Doğuma Hazırlık kızlar logusa takımı konusunda yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ebru_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
47
1
36
İstanbul
selam kılzar kısmetse temmuz basında dogum yapıcam bugun hafıfden alsıverıse basladım dıze kadar ınen seker pemnesı bır gecelık aldım kolay emzırme delıklerı bulunan falan fılan ama eve gelınce ıcıme sınmedı pıjama takımımı yoksa elbıse tarzımı daha kullanıslı bılememdım yardım edın lutfenn

canım benden sana tavsiye 1 gecelik bulunsun hastane için. ama evde emzirme için onlar hiç kullanışlı değil.yani ben kullanamadım bide 70 tl civarı bi para vermiştim içime oturdu. bence sen onu değiştirebilirsen normal bir gecelik al önden düğmeli. bide önden düğmeli pijama takımı. hani şu satenlerimiz varya onun kumaşı daha kullanışlı oluyor ben hep onları kullandım hayırlı doğumlar.

canım bugun goturdum degıstırdım pıjama takımlı logusa takımı aldım saten de aldım artık ole yapıcam tesekkur edeırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…