kizlar kiz kardeşim icin uzuluyorum

busraerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
157
2
26
İstanbul
Merhabalar dert kardesimin ama bende uzuluyorum benim kardesim 1 72 boyunda 41 numara ayakkabi giyiyor.17 yasinda ve ayaklarnin buyuk olduğunu düşünüyor buna cok üzülüyor kilo versem 1 numarada olsa kuculurmu diye dusunuyor.yorumlarniz nedir

Evet boyuna göre ayakları biraz büyük. Benimde boyum 175 ayak numaram 39. Kilo verirse numarası tabiki küçülmez. Ayakkabı numaraları boya göre oluyor ene göre değil.

Bence çok problem etmesin. 41 numara bayan ayakkabısı bulmak o kadar zor değil artıık.

yapılacak birşey yok malesef.kilo vermeyle de küçülmez.hatta birgün doğum yaptığında büyür bile.ama çok önemli birşey değil bu.ne güzel bir boyu var.burda boyum kısa diye de çok dertlenen de var.değmez inanki ayak büyük diye üzülmeye

Bence ayak boyunun kilo ile ilgisi yok.
Ben kiloda alsam 39 zayiflasda 39..
Ama yas 30 yaklastikca 39.5 olmaya basladi:)

Benimde boyum 172. kilom 50 ayak numaram 40-41 :9:

Sevgilim ; benimle yarışıyorsun diyor :))

Çok sorun etmesin bence uzun ince ayaklarımı bütün ayakkabıcılar beğeniyor..
:12:

Benim boyum 1.77 ayaklarim 39

Gecen ay istanbulda bir magzada ayakkabiyi cok begendim ama deneme yerine hep 36-37 koymuslar:)

Bende demekki benim ayaklar Turkiyede buyuk oluyo diye utandim 39 numara isteyemedim:)
Iyi oldu bak bu konu. Demekki boyuma gore ayaklarim normalmis:))

Ablalık ne güzel kardeşin çok şanslı :16: öncelikle söyleyyeim evet kilo verirse ayakları küçülür. Şöyle ki kardeşnin kilosunu blmiyorum ama kilolu olunca ayaklarda şiş oluyor vücudun bir çok kısmı gibi :2: ayakkabı ayağa sığmıyor kendimden biliyorum:1:

benim boyumda 172 ben 39 giyiyorum..hatta bazen özellikle babetlerde 39 dar oluyor 40 alıyorum...
ama bunda üzülecek birşey yok, boy uzun olunca haliyle ayakta büyük olur...üzülmesin kabullensin...
eskidenmiş o büyük numara bayan ayağı...çağla şikel'in ayakları da 43 numara :) hiç göze batıyormu? paris hiltonun da 44 müydü yada 42 miydi neydi :) bunları örnek verin üzülmesin...bu arada kilo vermekle ayak küçülmez..çünkü kas değil kemik yapısı ayak...

protez ortezde çalısmıstım 1 seneye yakın

bacagı olmayan ayagı olmayan 5 yasından 50 yasına okadar insan gordum kı..
bacagı ayagı olup yuruyemeyn,ayagı tersten buyuyen

kolu olmayan 5 parmak değil 7 parmaklı olan okadar nıce insanla kersıstım kı
1 adım atınca sevınen,koltuk deynegıne destek almadan artık yurumek istıyorum dıyen
2 bacagıda olmayan 2 bacagıda dız üstü protezi olan

felc gecırıp uzun yurume cıhazına mahrum kalan

nıce ınsanlar gordum ve dıllerınde kı tek sey buna şukur nefees alıyorum dıyolardı
bu halımıze sukur her halımıze sukur

ayak buyukmus kucukmus parmagın uzunmus kısamıs ne farkeder ...

ya ayakları hıc olmasaydı yere basamasaydı,protez bı ayakla veyahut protez bır bacakla yuruseydı,
buyuk veya kucuk şükretmesı gerektıgını soylemesın

Benimde boyum 1.70 ilk evlendfiğim zamanlarda 36 giyiyordum kızımı doğurduktan sonra 37 oğlumdan sonra 38 oldum :52: ve şu an 39 oldum bazen kalıba göre değişiyor ayakkabılar 40 giydiğim bile olmuştur.ayaklarım taraklı parmak arası hiç yakışmaz topuklu bel fıtığımdan dolayı pek giyemem spor babet takılıyom işte öle:51:

Back
X