- 27 Mart 2019
- 2
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi Psikolajikvaka
Bayanlar burayi takip ediyordum ama ilkkez uye olup konu acma ihtiyaci hissettim ....erkek kardesim bu pazar nisanlaniyor,ama surekli tartisma halindeler sozlusuyle ,soyleki az once sözlusu aradi kiz aglamis sesi kotuydu.Konuyu kisa ozet gecicem kiz benim kardesime sana simdiye kadarki borclarimi yaziyorum odeyecegim demis( sevgililikte kardesim faturasini odemis gezmis yemis icmisler falan) bizimkide tamm demis( kaldiki cok sacma tmm demesi sonucta evlenecekler aralarinda paranin lafi olmamali) neyse sonra baska bir konudan tabi para ile alakali yine tartismislar ve benim cok zeki kardesim pazar nisan olsunda sonra goruceksin demis( kizin dusuncesi tarih yakin oldugu icin ayip olmasin diye nisandan sonra benden ayrilcak) sonra iste kiza uzun bi msj atmis ben boyleyim kizarim,bagiririm,doverim ( ki asla yapamaz boyle bisey ne kendi vicdani nede annem ve ben buna izin vermeyiz) kabul ediyosan evlen benle...simdi sorum gercekten objektif yorum yapin ve ben onlara terapiste gitmelerini onericem ama nereye nasil bilemiyorum yani randevu alip ben gitmelerine ön ayak olmak istiyorum hem maddi sıkısmasinlar hemde kardesim hayir diyemesin cunki kiz kesinlikle tamm der eminim.simdiden tesekkurler herkese...