Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar koleston saç boyası ve derdim :(((

poskolo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
463
2
0
İstanbul
Ya kızlar benm saçlarm karamele yakın bakır tonundaydı süperdii..Nyse dip boyam gelmiştii alıyımda boyaym dibini dedm boya artncadaa her yana sürdüm..Koleston bitki özlüü bakır kumral dı.baska markada bulamamıstm..Nyse gösterilen renk normal kumral bakırdıı ama bnm saçlarm resmen koyu kızıl olduuu...Sinirden ölcemm yaa varmı böle bişe arkada gösterilen tonlardan apayrııı...Napacagm ben yaaa kolestona şikayet bildircm amaaa 0800lü hattı sürekli kapalı...offfffffff varmı basına böle bişe gelen..?

geçmiş olsun tatlım..naturel boyalar genelde böyle ve kutuda gösterilen saç renklerini elde etmek için çok açık sarıya boyayıp üzerine o tonları boyuyorlarmış o yüzden aldatıcı oluyor..
bende bugün koleston fındık kabuğuna boyadım ikiye bölüp ilk boyamada renk koyu oluyo ama ikincide açılıyo..
kendi rengin koyu ise de kızıl olmuş olabilir.sonuçta bakırda kızıla komşu.

Yok birtanem yaa sacıma bakır tonu hemen girerdi benim kolestonun bitki özlüsü mahvetti hemde iki kutu almstmm boyadm yaa..sacm uzun die..şikayet etmek istiyorum ama nereye nasl blmiyorum.

canım o tonlar genelde boyasız saçta tutuyo.bugüne kadar yaptığım bütün boyaları saçım kendi saçımken yaptım ve tuttu.sen boyalıyken yaptın artı boyasızken bile o rengin garanti olmadığı her yerde yzar o yüzden şikayetini dikkate alcaklarını sanmıyorum

sikayet etseniz söyleyecekleri belli
sizin sacinizda o boya tutmamistir
suc bizde degil diycekler
bence en iyisi bu gibi durumlarda marka degistirmemek
herzaman ne kullaniyorsaniz onu kullanin

valla bugün bende boya almaya gittim. daha önce palette nar kızılı kullandım. boyayalı 2 aydan fazla olmuştu. koleston almayı düşünüyodum kızılı nasıl kapatırım diye düşünürken. annem kesinlikle ondan alma dedi gittim gene palette aldım. kapanmaz kızıl zor bi renk diyolardı. 2 kutu aldım boyadım, aynı renk tabiki değil, yakın bişey oldu ama kapattı. kolestonu nedense tavsiye etmediler bana hiç. ben boya işlerinden pek anlamam da. alırım boyarım =) burda da örneklerini görüyorum...

şikayet etsen de bişey farkedeceğini sanmıyorum ben. mutlaka verecekleri bi cevap olacaktır.
kuaföre gitseniz...

oncekı rengını kendın mı boyamıstın kufor mu yapmıstı

hayır canım şöyle söyleyeyim ben herzaman palette kumral bakırı kullanmıstm snra o kaldırıldıı üretimden bronz kahveye döndm bende palettenin..Sonraa kumral bakır ı kolsetonda buldm sewndm boyadm yine tuttu süper bir bakır tonu oldu böyle kahve ile kaırısk bakır...Sonraa yine en son boyadıgım kumral bakırı aldm kolestonun..dip boyası için..uyguladım we resmen koyu kızıl olduuu ya düşünün kii daha önce bana olan kumral bakır koyu kızıla dönüştüüü((( ondn sinir oldugumdan yani şikayett yoksaa para mara umrumda deil.

hmm daha öncede kullanmissn ki canim.. hani kullanmamis olsan derdm tutmadi fln..
Belki kutudaki boyalar degistirlmstir hic belli olmaz

bu boyalar hep sorun cıkarıyor bendede olmustu kuaföre gidip düzeltmen gerekıyor bence.
boya silicilerle boyayı akıtıyorlar tekrar boyama işleminden sonra istedğin renk elde ediliyor canım

Koleston boyaları kesinlikle kalitesiz. Bende 3.0 koyu kahve diye aldım açık küllü kumral olan saçlarım 30 dk da mavi-siyah oldu. Arıyorum tutmamıştır diyolar kahvenin herhangi bir tonu olsa belki kabul edilebilir ama saçlarım artık simsiyah ve tek yapabildikleri bana yeni 1 kutu boya göndermek oldu. Tabikide kullanmıcam asla bir daha saçıma koleston markalıbir boya sürmem !!!

lütfen konuları ilgili bölümlere açalım ve forum kurallarına dikkat edelim

aman kolestonun sarı boyasını bile almayın nedüğü belirsz boya markası bana arkdşm 3 no yu bırakın 4 nosunu aldı kolestonun simsiyah oldu. hatta 6 nolu çikolata kahvesi bile simsiyah oldu başka br tandgmda

Kolestonda renk sorunu var kumral bakır aldım normal saç rengim sarı o kadar koyu olduki 2 kere koleston kullandım 2 side tutmadı marka olmuşlar ama bir boka yaramıyor birde kızıllık oldu sanki çikolata kahve ne alaka yani yapamıyorlarsa satmasınlar

Boya akıtmak için kepekli saçlar için olan şampuanlarla bol bol yıkarsan akar hızlıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…