sen bir kendini onun yerine koysana :34:

kafayı yemek üzereyim saatlerdir telefondyız ama çözülmüyor olmuyor giyme istemiyorum diyor başka da bişey demiyor yaa :50::50::52::52::52::52::52::52::52::52:
rabbim sabır ver nolur yaaa :37:

kafayı yemek üzereyim saatlerdir telefondyız ama çözülmüyor olmuyor giyme istemiyorum diyor başka da bişey demiyor yaa :50::50::52::52::52::52::52::52::52::52:
rabbim sabır ver nolur yaaa :37:
peki bu yapma istemiyorum tarzı konuştuğu başka konular var mı? yani bu sadece kıyafet ve erkekler için bir diretme mi yoksa diğer isteklerinde de böyle ısrarcı mı? eğer normalde de böyle ısrarcı halleri varsa bu iyiye alamet değil fakat seni dışarıdan sakınıyorsa ve sen de çok seviyorsan orta yol bulmak zorundasınız :ssz:

peki bu yapma istemiyorum tarzı konuştuğu başka konular var mı? yani bu sadece kıyafet ve erkekler için bir diretme mi yoksa diğer isteklerinde de böyle ısrarcı mı? eğer normalde de böyle ısrarcı halleri varsa bu iyiye alamet değil fakat seni dışarıdan sakınıyorsa ve sen de çok seviyorsan orta yol bulmak zorundasınız :ssz:

hayır bu konulara takmış durumda eteği giyince bakışlar senin üstünde olucak buna katlanmıorum diyor :31:
dün gece saat 3 e kadar konuştuk saatlerce ağlayarak :50: karışmam sana ne giyersen giy suratımın asılması geçmeyecek ama ben kötü hisseiyorum böyle konularda dedi :43: yani tamam dedi ama benim hala istediğim gibi bi cevapdeğildi ikimizde vaz geçemiyoruz ben böyle bir konuda ödün verip başka şeylere de fırsat olsun istemiyorum :53::53:

erkekler sevgililikte kendilerini gizlerler.
nişanlılığın sonlarına doğru gerçek yüzleriyle ilgili sinyaller verirler.
evlenince de gerçek yüzlerini tamamen gösterirler.

inan bunlar iyi günlerin.evlenince o eteği giyemeyeceksin.

Benim esimde biz sevgiliyken bana fazla acik giyinme sana baktiklari zaman rahatsiz oluyorum demisti bende eskiden etek,sort giyerdim ama o istemedigi icin sadece ozel gunler disinda giymiyorum onun disinda baska biseyime karismiyor tabi etek giymen gereken bir is mi yapiyorsun hani otelde falan mi calisiyorsun oyleyse otelde calisan bayanlarin cogu etek giyiyor ondan dedim

erkekler sevgililikte kendilerini gizlerler.
nişanlılığın sonlarına doğru gerçek yüzleriyle ilgili sinyaller verirler.
evlenince de gerçek yüzlerini tamamen gösterirler.

inan bunlar iyi günlerin.evlenince o eteği giyemeyeceksin.

korktuumm :26: ama o nasıl inatsa bende inadım :10: çok şükür o inadını kırdığıma inanıyorum artıkk bi daha inşallah bu şekikde kısıtlamalarla gelmez :26:

Benim esimde biz sevgiliyken bana fazla acik giyinme sana baktiklari zaman rahatsiz oluyorum demisti bende eskiden etek,sort giyerdim ama o istemedigi icin sadece ozel gunler disinda giymiyorum onun disinda baska biseyime karismiyor tabi etek giymen gereken bir is mi yapiyorsun hani otelde falan mi calisiyorsun oyleyse otelde calisan bayanlarin cogu etek giyiyor ondan dedim

bende özel günlerde giyeceğim artık ama buna bile razıyım :3: sonuçta hiç giymemekten daha iyi değilmidir :8: :9:

Back
X