Kızlar lens kullananlar bi bakabilirmi:(

Bayan mimik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
783
620
103
kızlar ben bir yıl önce gözlerim iyi görmediği için lens kullanmaya başladım. Kullandığım lensleri gözlerimde hissediyordum ve çok rahatsız oluyordum gözlerimde kızarıyordu o yüzden bi takıyordum bi takmıyordum. Bir ay önce lenslerimi aldığım gözlükçüye gittim ben bu lensleri hissediyorum ve rahatsız oluyorum dedim. Oda sana daha ince lens isteyelim dedi ve istedi lensler geldiğinde gözlükçüde taktım gayet iyiydi hissetmiyordum bi kaç saat sonra gözlerimin gözpınarı tarafı batma yaptı ve kızardı o yüzden yeni aldığım lensleride takamıyorum. Ameliyat olmayı düşünüyorum ama şimdi değil. Gözlerim iyi görmüyor lensleri çıkardığım zaman çok rahatsız oluyorum taktığım zamanda rahatsız oluyorum. Lens kullananlar hangi markayı kullanıyorsunuz benim durumumu yaşayan varmı acaba:(:( bide uyuyuncada çıkarılmayan lensler varmış kullanan varmı? Şimdiden cevap verenlere çok teşekkürler.

kızlar ben bir yıl önce gözlerim iyi görmediği için lens kullanmaya başladım. Kullandığım lensleri gözlerimde hissediyordum ve çok rahatsız oluyordum gözlerimde kızarıyordu o yüzden bi takıyordum bi takmıyordum. Bir ay önce lenslerimi aldığım gözlükçüye gittim ben bu lensleri hissediyorum ve rahatsız oluyorum dedim. Oda sana daha ince lens isteyelim dedi ve istedi lensler geldiğinde gözlükçüde taktım gayet iyiydi hissetmiyordum bi kaç saat sonra gözlerimin gözpınarı tarafı batma yaptı ve kızardı o yüzden yeni aldığım lensleride takamıyorum. Ameliyat olmayı düşünüyorum ama şimdi değil. Gözlerim iyi görmüyor lensleri çıkardığım zaman çok rahatsız oluyorum taktığım zamanda rahatsız oluyorum. Lens kullananlar hangi markayı kullanıyorsunuz benim durumumu yaşayan varmı acaba:KK43::KK43: bide uyuyuncada çıkarılmayan lensler varmış kullanan varmı? Şimdiden cevap verenlere çok teşekkürler.

Lensi hissetmemen gerekir.

Doktor klinikte lens taktı mi ilk başta? Gözünün lense uygun olup olmadığına baktı mı?

Ben air optix kullanıyorum iki senedir. Çok memnunum. Haftada bir canım isterse çıkartıyorum.

Doktor klinikte lens taktı mi ilk başta? Gözünün lense uygun olup olmadığına baktı mı?

Ben air optix kullanıyorum iki senedir. Çok memnunum. Haftada bir canım isterse çıkartıyorum.
Yok doktor lens falan takmamadı sadece göz numaramı verdi bende gözlük kulanmak istemediğim için numarama göre lens aldım ama hep sorun oldu canım ya cevap verdiğin için çok sağol.

image.webp
Bu daha önce kullandığım.

Lensi hissetmemeniz gerekir kesinlikle. Hatta ben gozumde lens oldugunu dahi unuturum. Lens buyuklugu uygun olmayabilir, solusyon degisikligi yanmaya-batmaya neden olabilir, goz kurulugu vardir bu nedenle sorun yasiyor olabilirsiniz. Tekrar doktora gitmenizde fayda var.

Doktor kontrolü olmadan mı kullanmaya başladınız? Bazı gözler lens kullanmaya uygun olmuyormuş, belki benzer bir sorun vardır sizde de.

Şuan Acuvue OASYS kullanıyorum. Lens eskidiyse, gözümü çok yorduysam ya da uzun süre çıkarmadıysam hissediyorum onun dışında sorun yaşamıyorum.

Air optix bu markadan daha rahat gibi.

Doktor kontrolü olmadan kullanmaya başladınız? Bazı gözler lens kullanmaya uygun olmuyormuş, belki benzer bir sorun vardır sizde de.

Şuan Acuvue OASYS kullanıyorum. Lens eskidiyse, gözümü çok yorduysam ya da uzun süre çıkarmadıysam hissediyorum onun dışında sorun yaşamıyorum.

Air optix bu markadan daha rahat gibi.
Yok doktor yazdı bana.

Yok doktor lens falan takmamadı sadece göz numaramı verdi bende gözlük kulanmak istemediğim için numarama göre lens aldım ama hep sorun oldu canım ya cevap verdiğin için çok sağol.
Lens icin ozel muayene olmaniz gerekir. Gozluk numarasina gore lens almak dogru degildir. Goz yasi olcumu yapilir. Gozunuzun capi belirlenir. Astigmat yuksek ise lens verilmesi uygun gorulmez.

Lens icin ozel muayene olmaniz gerekir. Gozluk numarasina gore lens almak dogru degildir. Goz yasi olcumu yapilir. Gozunuzun capi belirlenir. Astigmat yuksek ise lens verilmesi uygun gorulmez.
Sanırım tekrar doktora gitmem gerek. Eşimde ne zaman bi şey söylesem off puf diyor zaten lensleri alana kadar "ohoo böyle her 6 ayda bir lens mi alacaz sana" diye şikayet etti bende artık söylemek istemiyorum.

Olmaz ki öyle. Doktoruna lens kullanmak istediğini soylemeliydin. Gerekli kontrolleri yapar uygun lens yazardı. Hem gözlük numarasıyla lens numarası aynı olmaz ki.

Lens numarasi gozluk numarasi ile ayni degil bi kere.

Sonra bu isin cap numarasi var

Elinizdeki piyasadaki en iyi markalardan biri

Benim de bazen batma ve bulaniklik sorunum oluyo.dr a gidiyorum genelde iltihap cikiyo sonucu

Bi ara lens gozumde durmuyodu resmen kabul etmiyodu lensi.yine iltihap kapmis

Siz dr a gorunun
Gece mutlaka cikarin.dr haftalik da olsa gece cikar dedi.

Ben de sizin yaşadığınız problemleri yaşadım envai çeşit lens denedim hiçbiri olmadı. En son gittiğim doktor göz kuruluğundan dolayı batma olduğunu söyledi. Sonunda lasik ameliyatı oldum kurtuldum.

Olmaz ki öyle. Doktoruna lens kullanmak istediğini soylemeliydin. Gerekli kontrolleri yapar uygun lens yazardı. Hem gözlük numarasıyla lens numarası aynı olmaz ki.
Canım doktor lens numarası yazmış yaa ne yapacağımı bilemiyorum artık rahat rahat televizyon izlemek istiyorum. Evi süpürdüğümde bile acaba bir yerlerde bi şeyler kaldımı toz kaldımı diye on defa kontrol ediyorum. Eşimde o kadar şikayet ediyorki doktorada tekrargitmek istemiyorum. Doktorum başka bir şehirde nusaybinde göz doktoru yok mardine gidiyorum. Eşimle bir doktora gidene kadar kavga ediyor dır dır yapıyor surat asıyor. Burnumdan getiriyor.

Canım doktor lens numarası yazmış yaa ne yapacağımı bilemiyorum artık rahat rahat televizyon izlemek istiyorum. Evi süpürdüğümde bile acaba bir yerlerde bi şeyler kaldımı toz kaldımı diye on defa kontrol ediyorum. Eşimde o kadar şikayet ediyorki doktorada tekrargitmek istemiyorum. Doktorum başka bir şehirde nusaybinde göz doktoru yok mardine gidiyorum. Eşimle bir doktora gidene kadar kavga ediyor dır dır yapıyor surat asıyor. Burnumdan getiriyor.

Bana kalırsa en iyisi doktora gitmek ama imkan yok diyorsan bisey diyemem.

Lensmarket diye bir site var. Oradan üyelik al, air optix ten denemek için bir çift lens iste. Hediye olarak gönderirler muhtemelen. Ben ilk lens kullandigimda her markadan deneme ürünü istemiştim. Gönderdiler sağolsunlar.

Bir de gözlerin kuruyorsa gözyaşı damlası kullanman gerek. Onu da sadece göz doktoru yazabiliyor malesef.

Back
X