Kızlar klomen mi daha etkili yoksa FEMARA mı? Yardımcı olursanız sevinirim ❤️

Klomen mi etkili FEMARA mı?

• Klomen

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2
Geçen ay klomen kullandım bu ay da FEMARA o yüzden merak ettim
Yumurtalar hangisinde istenilen büyüklüğe geldi peki doktorunuza sıradaydınz keşke farkı var mı diye
Ben 3 kere tedavi gördüm üçünde de klomen verdiler hiç diğerini bilmiyordm bile burda öğrendim. Klomen bana iyi geliyordu. düşük dozda istenilen büyüklüğe geliyordu yumurta

Geçen ay yumurtalıkların gelişmiş demişti doktorum iki güne bı ilişkiye gir dedi ben gün aşırı değerlendirdim tabi regl oldum bu ay da klomen verdi ama yumurtalari beğenmedim dedi biri 8 diğeri 18 m demişti gün aşırı gir bu ay dedi tabi dedigi gibi yaptım bu ayın 19nda test yapmamı söyledi :)

18 mm olan iyi :) inşallah olur bu sefer
Bence ilaçlar çok farketmiyor hepsinin işlevi aynı sonuçta siz ilaca takılmayın. İyi beslenin farklı şeyler düşünün Allah büyük. Düzenli avokado tüketmeni tavsiye ederim canım.

Geçen ay kafama çok takmıştım ama bu ay gebelik planını kafamdan atıp eşimle birlikte oldum çocuk işine ne eşim nede ben odaklanmadim :) öneriniz içinde teşekkür ederim avakadoyu deniyecem

Geçen ay kafama çok takmıştım ama bu ay gebelik planını kafamdan atıp eşimle birlikte oldum çocuk işine ne eşim nede ben odaklanmadim :) öneriniz içinde teşekkür ederim avakadoyu deniyecem
Öyle olsa daha iyi tâbi düşünmeden beraber olmak inanın daha çok işe yarar hakkınızda hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…