- 10 Temmuz 2017
- 63
- 51
- 38
- 31
- Konu Sahibi Yeni_gelinn
-
kötü haberi duymaktansa beklemek daha kolay geliyor anliyorum..benimde çocugum yok maalesefHiç sorma canim ya zaten edemiyorum içim içimi yiyor :) ama yine negatif olursa diye korkuyorum o yüzden bekliyorm beklemekle olucak sanki :-D
kötü haberi duymaktansa beklemek daha kolay geliyor anliyorum..benimde çocugum yok maalesefhormonlarina bakildi mi peki
kötü haberi duymaktansa beklemek daha kolay geliyor anliyorum..benimde çocugum yok maalesefhormonlarina bakildi mi peki
Aynen sanki o daha kolay gibi.. Sen nr kadar zamandir evlisin peki ? Allahım sana da tüm isteyenlere de bana da nasip etsin inşallah ❣ bakıldı canım hormon testi alttan ultrason falan bir sıkıntı yoktu sadece her adette olan kis adet ile geçip giden bebeğe engel değilmiş dediler hormon da da birşey çıkmadıkötü haberi duymaktansa beklemek daha kolay geliyor anliyorum..benimde çocugum yok maalesefhormonlarina bakildi mi peki
Aynen beklemek daha iyi.. Sen ne kadar evlisin ki rabbim sana da tüm isteyenlere de bana nasip etsin inşallah.. hormonlarıma da bakıldı hiç sıkıntı uok dediler alttan ultrason falan bir sıkıntı yoktu sadece her adette olan kis adet ile geçip giden bebeğe engel değilmiş dediler hormon da da birşey çıkmadıkötü haberi duymaktansa beklemek daha kolay geliyor anliyorum..benimde çocugum yok maalesefhormonlarina bakildi mi peki
Olur senin inşallah canım Rabbim nasip etmiş yine olur inşallah hayırlı bir şekilde.. biraz zaman ister ama bi kaç aya kalırsın inşallah en azından bir sıkıntı yok yani demi rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsinbende on aylık evliyim iki ay önce düşük yaptım maalesef hala beklemedeyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?