kızlar kızlar kızlaarr

Erkek isterse heryerden ulasir .
Ayrica yurt disina yerlesmesinin sebebide ask felan degil ..

Erkek isterse heryerden ulasir .
Ayrica yurt disina yerlesmesinin sebebide ask felan degil ..

evet aşk demedik ki zaten :KK48: ufak bir yanlış anlaşılma oldu sanırım.

Bu arada bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur inş. tabi tüm annelere aynı dilekteyiz :KK72:

evet aşk demedik ki zaten :KK48: ufak bir yanlış anlaşılma oldu sanırım.

Bu arada bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur inş. tabi tüm annelere aynı dilekteyiz :KK72:

Tersmi okudum nedir :KK53:

Tesekkürler canim , darisi isteyen herkesin basina insallah:KK46:

Tersmi okudum nedir :KK53:

Tesekkürler canim , darisi isteyen herkesin basina insallah:KK46:

yabancı dil için gitmiş, kıza kırgınlığından vedalaşmadan gitmiş :D Allah razı olsun bu arada inşallah bana da nasip olur ve bütün bebek isteyen herkese inş. :KK22:

oğlanı elde edemedı ya ondan bu çabalar.
tanısaydı, oturup muhabbet etseydı, belkı sevgılı olsaydı
bu kadar degerlı olmazdı :d

oğlanı elde edemedı ya ondan bu çabalar.
tanısaydı, oturup muhabbet etseydı, belkı sevgılı olsaydı
bu kadar degerlı olmazdı :d

:D ay şöyle söyleyim o zaman kızın ailesi çok geri görüşlüydü ve onlarda yalnızca akraba ile evlenilirdi. Kızda nasıl olsa sonu mutlu olmayacağız,hiç ümit vermeyim mantığında gitti hep ama uzaktan uzağa sevmekten de vazgeçemedi

bir merhaba mesajı çokta bir şey kaybettirmez arkadaşınıza. fincan göndermek ne biliyim bana gelse kapıda fincan çok gülerdim sanırım arasa yada msj atsa daha mantıklı.

biraz cesaret

Seviyosan ac konus bence.yani arkadasin konussun.birkere acip konussun havadan sudan.egercocukta hala ilgi duyuyosa diyalogu kesmez.isler istediginiz gibi giderse.fincani gonderip askini ilan etsin.

arkadaşınızın konuşmak için cesareti yoksa ortak bir arkadaşı (mesela siz) güzelce konuşabilir çocukla. O da olmuyorsa face den eklesin mesaj yazsın. O da olmadı, telefondan msj atsın.
Bu kadar zor mu, anlamadım gitti. Lise yıllarım aklıma geldi :)

arkadaşınızın konuşmak için cesareti yoksa ortak bir arkadaşı (mesela siz) güzelce konuşabilir çocukla. O da olmuyorsa face den eklesin mesaj yazsın. O da olmadı, telefondan msj atsın.
Bu kadar zor mu, anlamadım gitti. Lise yıllarım aklıma geldi :)

vallahi ya ben konuşayım oğlanla kızın haberi olmadan :KK58: baktım adamın düşünceler değişmiş hiç kıza belli etmeden uzaklaştırmaya çalışırım En Büyük KK

Back
X