kizlar korkuyorum :(

kizininannesiii

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
152
110
18
31
Hepinize hayirli geceler kizlar. Belki bu konudan gina geldi ama suan cok korkuyorun hatta korkudan titriyorum o yizden kendimi buraya attim mazur gorun beni. Kizlar normalde bu hafta relg olmam gerekiyordu ama hic aksamZdi aksine erken olurdum ama birkac gundur bel agrim olmasina ragmen hala olmadim. Iki bucuk yasinda bi kizim var. Henuz bi bebek beklentimde yok kendimi hazir hissetmiyprum ikinci bebege (kizmayin bana tekim gurbette cok zor oluyor)olursa Rabbimden gelen basim gözüm ustune ama
benim korkum bi hafta once rontgene
girdim Allahim suan cok korkuyorum ya
hamileysem ya bisi olduysa kizlar nolur bisi deyin eger oyleyse bisi olurmu

Risk var ama olasılıkları hiç bilmiyorum. Hamile iken röntgene girmek diye araştırsanız buradakinden daha net cevap alırsınız. Yada nöbetçi bir eczaneden gebelik testi alın şimdi. Belki biraz rahatlar içiniz.

Ne diyelim.. Hayırlısı.. Eğer hamile değilseniz bundan sonra isteyene kadar korunursunuz.. Böylece korku morku biter.. :KK14:
Oyy röntgen varmış, inşallah hayırlısı olsun :oops:

Ne diyelim.. Hayırlısı.. Eğer hamile değilseniz bundan sonra isteyene kadar korunursunuz.. Böylece korku morku biter.. :KK14:
Oyy röntgen varmış, inşallah hayırlısı olsun :oops:
Canm normalde korunuyorjz yani esim koruyor kendini iki bucuk senedir hani
diyorlar kazara falan ya oyle bisey olmasindan kprkuyorjm

Hepinize hayirli geceler kizlar. Belki bu konudan gina geldi ama suan cok korkuyorun hatta korkudan titriyorum o yizden kendimi buraya attim mazur gorun beni. Kizlar normalde bu hafta relg olmam gerekiyordu ama hic aksamZdi aksine erken olurdum ama birkac gundur bel agrim olmasina ragmen hala olmadim. Iki bucuk yasinda bi kizim var. Henuz bi bebek beklentimde yok kendimi hazir hissetmiyprum ikinci bebege (kizmayin bana tekim gurbette cok zor oluyor)olursa Rabbimden gelen basim gözüm ustune ama
Ben 1 yıldır cocugum olsun dıye dua edıyorum sz olmasından korktugunuz için:)
Bel agrısı belirtıler arasında ama kç gun gectıki regliniz.. Dua edın korkmayın.. Yarın bır test yaptırın .

UOTE="Hubannn, post: 43958028, member: 699827"]Ben 1 yıldır cocugum olsun dıye dua edıyorum sz olmasından korktugunuz için:)
Bel agrısı belirtıler arasında ama kç gun gectıki regliniz.. Dua edın korkmayın.. Yarın bır test yaptırın .[/QUOTE]
Canm ozellikle belirttim bana kızmayın diye bende ilk zamanlar olmayacak korkusu cok yasadim Rabbime hep dua ettim Allahim ne zaman uygun gorursen o zaman ver diye ve sukurler olsun ki bi bebegim oldu. Ben hamilelige hazir degilim ikinciye ama asil korkum o degil ya olurda hamile kaldiysam rontgen zarar verir mi o. Ve duam sen ve senin gibi bwbek bekleyen bütün kardeslerime insallah

eşi korunuyormuş yani geri çekilmedir o.
yani korunmuyor demek oluyo o.
Her eşim korunuyor diyene hımm o geri çekiliyordur yani korunmuyordur demekte KK'nın yeni akımı. Belki prezervatif kullanıyordur adam?

Umarım bir sorun çıkmaz ama size bir tavsiyede bulunmak isterim. Bence ilk iş bir hastaneye gidin ve gebe kalma riski olmasın diye bir iğne olun. Sonuçta aile planlaası önemli Türkiye şartlarında.

valla kimsenin akımı değil %90 öyle çıkıyor.
kondom diyen de tepkiden çekindiği için diyordur.
Tek size yönelik değil yani bu tarz konularda yorumlar hep geri çekilmedir kesin nasıl kaza olacak şeklinde oluyor. Ne bileyim spiralde kayma olabiliyorsa,dk hapı geç alınabiliyorsa,prezervatif delinebilirse ve bu şekilde de hamile kalan çok kişi varsa kazaları hep geri çekilmeye bağlamamak lazım. Ha geri çekilme bir korunma yöntemi midir? Kesinlikle değildir. Bir yakınım da yeni bu şekilde hamile kaldı, okadar söylediğim halde sallamadı açıkçası.

TaeYang, post: 43958153, member: 454609"]valla kimsenin akımı değil %90 öyle çıkıyor.
[/QUOTE]
Kimsenin tepkisinden cekinmiyorum cekinmemde burda hersey paylasmak icin ama soyle soyleyeyim her zaman prezvtf kullanmiyoduk

Ancak testle anlasilir. Ne diyelim artik hayirlisi.hamileyseniz hayirli olsun degilseniz de dikkatli olun denilebilir ancak..

TaeYang, post: 43958153, member: 454609"]valla kimsenin akımı değil %90 öyle çıkıyor.
Kimsenin tepkisinden cekinmiyorum cekinmemde burda hersey paylasmak icin ama soyle soyleyeyim her zaman prezvtf kullanmiyoduk[/QUOTE]
en azından yumurtlama dönemlerinde korunmaya özen gösterseydiniz. Regl bitimi sonrası gibi,o dönemler dışında korunmasız ilişki yaşasaydınız. Kaza olmuyor ozaman gerçektende. Bir nevi açık kapı bırakmışsınız ve hamile kalma ihtimalini de hesaba katmalıydınız.

Kiyamadim birakmaya calistim ama cok agladi hala devam ediyo
Başarısız her girişim, bir sonraki denemenizi zorlaştıracak. Siz kıyamayıp vazgeçtiniz, bir sonrakinde çocuk daha fazla direnç gösterecek.2.5 yaş bence kesmek lazım. Şuan keserseniz de mevsim geçişi havalar soğuyor.çocuk direnç kaybedip daha çabuk hastalanabilir haberiniz olsun.

Back
X