Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımde ılk -asılamam tutmadı bu ıkıncı
cok uzldum canım rabbım bır daha yasatmasın
canim sorun esindeyse asilamayla bosuna zaman kaybetme tupe gec direkt bende asilama ile oyalandim yasim 31 cok korkuyorum artik zaman geciyor diye
canım neden sorun eşte ise aşılama olumsuz mu oluyor? bizdede hareket ve morfoloji sorunu var.bende 30 yaşındayım
Selam arkadaslar ben tup bebekle hamile kaldim ama gecen hafta bebegi 6 haftalikken kaybettim dusuk yaptim yani acim cok fazla cok uzgunum simdi kendimi toplayabilirsem ikinciyi deneyecegim sunu merak ediyorum siz lucrini kendinizmi yaptiniz gobektenmi yaptiniz birde pregona baslayinca ikiside gobekten zor olmadimi ben ilkinde ignelerimi yapamadim o yuzden hergun igneye gitmek cok yorucuydu siz kendinizmi yaptiniz eger cesaret edersen ikinci denememde bende kendim yapacagim sizden cesater bekliyorum
Selam arkadaslar ben tup bebekle hamile kaldim ama gecen hafta bebegi 6 haftalikken kaybettim dusuk yaptim yani acim cok fazla cok uzgunum simdi kendimi toplayabilirsem ikinciyi deneyecegim sunu merak ediyorum siz lucrini kendinizmi yaptiniz gobektenmi yaptiniz birde pregona baslayinca ikiside gobekten zor olmadimi ben ilkinde ignelerimi yapamadim o yuzden hergun igneye gitmek cok yorucuydu siz kendinizmi yaptiniz eger cesaret edersen ikinci denememde bende kendim yapacagim sizden cesater bekliyorum
Kizlar herkese tesekkurler bana cesaret verdiniz. Kendimi toparlar toparlamaz tedavime baslayacagim insallah
slm arkadaşlar lucrıne bende başlıyorum kol veya göbek den yapılabiliyomuş hangisi daha uygun sizce uygulyan varmı?