• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar koyu kahve saçlarınızı doğal yolla açın ıhlamur ve limon kabuğu

esmerseven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
119
6
96
İstanbul
merhabalar arkadaşlar kuzenin saçı KOYU kahve rengiydi kızılıklar ve bakırlık mevcutta tam 5 gündür her akşam ıhlamur ve limon kabuğunu kaynatıp saça sürüyoruz ertesi gün yıkıyoruz inanın 5 günde saç 1ton açıldı ..ıhlamur bol koyun kaynatırken limon bir demliğe 3 limon kabuğu soyarsanız ölçü böyle :))))))))gerçekten işe yaradı darısı başınıza:

head shoulders bu şampuanı kullanın ayrıca naneli olduğundan boyayı çabuk akıtyor hatta boyanızı akıtmak için clear mavi top erkekeler için olanı kulalanın ama başınızı yarıdan yıkayın yoksa yüzünüz yanar naneden :)

Kızlar bir dakika cilde sürmeyin sadece saça cilde değdirmeyin söylemeyi unutmuşum cilde asla sadece saça dışardan ıslatın deriye aslaaaaaaaaa

Son düzenleme:
geldim hayatım:))) bak canım ıhlamur bol çiçekli olacak 3limonun kabuğunu soy bir avuçta ıhlamur çaydanlığa koyuyorum ve 15dakika kaynatıyorum sonra bizim kızın saçlarına sürüyoruzo gece öyle uyuyor sabah yıkıyor:) saçı kahve boyalı elegan kahve açıyor canım gerçekten açıyor bilirsinki limonda=asit asit içeren herşey açar az çok ıhlamurda sarı çiçekleriyle açıyor demekki 3kezde 1ton açıldı.:1::1::1:

canım naneli şampuanda akıtıyor unutma çok istiyorsan akmasını clear for men mavi top fresh:)ama yarıdan yıkar çok yakıyor ama cilt hastalıkalrına birebir bende egzamda var kullanıyorum derim nefes alıyor inanki miss gibi headen sholdurs kullanıyorum çoğu zaman:)kısaca nane deriye çok faydalı kan dolaşımınada iyi.

Son düzenleme:
Kızlar bir dakika cilde sürmeyin sadece saça cilde değdirmeyin söylemeyi unutmuşum cilde asla sadece saça dışardan ıslatın deriye aslaaaaaaaaa

çünkü limon cildi kuru olanalrı çokuruturu dökülme olur ciltte eda arkadaşımız haklı ama bende cildine sürmüyorum kızın sadece saçına

evet canım ıslat tara ıslat tara ince sık tarakla tara sonrada bağlarsan başını oda güzel olur aslında açıkta kalabilir tabi inan ilk kez gördüm böyle elegan kahveyi 1ton açtı 3kez yapınca.:9::9::9:

bende doğal beyaz sabunu ve sirkeyi duymuştum onlarıda denemişler baya açılmış renkleri

tamam canım dene bakalım:) eda arkadaşım sirke bencede açar ama beyaz sabunu denemem resmen kurutup deri hastalığan çevirir bir kez denedim açamadım saçımı:)

doğal yollarla açmak mümkün belki ama çook sabırlı olmak lazım oda genel kadın ruhunda yokk yahu :)

evet haklısın galiba ama 3 denemde sonuç aldık:)bizde sabırsız sayılırz:)herkesin saçı bir olmaz ama kahvede çok koyu olunca çok kötü bir renk oluyor parlakta değil mat siyah her türlü tarz bir renk ama kahve felaket mat.

yazlıktan bi arkadaşım boş bi spreyli şişeye az miktarda oksijenli su ile alman papatyası suyu ( iri sarılı papatya) koyup güneşlenmeden önce sıkardı tüm saçına öyle yatardı güneşe yaz bitince sarı olup giderdi her yaz şaşırırdım hiçte yıpranmazdı hemde kıvırcık bi arkadaşım kendisi :) :9:

Ben bu yöntemi uyguladim tabii yaşadığım yerde yazlık turizm bölgesi olduğu için çok güneşli limon sayesinde siyah saçlarım kahverengi oldu :)

Back
X