- 30 Eylül 2022
- 2.527
- 3.408
- 63
Evet kanama olursa coraspirini kesiyorlar hemenEğer kan sulandırıcı hap kullanıyorsanız o da devam etmesine neden olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kanama olursa coraspirini kesiyorlar hemenEğer kan sulandırıcı hap kullanıyorsanız o da devam etmesine neden olabilir
Bendeki kanama degil zaten cok sukur insaAllahda kanama olmazTüp bebek doktorunun verdiği aylık liste vardı kalp atışını duyana kadar kullan dediği kadın doğum doktoru bu doz iyi kullanabileceğimiz maksimum doz bu ama olurda kanaman olursa pruluton Depot yapariz dedi fitili ağızdan almak daha etkili olur dedi. Tüp bebek doktoru ağızdan alma etkisini göremeyiz bu tüp bebek kesinlikle fitil al dedi ben onu dinledim o zaman kanamam olmadı zaten
Lekelenme kanama durumunda dedi eksik olmasın öyle yazmışım baştan birde eşimle benim kan uyuşmazlığımiz var en ufak lekede onun iğnesini yaparız dedi sıkı takip ettim o yüzdenBendeki kanama degil zaten cok sukur insaAllahda kanama olmaz![]()
Ya ben soyle dusunuyorum bu sene 2 kere rahim ameliyati 4 kere hsg cekildim 3 kerede transfer oldum oncekilerde cok fazla ilac kullandim bu sefer sadece duphaston kullaniyorum ben normalde hic adet olmayan birisiyim doktorum ozellikle sordu sen hicmi adet olmadin diye evet dedim hic adet olmuyorum anca ilac icersem oluyorum duphastonda kadinlik hormonu ve progesteron var. Doktorumun bi bildigi vardir o bosu bosuna vermemistir o ilaci diye dusunuyorum dun keseyi gorduk cok sukur haftayada kalp atisini duyunca baska doktora gecis yapicaz kafami bulandirmak istemiyorum. Profesor kadin hastaliklari dogum ve tup bebek uzmani ondan iyimi bilcem diye kendimi telkinliyorum.. cunku surekli duphastona devam diyor sorunca demekki bi bildigi var kafami bulandirip evham yapmiyim dicemde yaptim bile sanirim Rabbim korktuguma ugratmasin insaAllahLekelenme kanama durumunda dedi eksik olmasın öyle yazmışım baştan birde eşimle benim kan uyuşmazlığımiz var en ufak lekede onun iğnesini yaparız dedi sıkı takip ettim o yüzden
Evham yapmak değilde tedbirli olmak elden geleni sonuna kadar yapmış olmak insana iyi geliyor bende 3. Transferimde pozitifi gormustüm ve iki doktorla devam ettim ne dedilerse yaptım o yüzde içim rahat hatta 3. Doktora bile gittim doktor tüp bebek olduğu için plesenta tam oluşana kadar vücudunun salgıladığı progestan hormonu yeterli gelmeyebilir biz son dozda verelim riske atmayalım dedi bana mantıklı geldi bir doktora daha danışmakta her zaman yarar vardır benceYa ben soyle dusunuyorum bu sene 2 kere rahim ameliyati 4 kere hsg cekildim 3 kerede transfer oldum oncekilerde cok fazla ilac kullandim bu sefer sadece duphaston kullaniyorum ben normalde hic adet olmayan birisiyim doktorum ozellikle sordu sen hicmi adet olmadin diye evet dedim hic adet olmuyorum anca ilac icersem oluyorum duphastonda kadinlik hormonu ve progesteron var. Doktorumun bi bildigi vardir o bosu bosuna vermemistir o ilaci diye dusunuyorum dun keseyi gorduk cok sukur haftayada kalp atisini duyunca baska doktora gecis yapicaz kafami bulandirmak istemiyorum. Profesor kadin hastaliklari dogum ve tup bebek uzmani ondan iyimi bilcem diye kendimi telkinliyorum.. cunku surekli duphastona devam diyor sorunca demekki bi bildigi var kafami bulandirip evham yapmiyim dicemde yaptim bile sanirim Rabbim korktuguma ugratmasin insaAllah
Allah razı olsun sizden kucagınıza sağlıcakla alın inşKesede bozulma yoksa kanama lekelenme o kadar sorun değil siz kullanmaniz gereken dozu alıyorsunuz zaten tüp bebek topiginde hemen hemen bütün kızların kanaması lekelenmesi olmuştu çok şükür hepsi sağa salim aldılar bebeklerini benim bir damla bile lekelenmem olmamıştı ama kalbi durdu o kadar ilaca rağmen nasip olmadı kürtajdan sonra doktor korunmana bile gerek yok hamile kalamazsin dedi ama ben kendiliğinden hamile kaldım çok şükür olacak olan oluyor siz elinizden geleni yapın içiniz rahat olsun
Sizde inşallah çok şükür pozitifi görmüşsünuz bundan sonrası çok daha güzel çok daha kolay Rabbim bir an önce kavuştursun yavrunuza sağlıklaAllah razı olsun sizden kucagınıza sağlıcakla alın inş
Transfer sonrası kaçıncı gündesin canım belki yerleşme kanamadırKızlar kahverengi pembeye döndü geç
progestan kullanıyor musun canım iğne yada fitil6 hafta 6 günlük kalp atısını persembe günü dıçuymustuj ama lekelenme sürüyor