- 18 Aralık 2021
- 105
- 38
- 13
- 35
- Konu Sahibi Kumsal6161
-
Yaşadıklarınız hiç normal değil. Sadece mr değil, ek tetkik istemedi mi? EEG vs? Başka bir noroloji doktoruna da gidin mutlakaSelam kızlar, vücudumun sol tarafını bazen hiç hissetmiyorum sanki yok gibi. Böyle hissizlik uyuşma güç kaybı vs. Aynı şeyler bacagımdada var, aniden sanki tarafıma felc iniyomuş gibi nöroloji ye gıttım beyin emarı istedi, çektirdim, hiç korkulacak bişey yok dedi beynimde hiç bişi yokmuş, pekı ozaman bende ne var kardiyojıyede gittim göğüsede gittim hersey temız. Gece sol tarafım çok agrıo sol tarafıma yatamıyorum üstüne yatınca zaten hiç hissetmiyorum. Hangi doktora gitmem lazım
Geçmiş olsun.Selam kızlar, vücudumun sol tarafını bazen hiç hissetmiyorum sanki yok gibi. Böyle hissizlik uyuşma güç kaybı vs. Aynı şeyler bacagımdada var, aniden sanki tarafıma felc iniyomuş gibi nöroloji ye gıttım beyin emarı istedi, çektirdim, hiç korkulacak bişey yok dedi beynimde hiç bişi yokmuş, pekı ozaman bende ne var kardiyojıyede gittim göğüsede gittim hersey temız. Gece sol tarafım çok agrıo sol tarafıma yatamıyorum üstüne yatınca zaten hiç hissetmiyorum. Hangi doktora gitmem lazım
Yaşadıklarınız hiç normal değil. Sadece mr değil, ek tetkik istemedi mi? EEG vs? Başka bir noroloji doktoruna da gidin mutlaka
Yaşadıklarınız hiç normal değil. Sadece mr değil, ek tetkik istemedi mi? EEG vs? Başka bir noroloji doktoruna da gidin
Hem kol hem bacakta çekilme uyuşma hissizlik donukluk vs.Sol kolunuzdada mı oluyor. Sol taraf derken biraz açar mısınız. Sol bacak fıtığa da işaret edebilir. Aynı şekilde boyun fıtığı da olabilir. Beyin cerrahisine gittiğinizi demişsiniz. Buna da bakardı aslında. Bacağınızda çekme oluyor mu.
Evet var ama ilac kullanmıyorumPsikolojik rahatsızlığıniz varmı ? Panik atak anksiyete gibi .
bir ara bende dokdor doktor gezdim psikolojik çıktı ...
Şimdiye kadar hiç öyle bi şeyle karşılaşmadım. Süreklı doktora giden biriyim nasıl bakılıyor onahematoloji? Ileri derece Kan pihtilasmasi olmasin?
Beyinde sorun yoksa bir alt basamak omurilik.Hem kol hem bacakta çekilme uyuşma hissizlik donukluk vs.
psikolojik rahatsizliginiz var, ilaciniz da var. kafaniza gore kullanmama karari aliyorsunuz. sonra gelip burda ben ne yapayim diye soruyorsunuz. pes.Evet var ama ilac kullanmıyorum
Beyinde sorun yoksa bir alt basamak
Tüp bebek tedavisi görüyorum, doktorum kullanma dedi, verilen ilaclar yeşil recetelipsikolojik rahatsizliginiz var, ilaciniz da var. kafaniza gore kullanmama karari aliyorsunuz. sonra gelip burda ben ne yapayim diye soruyorsunuz. pes.
Muhtemelen sorununuz bu.. bütün tekkikleri yaptıktan sonra psikologla görüşün derim ilaçsız tedavi isteyin .. bu süreçte ..Evet var ama ilac kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?