kızlar lahusa komşum beni rüyasında görmüş

bayans

oğluşlarım çift oldu ;)
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
1.194
3
66
İstanbul
kızlar selam,ben şimdi 8+3 hamileyim yaa,bilenler bilir,birde 19 aylık oğlum var,karşı apartmanda bir komşum var gidip gelmiyoruzda konuşuyoruz öyle , bunun geçende bir kızı oldu ,benim hamile olduğumdan haberi yok ve beni rüyasında görmüş.sonra beni görmeyince kayınvalideme rastlamış ona anlatmış..rüyasında ben pembe nevresim hazırlıyormuşum ve o da bana gelip hayrola bayans napıyorsun diye sormuş,bende kızım olacak ona hazırlık yapıyorum demişim..ayy bende hep kız istiyorum ya rüyayıda duyunca etkilendim ister istemez..kendimi koşullandırmak istemiyorum ama hep gönlüm kızda :kedi: hayırlısı tabi.. lahusa rüyası genelde çıkar diyorlar ,sizce de böyle bişey varmı ? yada böyle bir deneyim yaşayan???

Canım :) çok şekersin ya hadı bakalım ınsallah kızdır bebısın ohhh ne guzel olur bı kız bı erkek::)
az kalmıs surda azıcık sabret cınsıyetı bellı olana kadar.
hadı hayırlısı...

yorumun için Allah razı olsun karamukk :) çok sağol valla saatlerdir bir yorum yazan çıkmadı :( üzülmüştüm..

benimde 2 oğlum var 3. ye hamileyim allah gönlümüze göre versin sağlıklısını
hayırlısını

ohoo gün geçtikçe çoğalıyoruz :) yıkıca hoşgeldin topiğime :) yorumun içinde tşkler..cümlemize hayırlı kolay doğumlar sağlıklı evlatlar inşallah..

canım inş.sağlıklı bir kız bebişin olur olmasada en azından Rabbim sana çocuk veriyo onun için şükret bak benim gibi bekleyip hiç çocuk yüzü göremeyenlerde var ama seni çok iyi anlıyorum bende çok severim kız çocuklarını inş.kalbindeki dileğin olur zemuszemus

canım inş.sağlıklı bir kız bebişin olur olmasada en azından Rabbim sana çocuk veriyo onun için şükret bak benim gibi bekleyip hiç çocuk yüzü göremeyenlerde var ama seni çok iyi anlıyorum bende çok severim kız çocuklarını inş.kalbindeki dileğin olur zemuszemus

baby yorumun için çok sağol..Allah razı olsun ..inşallah rabbim sanada sağlıklı sıhhatli en kısa zamanda nasip etsin..

tebrikler kız olsun hayırlı sağlıklı bir evlat olsun en önemlisi allah kalbine göre versin ne mutlu sana mevlam o duyguyu bizlere de yaşatmayı nasip etsin inşallah ya

Back
X