Nerden başlasam bilmiyorum şu salak kafami duvara vurmak istiyorum.Şu anda yaz okulunda finallerim başladı iki gün sonra vizesi düşük olan sinavim Almancanin finali var ben almancayi hic anlamiyorum basarisizlik korkusu sardi kalicam galiba sinirden agladim napicagimi bilmiyorum.
Bi kaç gündür erkek arkadasimla da uzagiz birbirimize fazla konusmuyoruz nedense bilmiyorum.Ben yaziyorum o geç yazinca hevesim kaciyor konuşasim kalmiyor.Bugün dedim niye boyle olduk bi problem yok kafami dinlemek istiyorum sadece falan nedenini soruyorum söylemiyor birşey yok deyip gecistiriyor.Benle ilgili mi diyorum hayir diyor başkasi olma ihtimali olduğunu sanmiyorum adamin ilk kiz arkadaşı benim bugunlerde yasadigimiz bu problem disinda hicbir sorunumuz yok.
Bi arkadasim var kizlar nazari değer ona gecen hafta iliskimizin cok güzel gittiğini anlattim hay bahsetmez olaydim.Aman salak misin şimdi bunu nazara mi bagliyorsun diyebilirsiniz ama gerçekten de bu kizin başka ilişkilerime nazari değdi kiza anlattiktan sonra aksaminda 2 iliskim bozuldu ya şu cenemi bi turlu tutmayi beceremiyorum.
Her neyse kizlar içimi dökmek istedim almanca için ve iliskim için tavsiyeleri olan varsa soylesin lütfen.Yazim yanlislarim olmuş olabilir telden yaziyorum.
Not:kiza anlattiktan sonra ayni anda iki iliskim bozulmadi iki farkli zamanda farkli kişilerle yasadigim ilişkiler bozulmuştu.