Kızlar konum bosanma

Eklentiler

• Screenshot_20240303-202737.webp
    Screenshot_20240303-202737.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 43
Boşandığınız bilgisinin 4 ay içinde çoktan nüfusa gitmesi gerekirdi. E-devlette profil bilginizden güncelleme yapın. Sonra mhrs sistemde güncelleme yapın. Hastaneye gittiğinizde giriş bankolarından soyisim degisikligi sebebiyle güncelleme yapmak istiyorum diyin, 10 saniyelik iş.
Sirf bu soyismi yüzünden nelerle ugrasiyoruz erkekler kaldigi yerden devam ediyor😅 tekrar evlenirsem zaten erkegin soyadi almam

Dava görülmüş olabilir ama esas olan gerekçeli kararın yazılmasıdır. Bazen boşluklarına gelip eş geçebiliyorlar. Gerekçeli karar taraflara ulaştıktan sonra ititraz süresi tanınır 2 hafta. Bu süre sonunda kesinleşme şerhi çıkar. Şerh çıkınca aile mahkemesi kalemi nüfusa yazı gönderir. Siz daha evli sayılıyorsunuz. Adliyeye gidip sorun bir bakalım. Ben de 4 ay önce boşandım. 28 aralıkta kesinleşme şerhi çıktı. Ben gerekçeli kararı elden alıp ostinaftan feragat dilekçesi imzaladım. Ama karşı taraf farklı şehirde oturduğu için ona postalanması için dilekçe doldurdum. 1 hafta sonra postalandı. Takip numarasından kontrol edin ellerine geçmezse tekrar postalanması için para ödemeniz gerekecek dediler. Yani demem o ki peşine dûsmeniz lazım.

😔😔 Yapamadım anlamadım
Google dan UYAP VATANDAS yazarak arama yapın.
Tc kimlik ve şifrenizle giriş yapın.
Menüden DOSYA SORGULAMA yapın.
HUKUK bölümünde dosyanızın çıkmazı gerek.
Orada SON EKLENEN 20 EVRAK içinde boşanmanın gerekçeli kararını görmeniz gerekiyor.
Umarım anlatabilmisimdir.

E devlete giriyorum.uyap yazdım böyle cikiyor anlamoyorum neden boyle ya
Merhaba ağustos 2023 annelerinden hatırlıyorum sizi. Dua etmişliğim vardır 😊 hayırdır neden böyle bir karar aldınız böyle önemli bir dönemde eski eşinizin anlayışsızlığı mı oldu :/

Merhaba ağustos 2023 annelerinden hatırlıyorum sizi. Dua etmişliğim vardır 😊 hayırdır neden böyle bir karar aldınız böyle önemli bir dönemde eski eşinizin anlayışsızlığı mı oldu :/
Merhaba canım bende sizi hatırladım çok anlayisiz oldu son dönemlerde bebeğimin birini kaybettim ikizlerdi 😪

Merhaba canım bende sizi hatırladım çok anlayisiz oldu son dönemlerde bebeğimin birini kaybettim ikizlerdi 😪
Evet hatırlıyorum ikizlerdi :/ ama paşa maşallah çok dirayetli çıkmıştı 🙏🏻 Allah sağlık versin hepimizin çocuklarına 🙏🏻 demek böyle bir dönemde bile anlayışsız olunabiliyor. Bilemiyorum hiç inançları mı yok, hadi vicdan yok onu anladık da. İnsan tanıyamıyor çocuk sahibi yaptığı eşini. Biz 10-20 sene sonrasını düşünüyoruz çocuğumuzun geleceğini, ama onlar yarını düşünmekten aciz. Gerçekten Allah biz kadınları çok daha güçlü yaratmış.

Evet hatırlıyorum ikizlerdi :/ ama paşa maşallah çok dirayetli çıkmıştı 🙏🏻 Allah sağlık versin hepimizin çocuklarına 🙏🏻 demek böyle bir dönemde bile anlayışsız olunabiliyor. Bilemiyorum hiç inançları mı yok, hadi vicdan yok onu anladık da. İnsan tanıyamıyor çocuk sahibi yaptığı eşini. Biz 10-20 sene sonrasını düşünüyoruz çocuğumuzun geleceğini, ama onlar yarını düşünmekten aciz. Gerçekten Allah biz kadınları çok daha güçlü yaratmış.
Cok zor geçirdim hala geçirmeye devam ediyorum Inna kendimi kötü hissediyorum bu günler de gecermi diyorum 😔

Cok zor geçirdim hala geçirmeye devam ediyorum Inna kendimi kötü hissediyorum bu günler de gecermi diyorum 😔
Evladınız şimdi iyi mi? Onun iyi olması en büyük teselli
Aile desteğiniz var mı? Sanıyorum var ki bu kararı alabildiniz.Bu mübarek günlerde Allah’ımdan güç kuvvet diliyorum size 🤲🏻
Kimsenin yanına kar kalmıyor er yada geç. En büyük mükafat sizde olacak zor bir yol ama sonrası çok güzel olacak inanın buna. heralde baba iki haftada bir saat falan görebilir dedi mahkeme.

Evladınız şimdi iyi mi? Onun iyi olması en büyük teselli
Aile desteğiniz var mı? Sanıyorum var ki bu kararı alabildiniz.Bu mübarek günlerde Allah’ımdan güç kuvvet diliyorum size 🤲🏻
Kimsenin yanına kar kalmıyor er yada geç. En büyük mükafat sizde olacak zor bir yol ama sonrası çok güzel olacak inanın buna. heralde baba iki haftada bir saat falan görebilir dedi mahkeme.
Kuzum çok şükür oğlum iyi sadece kontrollerine gidiyoruz.premature olduğu için sık takip ediliyor ailemle birlikte kalıyorum Allah razı olsun onlardan mahkeme kagitinda her ayın 3 ünde görme hakkı var biraz sevip gidiyor

Kuzum çok şükür oğlum iyi sadece kontrollerine gidiyoruz.premature olduğu için sık takip ediliyor ailemle birlikte kalıyorum Allah razı olsun onlardan mahkeme kagitinda her ayın 3 ünde görme hakkı var biraz sevip gidiyor
Ayda bir görüyor bide. Heyt be baba gibi baba.
İşte oğlunuz iyi maşallah 🧿 ardını düşünmeyin. Ki ardını düşünmemek için boşanmışsınız, bırakın onlar düşünsün artık. 1 yıl daha geçsin, çocuk daha bağımsız olacak siz de kendi hayatınıza odaklanırsınız. Demesi kolay ama bu kararı vermişseniz artık yol bu 😊 buna odaklanın.

Ayda bir görüyor bide. Heyt be baba gibi baba.
İşte oğlunuz iyi maşallah 🧿 ardını düşünmeyin. Ki ardını düşünmemek için boşanmışsınız, bırakın onlar düşünsün artık. 1 yıl daha geçsin, çocuk daha bağımsız olacak siz de kendi hayatınıza odaklanırsınız. Demesi kolay ama bu kararı vermişseniz artık yol bu 😊 buna odaklanın.
Böyle daha mutluyum gercekten çok aileci bir insan

Back
X