- 17 Temmuz 2013
- 118
- 23
- 298
- Konu Sahibi mavimavimelek
​kızlar nolur yardım edin bir kaç aydır sevgilimle başım dertte deli gibi seviyorum ve biliyorum çok seviliyorum ama artık katlanamıcak hale gelicem ve bitecek diye çok korkuyorum :26:
aynı iş yerinde çalışıyoruz, 10 tane bayan bi 500 tane erkek var ama onun canını sıkabilecek açıklıkta en küçük bir kıyafet giymedim ki askılı yada kolsuz bir badi bile giymişliğim yoktur ancak işim gereği iletişimim iyi, fikiir alışverişinde bulunmam için bu gerekiyor. 23 gün sonrada nişanım var :18: iki ay öncesine kadar hiç bişey yoktu ama şimdi etek giyme milletle şakalaşma demesindenn ben sıkıldım
çok üzülüyorum konuşuyorum da bu konuyu ama ben şimdiye kadar içime attım ama etek giymen beni rahatsız ediyor diyor sürekli
bir önceki ilişkim de beni sıktığı için bitirmştim sıkıntıya gelebilen biri maalesef değilim nolur yardım edin
tamambeterin beteri var çok şükür bana hayatı zindan etmiyor ama nişandan önce bu knuyu halledip ve odan bu konuda emin olmak istiyorum bile bile ateşe atmak istemiyorum kendimi deli gibi sevmek etekten yada başka kıyafetlerden vazgeçmem için sebep değildir demi :26: 

aynı iş yerinde çalışıyoruz, 10 tane bayan bi 500 tane erkek var ama onun canını sıkabilecek açıklıkta en küçük bir kıyafet giymedim ki askılı yada kolsuz bir badi bile giymişliğim yoktur ancak işim gereği iletişimim iyi, fikiir alışverişinde bulunmam için bu gerekiyor. 23 gün sonrada nişanım var :18: iki ay öncesine kadar hiç bişey yoktu ama şimdi etek giyme milletle şakalaşma demesindenn ben sıkıldım

bir önceki ilişkim de beni sıktığı için bitirmştim sıkıntıya gelebilen biri maalesef değilim nolur yardım edin