Kızlar lütfen acill cevap verir misiniz :(

Yeni_gelinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2017
63
51
38
31
2 yıllık evliyim çocuk düşünüyoruz olmuyor doktora gittim bir sıkıntı yok deyip gönderdiler sürekli. Geçen ay başka doktora gittim klomen verdi sonra çatlama iğnesi bu ay adet görmedim henüz ama bir buçuk 2 gün koyu kahve akintim oldu sizce hamile miyimdir? Başka akintim olmadi. Adetim de 4 gündür geçiyor

hmm insallah vardir hayirlisiyla bebek :) en iyisi saglik ocagina git kan ver bence. göguslerinde ağrı vs varmi birde eşine bakildimi sorun varmi diye

Insallah ya :) göğüslerim agri degil şişlik var çok hafif arada mide bulandım geliyor unutmaya çalışıyorum umitlenmemek için:) eşim gitti doktora tek taraflı varikosel varmış ama çocuk olmasına engel değilmiş spermiyogram testine gore bilmiyorum artik bi kav gün gecsin kan testi yapayim diyorum :)

birkac güne kadar sabredemezsin canim :) zaten kanda kesin cikar hemen ver ona göre yol al derim ben beklemene gerek yokki

Hiç sorma canim ya zaten edemiyorum içim içimi yiyor :) ama yine negatif olursa diye korkuyorum o yüzden bekliyorm beklemekle olucak sanki :-D

Hiç sorma canim ya zaten edemiyorum içim içimi yiyor :) ama yine negatif olursa diye korkuyorum o yüzden bekliyorm beklemekle olucak sanki :-D
kötü haberi duymaktansa beklemek daha kolay geliyor anliyorum..benimde çocugum yok maalesef hormonlarina bakildi mi peki

kötü haberi duymaktansa beklemek daha kolay geliyor anliyorum..benimde çocugum yok maalesef hormonlarina bakildi mi peki
Aynen sanki o daha kolay gibi.. Sen nr kadar zamandir evlisin peki ? Allahım sana da tüm isteyenlere de bana da nasip etsin inşallah ❣ bakıldı canım hormon testi alttan ultrason falan bir sıkıntı yoktu sadece her adette olan kis adet ile geçip giden bebeğe engel değilmiş dediler hormon da da birşey çıkmadı

Aynen beklemek daha iyi.. Sen ne kadar evlisin ki rabbim sana da tüm isteyenlere de bana nasip etsin inşallah.. hormonlarıma da bakıldı hiç sıkıntı uok dediler alttan ultrason falan bir sıkıntı yoktu sadece her adette olan kis adet ile geçip giden bebeğe engel değilmiş dediler hormon da da birşey çıkmadı

bende on aylık evliyim iki ay önce düşük yaptım maalesef hala beklemedeyim canım

bende on aylık evliyim iki ay önce düşük yaptım maalesef hala beklemedeyim canım
Olur senin inşallah canım Rabbim nasip etmiş yine olur inşallah hayırlı bir şekilde.. biraz zaman ister ama bi kaç aya kalırsın inşallah en azından bir sıkıntı yok yani demi rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin

Canım bence testi yap korkma tavsiye negatif görürsen üzülürsün bende hormon normal çıktı ama esimin spermiyogram testinde ileri hareketlilik %20 çıktı %35 den yukarı olması gerekiyo muş sanırım araştırdigima göre onunda payı varmıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…