- Konu Sahibi Kelebegimx
Böyle çıkıyor canımUyap a girin, sağ ustte 3 çizgi var oradan sorgulama secin, açılan alt başlıklardan hukuk seçeceksiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle çıkıyor canımUyap a girin, sağ ustte 3 çizgi var oradan sorgulama secin, açılan alt başlıklardan hukuk seçeceksiniz
Bu sekilde degil, Uyaptan bakacaksınız. E devlete girdiyseniz ordan uyap uygulamasına gecinBöyle çıkıyor canım
E devlete giriyorum.uyap yazdım böyle cikiyor anlamoyorum neden boyle yaBu sekilde degil, Uyaptan bakacaksınız. E devlete girdiyseniz ordan uyap uygulamasına gecin
Sirf bu soyismi yüzünden nelerle ugrasiyoruz erkekler kaldigi yerden devam ediyorBoşandığınız bilgisinin 4 ay içinde çoktan nüfusa gitmesi gerekirdi. E-devlette profil bilginizden güncelleme yapın. Sonra mhrs sistemde güncelleme yapın. Hastaneye gittiğinizde giriş bankolarından soyisim degisikligi sebebiyle güncelleme yapmak istiyorum diyin, 10 saniyelik iş.
Yanlış bakıyorsunuz çünküE devlete giriyorum.uyap yazdım böyle cikiyor anlamoyorum neden boyle ya
Anlattım ama size, google'a uyap yazıp tc ve e devlet şifrenizle girseniz dosyanızı görebileceksinizYapamadım anlamadım
Google dan UYAP VATANDAS yazarak arama yapın.Yapamadım anlamadım
Merhaba ağustos 2023 annelerinden hatırlıyorum sizi. Dua etmişliğim vardırE devlete giriyorum.uyap yazdım böyle cikiyor anlamoyorum neden boyle ya
Merhaba canım bende sizi hatırladım çok anlayisiz oldu son dönemlerde bebeğimin birini kaybettim ikizlerdiMerhaba ağustos 2023 annelerinden hatırlıyorum sizi. Dua etmişliğim vardırhayırdır neden böyle bir karar aldınız böyle önemli bir dönemde eski eşinizin anlayışsızlığı mı oldu :/
Evet hatırlıyorum ikizlerdi :/ ama paşa maşallah çok dirayetli çıkmıştıMerhaba canım bende sizi hatırladım çok anlayisiz oldu son dönemlerde bebeğimin birini kaybettim ikizlerdi![]()
Cok zor geçirdim hala geçirmeye devam ediyorum Inna kendimi kötü hissediyorum bu günler de gecermi diyorumEvet hatırlıyorum ikizlerdi :/ ama paşa maşallah çok dirayetli çıkmıştıAllah sağlık versin hepimizin çocuklarına
demek böyle bir dönemde bile anlayışsız olunabiliyor. Bilemiyorum hiç inançları mı yok, hadi vicdan yok onu anladık da. İnsan tanıyamıyor çocuk sahibi yaptığı eşini. Biz 10-20 sene sonrasını düşünüyoruz çocuğumuzun geleceğini, ama onlar yarını düşünmekten aciz. Gerçekten Allah biz kadınları çok daha güçlü yaratmış.
Evladınız şimdi iyi mi? Onun iyi olması en büyük teselliCok zor geçirdim hala geçirmeye devam ediyorum Inna kendimi kötü hissediyorum bu günler de gecermi diyorum![]()
Kuzum çok şükür oğlum iyi sadece kontrollerine gidiyoruz.premature olduğu için sık takip ediliyor ailemle birlikte kalıyorum Allah razı olsun onlardan mahkeme kagitinda her ayın 3 ünde görme hakkı var biraz sevip gidiyorEvladınız şimdi iyi mi? Onun iyi olması en büyük teselli
Aile desteğiniz var mı? Sanıyorum var ki bu kararı alabildiniz.Bu mübarek günlerde Allah’ımdan güç kuvvet diliyorum size
Kimsenin yanına kar kalmıyor er yada geç. En büyük mükafat sizde olacak zor bir yol ama sonrası çok güzel olacak inanın buna. heralde baba iki haftada bir saat falan görebilir dedi mahkeme.
Ayda bir görüyor bide. Heyt be baba gibi baba.Kuzum çok şükür oğlum iyi sadece kontrollerine gidiyoruz.premature olduğu için sık takip ediliyor ailemle birlikte kalıyorum Allah razı olsun onlardan mahkeme kagitinda her ayın 3 ünde görme hakkı var biraz sevip gidiyor
Böyle daha mutluyum gercekten çok aileci bir insanAyda bir görüyor bide. Heyt be baba gibi baba.
İşte oğlunuz iyi maşallahardını düşünmeyin. Ki ardını düşünmemek için boşanmışsınız, bırakın onlar düşünsün artık. 1 yıl daha geçsin, çocuk daha bağımsız olacak siz de kendi hayatınıza odaklanırsınız. Demesi kolay ama bu kararı vermişseniz artık yol bu
buna odaklanın.
E devletten kimlik bilgilerini güncelleKızlar ben bosanali 4 ay olacak e devlette hastane gittiğimde eski eşimin soy adı halen neden degsimedi