kızlar kızlar aciiillll

Birkediiannesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
192
48
118
35
kızlar adetıme 10 gun var 3 kere gebelık testı yaptım sılık cıkıyor.ılk ıkısı ısık tutunca gorunuyor bugunku bıraz daaha belli sizce dogrulık payı varmıdır help help

canım adetıne on gun varmıs bu demek oluyorkı bes gun önce yumurtan catlamıs bukadar kısa sürede bthcg yukselmez acele etme ınsallah bebişin senınledır

canım adetıne on gun varmıs bu demek oluyorkı bes gun önce yumurtan catlamıs bukadar kısa sürede bthcg yukselmez acele etme ınsallah bebişin senınledır
Canım laboquick normal test ile yaptım acaba dogrumudur kimisi yanlış veriyor o sonucu diyor kimisi doğru eğer doğruysa ben adetim bitince hamile kaldım oyizden silik çıkıyor DİE düşünüyorum ama umutlanmiyorum

Eklentiler

• IMG_20151121_223101.webp
    IMG_20151121_223101.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 125
Canım laboquick normal test ile yaptım acaba dogrumudur kimisi yanlış veriyor o sonucu diyor kimisi doğru eğer doğruysa ben adetim bitince hamile kaldım oyizden silik çıkıyor DİE düşünüyorum ama umutlanmiyorum
Adetin bitince hamile kalamazsn canm yumurtan hemen gelismis olmuyor o test yuzunden bende kendimi hamile sanmıştım pek guvenme derim adetin yaklasnca ucuz testlerden yap canm

O silik çıkan çizgi gebelik testindeki ölçüm yapan yeri belirtmek için yapılmış çok çok silikte olsa görünen çizgi test ve kontrol harflerinin göründüğü yerde bulunuyor. İdrar damlatmadan baktığınzda göreceksinizdir.

Canim ben ikinci çızgi goremedm zaten bi arkadaş da yazmis daha henuz cok erken adeti bekle gecikme olursa oyle tekrarlarsin

Back
X