Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçti pcos luyumBir şey gözükmüyor negatif.
Regl kaç gün var?
kurumaya benziyor. aylarca bin tane test yapmis biri olarak pembe değilse çizgi kuruma çizgisi oluyorgebelikte pembe oluyor çizgi
negatif benceEki Görüntüle 3484181
Bekleyince böyle oldu
Tamam canım saolnegatif bence
Pkos için ne kullandınEki Görüntüle 3484181
Bekleyince böyle oldu
Hiç bişey aşılama yaptım tuttu sonra düştü ondan sonra kendi haline bıraktım gecikmem olunca yapayım dedim de o da negatif heralde çizgi var ama kuruma diyorlar bakalımPkos için ne kullandın
Vallahi şu an bana doktor su ile karıştırılan bir takviye verdi. Bir sürü vitamin verdi. Bu ay kontrolüm var sanırım üç ay içinde bir gelişme yaşanmazsa ilk baş yumurta çatlatacak öyle deneyeceğiz sonra da olmazsa aşılama deneyeceğiz bilmiyorum nasip aşılamada çok canın yandıHiç bişey aşılama yaptım tuttu sonra düştü ondan sonra kendi haline bıraktım gecikmem olunca yapayım dedim de o da negatif heralde çizgi var ama kuruma diyorlar bakalım
Vallahi şu an bana doktor su ile karıştırılan bir takviye verdi. Bir sürü vitamin verdi. Bu ay kontrolüm var sanırım üç ay içinde bir gelişme yaşanmazsa ilk baş yumurta çatlatacak öyle deneyeceğiz sonra da olmazsa aşılama deneyeceğiz bilmiyorum nasip aşılamada çok canın yandı
Son durum ne oldu
Kan verdim 0.0 çıkmış saçmalık anlamadım 0.0 ne normalde olmasa bile 0.5 vs çıkar 1 çıkarSon durum ne oldu