Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar loreal saç boyası..

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
kızlar merhaba..
saf açık kestane loreal kullanan var mı? önerirmisiniz bu rengi saçlarım şuan orta kumral tonlarında uçlarında ombre vardı. sıkıldım tek ve bıraz koyu kullanmak istiyorum . önerilerinize ihtiyacım var... sevgiler ;) En Büyük KK:KK49:

kızlar merhaba..
saf açık kestane loreal kullanan var mı? önerirmisiniz bu rengi saçlarım şuan orta kumral tonlarında uçlarında ombre vardı. sıkıldım tek ve bıraz koyu kullanmak istiyorum . önerilerinize ihtiyacım var... sevgiler :KK66: En Büyük KK:KK49:

Loreal kestane boyadım siyah gibi tuttu çok memnunum, bende de ombre vardı yok olmasını istiyordum düz saç özlemiştim,isabet oldu ve loreal saçıma zarar vermedi düşün 2 -3 haftada bir rengini değiştirdim 5 aydır. Şimdi canlı da saçlarım . Loreal seviyorum :) Pişman etmiyor...

Canım ben lorealın boyalarını kullanıyorum çok memnunum bahsettiğin tonu kullanmadım ama marka olarak tasvip ediyorum.

Loreal kestane boyadım siyah gibi tuttu çok memnunum, bende de ombre vardı yok olmasını istiyordum düz saç özlemiştim,isabet oldu ve loreal saçıma zarar vermedi düşün 2 -3 haftada bir rengini değiştirdim 5 aydır. Şimdi canlı da saçlarım . Loreal seviyorum :) Pişman etmiyor...
ACABA KESTANE VE AÇIK KESTANE ARASINDA FARK NEDİR_? KAFAM ÇOK KARIŞIK.. KAHVE YAPSAM KIZILLIK YAPIYOR :(( KUMRAL YEŞERİYOR

ACABA KESTANE VE AÇIK KESTANE ARASINDA FARK NEDİR_? KAFAM ÇOK KARIŞIK.. KAHVE YAPSAM KIZILLIK YAPIYOR :KK43:( KUMRAL YEŞERİYOR

Ton farkı vardır,kestaneye girersen siyaha dönük olması çok olağan,kahve de cidden kızıl yapıyor. Ombre varsa kestane yap derim yine satan yere de sor,sattıkları için bilirler şimdi saçının tam tonunu bilmiyorum.

Ton farkı vardır,kestaneye girersen siyaha dönük olması çok olağan,kahve de cidden kızıl yapıyor. Ombre varsa kestane yap derim yine satan yere de sor,sattıkları için bilirler şimdi saçının tam tonunu bilmiyorum.
TAM OMBRE DEĞİL ASLINDA İNCE İNCE ARADA VAR YANI KOYU TEK RENGI ÖZLEDİM AÇIK RENK YUZUMU ÇOK ÖLDÜRDÜ

kızlar merhaba..
saf açık kestane loreal kullanan var mı? önerirmisiniz bu rengi saçlarım şuan orta kumral tonlarında uçlarında ombre vardı. sıkıldım tek ve bıraz koyu kullanmak istiyorum . önerilerinize ihtiyacım var... sevgiler :KK66: En Büyük KK:KK49:

canım ben hem saf açık kestane hemde kestane boyadım loreal in köpük boyası ile.kestane çok az daha koyu oluyor tek farkı bu.bana sorarsan saf açık kestane daha canlı duruyor,ayrıca yumuşacık yapıyor saçları.tavsiye ederim.

canım ben hem saf açık kestane hemde kestane boyadım loreal in köpük boyası ile.kestane çok az daha koyu oluyor tek farkı bu.bana sorarsan saf açık kestane daha canlı duruyor,ayrıca yumuşacık yapıyor saçları.tavsiye ederim.

canım ya peki badem kahvesi çok mu açık olur :( 2kutu badem kahvesi aldım henuz boyamadım açık kestane konusunda hala beklıyorum heran değişebilirim :)

canım ya peki badem kahvesi çok mu açık olur :KK43: 2kutu badem kahvesi aldım henuz boyamadım açık kestane konusunda hala beklıyorum heran değişebilirim :)

onu hiç denemedim canım bilemiyorum..açık saf kestane ilk boyadığında koyu oluyor fakat 15 gün sonra aktığında çok hoş bir renk oluyor.hatta ben haziranda en son boyadım,o kadar ayda boya aktıkça hep turunculaşıyordu saçım bu boya aktıkça o kadar tatlı bir renk oldu ki..dipten kendi saçım çıktı ton farkı tabiki var ama hiç rahatsız etmiyor tonundan dolayı.

kızlar merhaba..
Canım açık kestane boya kullanmadım ama ana saçım açık kestane :) Sarıya biraz daha yatkın oluyor ışıkta satı ışıltıları oluyor.Seçtiğin renk bence isteklerini karşılayan bir renk olmuş badem kahvesi.Kestane koyu kahve ve sıyaha yakın renkler,tekrar açmak istediğinde biraz ugraştırır seni.Birde benım bu aralar herkeze önerdiğim kendı kullandıgım renk var kaşmir kahve lorealde yok sanırım vardır belkı bakmadım gerçi :)
Onun kızıllıgı biraz daha yogun sanırım kızıllık pek istemiyorsun badem kahve gayet güzel bir seçim.Birde lorealın fındık kahvesi var oda çok begendıgım bir renk onada bir göz at istersen :)

Back
X