geçmiş olsun tatlım..naturel boyalar genelde böyle ve kutuda gösterilen saç renklerini elde etmek için çok açık sarıya boyayıp üzerine o tonları boyuyorlarmış o yüzden aldatıcı oluyor..
bende bugün koleston fındık kabuğuna boyadım ikiye bölüp ilk boyamada renk koyu oluyo ama ikincide açılıyo..
kendi rengin koyu ise de kızıl olmuş olabilir.sonuçta bakırda kızıla komşu.
oncekı rengını kendın mı boyamıstın kufor mu yapmıstı
hayır canım şöyle söyleyeyim ben herzaman palette kumral bakırı kullanmıstm snra o kaldırıldıı üretimden bronz kahveye döndm bende palettenin..Sonraa kumral bakır ı kolsetonda buldm sewndm boyadm yine tuttu süper bir bakır tonu oldu böyle kahve ile kaırısk bakır...Sonraa yine en son boyadıgım kumral bakırı aldm kolestonun..dip boyası için..uyguladım we resmen koyu kızıl olduuu ya düşünün kii daha önce bana olan kumral bakır koyu kızıla dönüştüüü((( ondn sinir oldugumdan yani şikayett yoksaa para mara umrumda deil.
aman kolestonun sarı boyasını bile almayın nedüğü belirsz boya markası bana arkdşm 3 no yu bırakın 4 nosunu aldı kolestonun simsiyah oldu. hatta 6 nolu çikolata kahvesi bile simsiyah oldu başka br tandgmdaKoleston boyaları kesinlikle kalitesiz. Bende 3.0 koyu kahve diye aldım açık küllü kumral olan saçlarım 30 dk da mavi-siyah oldu. Arıyorum tutmamıştır diyolar kahvenin herhangi bir tonu olsa belki kabul edilebilir ama saçlarım artık simsiyah ve tek yapabildikleri bana yeni 1 kutu boya göndermek oldu. Tabikide kullanmıcam asla bir daha saçıma koleston markalıbir boya sürmem !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?