Reglime 8 gun varYumurtlama döneminde de, adet öncesinde de olabiliyor bunlar, regl ne zaman? Mide bulantısı psikolojik de olabilir, gebelik isterken başımız ağrısa hamileliğe yorabiliyoruz :/
Reglime 8 gun var
O kadar erken belirti olmaz ya, mide bulantısı 5-6 haftalıktan
Adet geciktikten kac gun sonra test yapmaliyim
Mide bulantısı adet gecikmesinden sonra oluyor geneldeKizlar kasıklarda agrı gogus hassasiyeti surekli akinti islaklik gelmesi hamilelik belirtisi olabilir mi birde mide bulantim basladi bugun psklojikmi bilmiyorum ama yardimci olursaniz sevinirimm
Ben de senin gibiyim 7 gün var sadece sağ kasığım ağrıyor bi de duygusal değişim inşallah sende bende vardır tedavi oluyorum ben hayırlısı olsun yine deReglime 8 gun var
Ne tedavisi oluyorsunuzBen de senin gibiyim 7 gün var sadece sağ kasığım ağrıyor bi de duygusal değişim inşallah sende bende vardır tedavi oluyorum ben hayırlısı olsun yine de
Insallah hayirli haberler veririz birbirimizeBen de senin gibiyim 7 gün var sadece sağ kasığım ağrıyor bi de duygusal değişim inşallah sende bende vardır tedavi oluyorum ben hayırlısı olsun yine de
Mide bulantısı adet gecikmesinden son
Hamile kalmak için doktora gidiyorumNe tedavisi oluyorsunuz
Ayy inşallahInsallah hayirli haberler veririz birbirimize
10 gün sonraAdet geciktikten kac gun sonra test yapmaliyim
İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız sizde bende çocuk isteyen herkesHamile kalmak için doktora gidiyorum
Amin aminİnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız sizde bende çocuk isteyen herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?