• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kocam hep ailesine gitmek istiyo :(

suheylaylmz

karışık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.082
173
93
3 aylık bir kız çocuğu annesiyim 15 aylık evliyim ama esim evlendigim günden beri hatta nişanlı iken bile her bulusmamizda annesigile giderdik geçer sandım yanildim daha beter oldum zaten kv den hiç hoşlanmıyorum sürekli gitmek istiyor bide eşim bıktım hiç ozelimiz yok bide torununu ozlemismis iki gün gormese zırt oğlunu arıyor gelin diye lohusalikta da sinir etti zaten beni ondan sonra daha fazla nefret ettim hiç görüşmesek eksiklik hissetmem bende anneme duskunum Özlüyorum ama o hem erkek hemde çok abartı ya sıkıldım bu durumdan eşimle cinsellikten bile soğudum kızıyorum çünkü ona beni anlamiyo usandım kızımı alıp gitmek istiyorum :mad:

Hergun mu gidiyor ?
Hergun gidiyorsa abartiyor evet.
Haftada bir iki kez gidiyorda gitsin , sen gitmek zorunda degilsin ama..

Kendisine anlat hergun gidemeyecegini , haftada birkez gidebilecegini soyle.

3 aylık bir kız çocuğu annesiyim 15 aylık evliyim ama esim evlendigim günden beri hatta nişanlı iken bile her bulusmamizda annesigile giderdik geçer sandım yanildim daha beter oldum zaten kv den hiç hoşlanmıyorum sürekli gitmek istiyor bide eşim bıktım hiç ozelimiz yok bide torununu ozlemismis iki gün gormese zırt oğlunu arıyor gelin diye lohusalikta da sinir etti zaten beni ondan sonra daha fazla nefret ettim hiç görüşmesek eksiklik hissetmem bende anneme duskunum Özlüyorum ama o hem erkek hemde çok abartı ya sıkıldım bu durumdan eşimle cinsellikten bile soğudum kızıyorum çünkü ona beni anlamiyo usandım kızımı alıp gitmek istiyorum :mad:
sizde nasıldır bilmiyorum ama aynı sorunun benzerını bız de yasadık zman zaman esım aılesıne hergun gıtmeyı ıstedı zaman zaman da ben ıstedım ama bıkıp usandıgımız noktada bırbırımızın en sakın anında kendımızden yola cıkarak bı dur demek gerektıgını vurguladık ve bu sekılde cozduk.gerci bnm en buyuk sansım esımın laflaımı mantıklıca dınleyıp hak verebılmesı..sen smdi bide annesın buyuk konusmak ıstemem ama ben sanrm asla tolerans gostermem ama ısın de zor.bnm kv uvey gercı kv nın ozu uveyı olmaz ama :) bı an senın yerıne koydum da kendımı gözümde canlanan sahnede eşim karsımda ben karsısında agzımdan alevler cıkarak konusuyorum gibi gördüm :KK48:

Canim kolayi var once kayinvalideyi biktir. Birak cocugu tabi bakabilecegine eminsen. Al esini isimiz var diye oyala biraz disarda azicik sikilsin kayinvalide torundan. Saka bir yana da cok zor. Xoxugun babaya bagimliligi icin filan onunla zaman gecirmesi gerektigini anlatsan simdi zaman gecirmezse sonra cocugun babayla bag olusturamayacagini bunun onemli oldugunu filan. Cocugun uyku duzeninin filan bozuldugunu soyleyip duzen olusturmak adina haftada bir gun belirleseniz ise yaramaz mi ki

Ustrlik daha da yeni evliymisiniz. Bir arkadasim esinin aksamlari disari cikma olayini cozrbilmek icin iste ben cocugu uyutup seninle olmak istiyorum(cinsel anlamda) filan diye yaklasti ilk zamanlar ise yaradi sonrasinda da bir aksam yaklastiysa bir kac aksam evdr yapacak is buldu ona ne bileyim tamir ya da misafir filan boyle boyle esini eve alistirdi ise yarar mi bilmem ama buyuk sabir gerektirir heralde

canım nezaman isterse ozaman giderim eşimde bilir zaten kayınvalideme haftada bikere öğle yemek aramda işyerime yakın old.için kahve içmeye giderim 1 ssat yeter bize.onun dışında eşim haftasonu gider annesine banada tutturmaz gidelim diye haftasonum bana ait çünkü.bizde ilk zamanlar bocaladık sorunlar yaşadık ama şimdi oturdu herşey.kim nasıl isterse öyle davranır zorlama yok.özleyen gitsin annesine :)

Ayni dert bizde de var bide kayinpederim vefat etti daha beter oldu. Surekli annesinde. Tasindik ayni siteden onada ev aldik yine bizle. Zaten esimle sorunluyuz. Buna bi cozum bulmasini istedim. Artik gitmiyo. Annesi bize geliyo :KK14: Umursama bence birazda annesi dusunmeli tek suc esinde degil. Ogluna evli oldugunu hatirlatmali. Tika kulaklarini:KK47:

havalar soğudu çocuğu evden çıkarmasak vs diyerek gitmek istemediğini bu şekilde anlatsan.
ama bu sefer kayınvalide size gelmeye kalkışır mı bilemedim :KK43:

valla benimde eşim öyleydi..bugün onlara gidiyorsanız yarın sizinkilere gidin..biraz yanlış olabilir ama kısasa kısas yap..ve çok sabırlı ol..inat yapma tatlı dille yap bu işi..gitmek istemiyorum dedikçe daha çok gitmek istecektir..zamanla yoluna girer merak etme..

valla benimde eşim öyleydi..bugün onlara gidiyorsanız yarın sizinkilere gidin..biraz yanlış olabilir ama kısasa kısas yap..ve çok sabırlı ol..inat yapma tatlı dille yap bu işi..gitmek istemiyorum dedikçe daha çok gitmek istecektir..zamanla yoluna girer merak etme..
Inşallah artık çok yoruldum bıktım keşke ölsem

Back
X