- 23 Temmuz 2014
- 836
- 341
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba..
saf açık kestane loreal kullanan var mı? önerirmisiniz bu rengi saçlarım şuan orta kumral tonlarında uçlarında ombre vardı. sıkıldım tek ve bıraz koyu kullanmak istiyorum . önerilerinize ihtiyacım var... sevgiler![]()
![]()
ACABA KESTANE VE AÇIK KESTANE ARASINDA FARK NEDİR_? KAFAM ÇOK KARIŞIK.. KAHVE YAPSAM KIZILLIK YAPIYORLoreal kestane boyadım siyah gibi tuttu çok memnunum, bende de ombre vardı yok olmasını istiyordum düz saç özlemiştim,isabet oldu ve loreal saçıma zarar vermedi düşün 2 -3 haftada bir rengini değiştirdim 5 aydır. Şimdi canlı da saçlarım . Loreal seviyorum :) Pişman etmiyor...
TESEKKUR EDERIM İLGİN İÇİNCanım ben lorealın boyalarını kullanıyorum çok memnunum bahsettiğin tonu kullanmadım ama marka olarak tasvip ediyorum.
ACABA KESTANE VE AÇIK KESTANE ARASINDA FARK NEDİR_? KAFAM ÇOK KARIŞIK.. KAHVE YAPSAM KIZILLIK YAPIYOR( KUMRAL YEŞERİYOR
TAM OMBRE DEĞİL ASLINDA İNCE İNCE ARADA VAR YANI KOYU TEK RENGI ÖZLEDİM AÇIK RENK YUZUMU ÇOK ÖLDÜRDÜTon farkı vardır,kestaneye girersen siyaha dönük olması çok olağan,kahve de cidden kızıl yapıyor. Ombre varsa kestane yap derim yine satan yere de sor,sattıkları için bilirler şimdi saçının tam tonunu bilmiyorum.
açık kestane diyorum o zaman :)TAM OMBRE DEĞİL ASLINDA İNCE İNCE ARADA VAR YANI KOYU TEK RENGI ÖZLEDİM AÇIK RENK YUZUMU ÇOK ÖLDÜRDÜ
kızlar merhaba..
saf açık kestane loreal kullanan var mı? önerirmisiniz bu rengi saçlarım şuan orta kumral tonlarında uçlarında ombre vardı. sıkıldım tek ve bıraz koyu kullanmak istiyorum . önerilerinize ihtiyacım var... sevgiler![]()
![]()
canım ben hem saf açık kestane hemde kestane boyadım loreal in köpük boyası ile.kestane çok az daha koyu oluyor tek farkı bu.bana sorarsan saf açık kestane daha canlı duruyor,ayrıca yumuşacık yapıyor saçları.tavsiye ederim.
canım ya peki badem kahvesi çok mu açık olur2kutu badem kahvesi aldım henuz boyamadım açık kestane konusunda hala beklıyorum heran değişebilirim :)
Canım açık kestane boya kullanmadım ama ana saçım açık kestane :) Sarıya biraz daha yatkın oluyor ışıkta satı ışıltıları oluyor.Seçtiğin renk bence isteklerini karşılayan bir renk olmuş badem kahvesi.Kestane koyu kahve ve sıyaha yakın renkler,tekrar açmak istediğinde biraz ugraştırır seni.Birde benım bu aralar herkeze önerdiğim kendı kullandıgım renk var kaşmir kahve lorealde yok sanırım vardır belkı bakmadım gerçi :)kızlar merhaba..
![]()