- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
- Konu Sahibi Mavisim112
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada kız gibi geldi yani bakınca resme öle dogdu içime ,saglıkla gelsin inşEki Görüntüle 1915213
12 haftalık resim.. Tahminler??
Seninkini bi koyarmısın kuzum bende karşılaştıriyim :))bana kız gibi geldi kendi bebğimle karşılaştırınca :)
Sağol canımmm inş sağlıklı olsunbanada kız gibi geldi yani bakınca resme öle dogdu içime ,saglıkla gelsin inş![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nub-teorisi.967484/ cnaım burda var bak öğrenmeden önce koymuştum bende .. :) suratlarına bak özellkleSeninkini bi koyarmısın kuzum bende karşılaştıriyim :))
Evet canm :) ama seninki kibar duruyo :) eşime gösterdim fazla ümitlenme erkeksi gördüm ben biraz diyo nerden anladıysahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nub-teorisi.967484/ cnaım burda var bak öğrenmeden önce koymuştum bende .. :) suratlarına bak özellkle
İnş canmm biliyosun içimden gönlüöden geçeni ama tabi belli olmaz.. Başda daha fazla bakmadan ultrasom açar açmaz kadın delikanlı büyümüş baya dedi..valla bilmym canm baya farklılar yüzü yuvarlak yada çıkntı olnca kız oluyrmuş bnmki dümdüz![]()
İnş canmm biliyosun içimden gönlümden geçeni ama tabi belli olmaz.. Başda daha fazla bakmadan ultrasonu açar açmaz kadın delikanlı büyümüş baya dedi..valla bilmym canm baya farklılar yüzü yuvarlak yada çıkntı olnca kız oluyrmuş bnmki dümdüz![]()
valla canm ilk zamanlar tahmnler hep yanılıyor bence sallıyorlar zatn hiç belli olmaz canm benm eşimn hisleri çok kuvvetlidir o hep benm oğlum olcak dedi beraber gittik zatn bacak arasını açmış arasından bize baknca bn sana demedim mi dediİnş canmm biliyosun içimden gönlümden geçeni ama tabi belli olmaz.. Başda daha fazla bakmadan ultrasonu açar açmaz kadın delikanlı büyümüş baya dedi..
Bende şok oldum.. Delikanlımı??? Dedim.. Bellimi dedim .. Yoook hayır daha erken, kesinlikle belli olmaz dedi ben her bebeğe öyle hitap ediyorum sanki hepsi erkek dedi..
Bi ara bacak arası denk geldi boşdu yani benim anladgm ve gördüğüm kadarıyla..
Evet ztn salladı baya çünkü 1 dakika bile bakmadı zaten cuma ikili test için terminim olduğundan.. Orda ayrıntılı bakar.. Bide iki doktor çalışıyor benim gittigim yerde.. Bu girdiğim çok bilgili değil ötekisi daha bilgili cumada onda terminm zaten.. Onun dedikleri benm için önemli :) o oğlumda baya erken tahmin etmişdi ama bakalım :)valla canm ilk zamanlar tahmnler hep yanılıyor bence sallıyorlar zatn hiç belli olmaz canm benm eşimn hisleri çok kuvvetlidir o hep benm oğlum olcak dedi beraber gittik zatn bacak arasını açmış arasından bize baknca bn sana demedim mi dedi![]()
anlaıdmm canm az kaldı cumaya inş yüksek ihtimalli bişey söler az kaldı zatn 14.haftada faln belli oluyoo cnm hayırlısyla kucağına al inş haber vermeyi unutma amaEvet ztn salladı baya çünkü 1 dakika bile bakmadı zaten cuma ikili test için terminim olduğundan.. Orda ayrıntılı bakar.. Bide iki doktor çalışıyor benim gittigim yerde.. Bu girdiğim çok bilgili değil ötekisi daha bilgili cumada onda terminm zaten.. Onun dedikleri benm için önemli :) o oğlumda baya erken tahmin etmişdi ama bakalım :)
Benm eşim pek öyie hissetmez.. Sadece resime göre yorum yapar![]()
Ayy baya kız diyen var ama hadikız sanki :)
Yokk unuturmuyum söylerse tabi oda :) pek söyliyceğnide sanmıyorum sanki nazlanıyolaranlaıdmm canm az kaldı cumaya inş yüksek ihtimalli bişey söler az kaldı zatn 14.haftada faln belli oluyoo cnm hayırlısyla kucağına al inş haber vermeyi unutma ama![]()
ya sorma ben özelde çok iyi dedikleri bi doktora gittim adama sormadım bile ekrana bakarken pat die erkek dedi gayet sakinYokk unuturmuyum söylerse tabi oda :) pek söyliyceğnide sanmıyorum sanki nazlanıyolar
Oh ne güzel.. Öyle olması lazım zaten :))ya sorma ben özelde çok iyi dedikleri bi doktora gittim adama sormadım bile ekrana bakarken pat die erkek dedi gayet sakin![]()
tabi canm bana kıza benziyo dediler kelalaka oldu yaniiOh ne güzel.. Öyle olması lazım zaten :))
Biz lafı cımbızla alıyoruz ağzından.. Bide delikanlı büyümüş demeside tuhaf gelmedi değil, her cocuga öyle diyorum dedi ama insan sanki biraz çaktırmayamı çalışdı acaba diyor.. Sonrasında belli olmaz bu haftalar çok erken diyor..![]()