kızlar Lansinoh Lanolin Göğüs Kremi illa gereklimi acil cvp

papatyaozge

özge
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
134
2
66
40
İstanbul
Lansinoh Lanolin Göğüs Kremi al al diyip duryolar son günlerım kaldı doğuma çok gereklimi illa kullanmam için yoksa çokta önmli değil derseniz almayacağım....illa benm herkesın göğus ucu yara olyrmu

bebeğini ilk kucağına aldığında emmeyi doğru dürüst beceremeyebiliyor, tüm areola denen kahverengi bölgeyi emmesi gerekirken sadece ucunu emebilir ve ilk günler özellikle çok emmek isterler. o nedenle çatlak ve yara olması çok muhtemel. ben geçen nisanda doğum yapmıştım ve havalar soğuktu hala lansinoh kullanmama rağmen ilk günler sızladı yine de meme ucum.. ama yazın hiç kullanmadım sonra ekim gibi havalar soğuyunca yine acımaya başlamıştı ve tekrar kullanmıştım.. her emzirmeden sonra sürmek gerekiyor ve emzirmeden önce silmen de gerekmiyor, bebeğe zararı yok.. bence al, hazırlıksız yakalanma.. bir de göğüs pedi mutlaka ilk zamanlar süt sızabilir çamaşırın ıslanınca hiç hoş olmuyor.

herkes dogumun zorlugundan bahsediyor ama bence en zoru gogusteki catlak ben omrumde oyle aci cekmedim bence alin bana lansinoh lanolin fayda etmedi ama fayda goren cok

Doğuma 6 haftamız kaldı ama 2 ay önce aldık biz. hatta fazla tahriş olmaması için 1 ay öncesinden kullan dedi herkes. Zaten cildim kuru ve hassas normalde bile soyulur. o yüzden bana gerekli diye düşünüyorum.

Ben bebeğim doğduğu andan itibaren sütümü sağıp verdim.Hem de hastane tipi pompayla çok kuvvetliydi.Ona rağmen göğüslerim hiç çatlamadı yara olmadı hiç de krem kullanmadım.Bence krem yerine illa bişey kullanacaksan bitkisel bir çözüm bul.

bence bekle ihtiyacın olunca alırsın. bana doktorum doğumdan sonra yazmış eşimde almış. 10 gün öncesine kadar hiç kullanmadım, hiç çatlağım olmamıştı. kızım 15 aylık birden göğüs ucum öyle çatladıki değil emzirmek her an canım acıyordu. sadece 2, 3 kez kullandım hemen geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…