• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar konu kardesim

Psikolajikvaka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
2
0
1
35
Bayanlar burayi takip ediyordum ama ilkkez uye olup konu acma ihtiyaci hissettim ....erkek kardesim bu pazar nisanlaniyor,ama surekli tartisma halindeler sozlusuyle ,soyleki az once sözlusu aradi kiz aglamis sesi kotuydu.Konuyu kisa ozet gecicem kiz benim kardesime sana simdiye kadarki borclarimi yaziyorum odeyecegim demis( sevgililikte kardesim faturasini odemis gezmis yemis icmisler falan) bizimkide tamm demis( kaldiki cok sacma tmm demesi sonucta evlenecekler aralarinda paranin lafi olmamali) neyse sonra baska bir konudan tabi para ile alakali yine tartismislar ve benim cok zeki kardesim pazar nisan olsunda sonra goruceksin demis( kizin dusuncesi tarih yakin oldugu icin ayip olmasin diye nisandan sonra benden ayrilcak) sonra iste kiza uzun bi msj atmis ben boyleyim kizarim,bagiririm,doverim ( ki asla yapamaz boyle bisey ne kendi vicdani nede annem ve ben buna izin vermeyiz) kabul ediyosan evlen benle...simdi sorum gercekten objektif yorum yapin ve ben onlara terapiste gitmelerini onericem ama nereye nasil bilemiyorum yani randevu alip ben gitmelerine ön ayak olmak istiyorum hem maddi sıkısmasinlar hemde kardesim hayir diyemesin cunki kiz kesinlikle tamm der eminim.simdiden tesekkurler herkese...

Bayanlar burayi takip ediyordum ama ilkkez uye olup konu acma ihtiyaci hissettim ....erkek kardesim bu pazar nisanlaniyor,ama surekli tartisma halindeler sozlusuyle ,soyleki az once sözlusu aradi kiz aglamis sesi kotuydu.Konuyu kisa ozet gecicem kiz benim kardesime sana simdiye kadarki borclarimi yaziyorum odeyecegim demis( sevgililikte kardesim faturasini odemis gezmis yemis icmisler falan) bizimkide tamm demis( kaldiki cok sacma tmm demesi sonucta evlenecekler aralarinda paranin lafi olmamali) neyse sonra baska bir konudan tabi para ile alakali yine tartismislar ve benim cok zeki kardesim pazar nisan olsunda sonra goruceksin demis( kizin dusuncesi tarih yakin oldugu icin ayip olmasin diye nisandan sonra benden ayrilcak) sonra iste kiza uzun bi msj atmis ben boyleyim kizarim,bagiririm,doverim ( ki asla yapamaz boyle bisey ne kendi vicdani nede annem ve ben buna izin vermeyiz) kabul ediyosan evlen benle...simdi sorum gercekten objektif yorum yapin ve ben onlara terapiste gitmelerini onericem ama nereye nasil bilemiyorum yani randevu alip ben gitmelerine ön ayak olmak istiyorum hem maddi sıkısmasinlar hemde kardesim hayir diyemesin cunki kiz kesinlikle tamm der eminim.simdiden tesekkurler herkese...

artık kardesınız nasıl konustuysa kız yaptıgın tum masrafları odeyecegım demek zorunda hıssetmıs kendını

bence kardesınız tam olgunlasana kadar kımseyle evlenmesın derım

Çok karışık yazmissiniz ama anladığım kadarıyla Balık baştan kokarmış. Birbirlerine şimdiden eziyet çektiriyorlar neden birlikte olmaları için çabaliyorsunuz,,?

Şimdiden para sorun olmuş bunun düğünü var... evlendikten sonrası var. Ayıp olmasın diye nisan yapmak niye?

artık kardesınız nasıl konustuysa kız yaptıgın tum masrafları odeyecegım demek zorunda hıssetmıs kendını

bence kardesınız tam olgunlasana kadar kımseyle evlenmesın derım
Hayir aslinda bu konuyu ilk kiz acmis hatta liste yapmis bana bunlari yaptin ama sende zor durumda kalma ben yavas yavas odeyecegim sana diye sonra zaten uzuyo konu

Kardeşiniz kıza nasıl kötü davranmışsa yaptığı harcamaları borç sayıp geri ödeyeceğini söylemiş. Sonra döverim söverim diye cila atmış üstüne. Terapiyle çözülecek gibi değil kardeşiniz ilişki yürütecek olgunlukta biri değil. Ayrılmalarına engel olup kızın hayatını karartmayın.

bu ülkede gerçekten kitap okuma oranı düşük derdini adam gibi anlaşılır açık anlatabilen bir insan evladı yok inşallah kızın aklına gelen başına gelir de kardeşiniz nişandan sonra ayrılır. :işsiz: elin kızının başını yakıyorsunuz.

kardeşiniz de kendini öyle mi gösteriyor yaparım ederim maşaAllah. Allah kıza yol göstersin en kısa zamanda ki eğer nişandan sonra ayrılmayı düşünüyorlarsa bile çok saçma ne yani göbek atıp sonra ayrılacaklar mı? kardeşiniz sanki istemiyor gibi yoksa böyleyim şöyleyim demez.

Ay benim eski sevgilimde öyleydi. Yemege giderdik bugünde karnını doyurdun derdi. Kavga ederdik yediriyorum gezdiriyorum derdi. Ki 3 o verdiyse en az 2 de ben verirdim. Bende sırf laf yapmasın diye gidip dünya para verip saat almıştım.

Umarım kızın başını yakmaz da tez vakitte ayrılır. Erkek kardeşiniz terapistle düzelmez vijdan incelik merhamet lazım Malesef ki sinir hastası bir kardeşe sahipsiniz

Karisma

Back
X