Gittigidiyorun kapıda ödeme seçeneği yok maalesef, kredi kartı ile yapılıyor ödeme.
ama ben kredi kartı kullanmıyorum illaha kredi kartımı olacak banka hesapları yok mu oraya yatıralım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittigidiyorun kapıda ödeme seçeneği yok maalesef, kredi kartı ile yapılıyor ödeme.
En son yoktu canım, ben alıcaktım alamamıştım o yüzden.İstersen sitesine gir bak, daha sağlıklı bilgiyi ordan alabilirsin.ama ben kredi kartı kullanmıyorum illaha kredi kartımı olacak banka hesapları yok mu oraya yatıralım
valla haklısın diyebilirim ama fiyatı onu 20 hatundan birinde görmeye düşürebilirgayet şık güle güle kullan canım.ama sanırım KK sayesinde sokaklardaki 10 hatundan birinde görmek mümkün olacak yerimseniben
bencede inşallah o gördüğünüz tavşanların kürkü değildir birde resımlerını koymuşsunuz sizler kurk gıyının dıye allah onları yaratıyo dımı sızler yüzünden onlar katledılsın dıye çok yazık kımılerıde ben orjınal kurk gıyerım dıyo sen bılıyomusun senın bır kurkun ıcın kaç hayvan katledılıyo bılmıyosan bıraz arastır öğren yazık be ınsanda bıraz acıma duygusu olur hayvan severlık olur belkı bır gun bende cıkar burada insan derısınden insan kafa derısınden çantalar ceketler koyarım günah be arkdasım sozum sana degıl senın kı zaten gercek kurk değil 90 tl ye asla alamazsın gercegını o yüzden senın kürkun çok güzel güle güle kullan gercegınede bence hıc bır zaman heves etme vicdansızlıktan baska bısey degıl onu gıyınmek
İnsanları suÇlamadan evvel araŞtırma yapmanı Önerİrİm canım.balİna fok ve bÖyle bİrÇok canlı canİce telef edİlİyor,İŞte bu canİlerİn karŞısında ol allah herŞeyİ bİr dÜzen ve sebebp doĞrultusunda yaratmıŞtır,kİmİ hayvanları etİ,kİmİnİ sÜtÜ kİmİnİ de kırkılması İÇİn bu angora tavŞanı da Öyle tÜylerİ kırkılsın dİye.bu bİr canİlİk deĞİl.ben de karŞıyım dedİm yaasla da canİ olamam ve kİmseyİ de bİlİp bİlmeden eleŞtİremem.
tabikide değil hayvan kesmeden sadece tüğlerini keserek yapılıyorİnşallah gerçek değildir kürkünüz.......
Öyle olmasını umut ediyorum ...
ne caniliği canım ya abartmayın kızlar iyi araştırın da öyle suçlama yapın ........kaz tüyü yastıkta yatılıyo amalmaz: bunda canilik yokki ............gerilmeyin boşunaalsanaalsanasmile