Kizlar lucrin ignelerinizi kendinizmi yapiyorsunuz

canım neden sorun eşte ise aşılama olumsuz mu oluyor? bizdede hareket ve morfoloji sorunu var.bende 30 yaşındayım

canlarım hepinize geçmiş olsunn.
aşılama genellikle sorunu olmayan çiflere yapılıyor canım.
Eğer eşinde hareket ve morfoloji sorunun varsa dr unla açık ca konuş bence
Aşılamayla zaman kaybetme derim ben:teselli:
Bizim de bi sorunumuz yok ama doktorum daha başında bana tutma şansı az demişki..
İnşallah allahım şu mübarek günde dualarımızı kabul ederde bizlerde evlat sahibi oluruz:1hug:

amin canım inşşlh yuce rabbım bu mubarek kandıl gecesının hatrnına dualrmızı kabul eder ve ısteyen herkes bebk sahıbı olur. bnde 3 sefer tupbebk denedım gonal f ve lucrın ıgnelrı kullnadım kendım yapıyodum ıgnerlmı hıc acımıyor zaten neyse ama olmadı işte baklım yenıden denıycez ama ben 1 sene felan ara vermek zorunda kaldım cunku ıkı sefer dışgebelık gecırdım ve sonuncusnda oluyodum oyuzden bşka bı doktora gıttım ve o dr. bna 1 sene felan ara vrmm gerktıgnı söledı vucudmn iice dınlenmesı gerktgnı söledı oyuzden ara verdık bızde kısmet senye bırdaha denıycez allh herkse nasıp edr inşllh bebk sahbı olmayı

yaaaaaaaaaaaa kıslar bende mi bir yanlışlık var anlamadım
lucrin i ben koldan vuruyordum dr öyle söyledi hatta ilk iğnemide dr yapmıştı
gonal-f göbekten oldum
ayrıca 4 defa tup bebek tedavisi oldum

Selam arkadaslar ben tup bebekle hamile kaldim ama gecen hafta bebegi 6 haftalikken kaybettim dusuk yaptim yani acim cok fazla cok uzgunum simdi kendimi toplayabilirsem ikinciyi deneyecegim sunu merak ediyorum siz lucrini kendinizmi yaptiniz gobektenmi yaptiniz birde pregona baslayinca ikiside gobekten zor olmadimi ben ilkinde ignelerimi yapamadim o yuzden hergun igneye gitmek cok yorucuydu siz kendinizmi yaptiniz eger cesaret edersen ikinci denememde bende kendim yapacagim sizden cesater bekliyorum

ben her tedavimde kendim yaptım iğnelerimi cesaret edilmiycek bir şey değil başkasının yapmasından çok daha rahat. hiç tereddüt etme kendin yap. 1. dene ondan sonra zaten kendine güvenirsin.

bende iğnelerimi kendim yaptım.biraz cesaretini topla o kadar.ben ki iğneden çok korkardım.şu anda 2. tüp bebek sonucumu bekliyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.

Selam arkadaslar ben tup bebekle hamile kaldim ama gecen hafta bebegi 6 haftalikken kaybettim dusuk yaptim yani acim cok fazla cok uzgunum simdi kendimi toplayabilirsem ikinciyi deneyecegim sunu merak ediyorum siz lucrini kendinizmi yaptiniz gobektenmi yaptiniz birde pregona baslayinca ikiside gobekten zor olmadimi ben ilkinde ignelerimi yapamadim o yuzden hergun igneye gitmek cok yorucuydu siz kendinizmi yaptiniz eger cesaret edersen ikinci denememde bende kendim yapacagim sizden cesater bekliyorum

Tatlım, Ben tüpbebek tedavim boyunca bütün ignelerimi kendim yaptım üstelik ben göbekten yapmadım hep bacakdan yaptım doktorum öle de yapabilecegimi söylemişti.fisfisfis

Kizlar herkese tesekkurler bana cesaret verdiniz. Kendimi toparlar toparlamaz tedavime baslayacagim insallah

slm arkadaşlar lucrıne bende başlıyorum kol veya göbek den yapılabiliyomuş hangisi daha uygun sizce uygulyan varmı?

canım benimde ilk tüp bebek denemem martta lucrinle başlayacam ve koldan yapacam.aşılama öncesi puregon kullandım ve kasıktan yaptım.inan sende yaparsın zor değil iğneleri çok ince oluyor zaten

Kizlar herkese tesekkurler bana cesaret verdiniz. Kendimi toparlar toparlamaz tedavime baslayacagim insallah

Meraba canim.Sakin Lucrini disarda yaptim cok bunaldim kosturdum da o yuzden olmadi diye dusunme.Bununla bir ilgisi yok.Nasip degilmis demekki bu sefer.Ben senin gibi cok dusundum.Hatta en son denememde transferdekendimi cok kasiyorum diye narkozla transfer oldum. Birsuru beyin hucremin olmesini bile goze aldim ek ucret odedim ve dorduncu denemede yine negatif aldim.Lutfen bu hassasiyeti birak ben yaptim da ne oldu kendime ettim durdum, vakti zamani insallah hayirlisiyla saglikla gelmistir insallah bebekleriizii kucagimiza almanin .Rahat ol ve sundan mi olmadi bundan mi olmadi diye lutfen co k dusunme insan cok yipraniyor.selamlar

slm arkadaşlar lucrıne bende başlıyorum kol veya göbek den yapılabiliyomuş hangisi daha uygun sizce uygulyan varmı?

canım sen yinede doktoruna sor öyle yapp..ben yapmamda sormuştum koldan yapıyımmı diye sormuştum ama doktorum göbekten daha etkili olur demişti.ama yinede sen bilirsin.:CüvCüv:

Back
X