_Dersena_ Küçük Anne <3 Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2010 1.924 11 158 10 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _Dersena_ #1 selam ... Buda dertmi demeyin lütfen .. koltuga sıcak silikon yapıştı zarar vermeden nasıl çıkartabilirim ... umarım bilgisi olan birileri çıkar ..
selam ... Buda dertmi demeyin lütfen .. koltuga sıcak silikon yapıştı zarar vermeden nasıl çıkartabilirim ... umarım bilgisi olan birileri çıkar ..
virgin Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2011 744 67 118 10 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _Dersena_ #2 sıcak silikonla bende çok uğraşırım üstümdeki giysilere falan bulaşır bazen. sıcakken kesinlikle ellememek gerekiyo ama soğuyunca tutun çekin zarar vermeden çıkar. en azından ben öyle yapıyorum hiçbir şey olmuyor kalıp gibi geliyr elime
sıcak silikonla bende çok uğraşırım üstümdeki giysilere falan bulaşır bazen. sıcakken kesinlikle ellememek gerekiyo ama soğuyunca tutun çekin zarar vermeden çıkar. en azından ben öyle yapıyorum hiçbir şey olmuyor kalıp gibi geliyr elime
Dumadumadum Verdiğim değer kadarsın.. Kayıtlı Üye 5 Kasım 2010 5.342 39 108 İstanbul 10 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _Dersena_ #3 Soğuyunca çıkartmayı dene... Gene olmuyorsa asetonla sil.
_Dersena_ Küçük Anne <3 Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2010 1.924 11 158 10 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _Dersena_ #4 olmuyor kızlar çıkmıyor (( büyük değil ufak ufak yani tutup çekilecek gibi değil incecik
kkasimpati ♥ EGEMENÌM ♥ Kayıtlı Üye 31 Aralık 2012 299 1 46 10 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _Dersena_ #5 Buzla sogutup sonra cekseniz. Cekilmiyor demissiniz birde aklima sey geldi tuylenen kazaklarimizi jiletle kaziriz ya bazen acaba soguyunca oylemi yapsaniz umarim zarar vermez dikkatlice yaparsaniz keseceginiz sanmam ustunden kazir gibime geliyor silikonu. Son düzenleme: 10 Şubat 2013
Buzla sogutup sonra cekseniz. Cekilmiyor demissiniz birde aklima sey geldi tuylenen kazaklarimizi jiletle kaziriz ya bazen acaba soguyunca oylemi yapsaniz umarim zarar vermez dikkatlice yaparsaniz keseceginiz sanmam ustunden kazir gibime geliyor silikonu.
bankdeniz ebrucarenkler.blogspot.co Kayıtlı Üye 18 Kasım 2011 116 0 296 İstanbul 28 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _Dersena_ #6 soğutarak çekin kolay gelsin