- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.988
- 83
- Konu Sahibi Nur_hayat2005
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahCaniiiim tebrikler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahCaniiiim tebrikler
Evet bana da bir çok şey dediler çok şükür mucizemin haberini aldımBenim bir arkadaşım tek yumurtalıkla hamile kaldı da doğurdu da. Doktor ona da kalamazsın demişti ama kaldı
Merhabalar canm bende dermoidden ameliyat oldum 1 buçuk yıl önce İstanbul ok meydanı eğitim araştırma da yapıldı ameliyat gayet iyi ilgilenip moral oluyordular orayı tavsiye ederim
Yok canım hâlen olmadı ameliyattan sonra hiç korunmadm ve hep sorun bende sandm tek yumurtam var o yüzden olmuyur diodum bir çok doktora da gittim bana hiç bir sorun yok bugüne kadar gebe kalman lazımdı dediler hep ve 3 ay önce öğrendik ki eşim de de sorun varmışAmeliyat sonrası hamilelik oldu mu peki
Yok canım hâlen olmadı ameliyattan sonra hiç korunmadm ve hep sorun bende sandm tek yumurtam var o yüzden olmuyur diodum bir çok doktora da gittim bana hiç bir sorun yok bugüne kadar gebe kalman lazımdı dediler hep ve 3 ay önce öğrendik ki eşim de de sorun varmışonu da halletsek görcez bakalım gebelik oluyor mu olmuyor mu
İnşallah canm isteyen hak eden herkese nasip olurUmarım en kısa sürede olur.![]()
İnşallah canm isteyen hak eden herkese nasip olurumudum varya zaten tek yumurta ile hamile kalıyorsun
Sen de mi ameliyat Olcan
Ne kadar sürede tekrarladı kiEvet evet tek yumurtalıkta aynı görevi görüyormuş çok doktorla konuştum ben. Ben dermoid kist ameliyatı geçirdim 9 cm kist çıkarıldı ama yumurtalıklar duruyor. Daha sonra çok küçük boyutta tekrarladı doktor bi sakınca yok hamile kalmanda gayet iyi durumda diyor ama 3 aydır deneyip olmayınca tedirgin oldum
Benim 7 cm di ve tüm yumurtalığı kaplamıştı yumurtayla birlikte aldılarEvet evet tek yumurtalıkta aynı görevi görüyormuş çok doktorla konuştum ben. Ben dermoid kist ameliyatı geçirdim 9 cm kist çıkarıldı ama yumurtalıklar duruyor. Daha sonra çok küçük boyutta tekrarladı doktor bi sakınca yok hamile kalmanda gayet iyi durumda diyor ama 3 aydır deneyip olmayınca tedirgin oldum
Ne kadar sürede tekrarladı ki
İnanmıyorum çok çabuk tekrarlamışMaalesef 3 ayda tekrarladı aynı yumurtalıkta ama boyutu küçük şimdilik bir sorun yaratmaz dedi doktor![]()
Aynı yumurtalıkta tekrarladı. Zaten diğer yumurtalıkta olma olasılığı yok fazla, doktor hamile kal sezaryanla alırız dedi. Bakalım umarım öyle olurİnanmıyorum çok çabuk tekrarlamışpeki hangi yumurtalık da tekrarladı daha önce kist olan da mı yoksa hiç çıkmayan dan mı
Eşin test tahlil faln yaptı mı ona da baktır benceAynı yumurtalıkta tekrarladı. Zaten diğer yumurtalıkta olma olasılığı yok fazla, doktor hamile kal sezaryanla alırız dedi. Bakalım umarım öyle olur
Soğan kürü yaptın mı canım hiç yaptıysan bile tekrar yap çok iyi geliyorMaalesef 3 ayda tekrarladı aynı yumurtalıkta ama boyutu küçük şimdilik bir sorun yaratmaz dedi doktor![]()
Evet belli aralıklarla tekrarlıyorum canım ama dermoid kistte maalesef pek işe yaramıyor. Çünkü bu kistin içinde saç, diş gibi kalıntılar var.Soğan kürü yaptın mı canım hiç yaptıysan bile tekrar yap çok iyi geliyor
Eşin test tahlil faln yaptı mı ona da baktır bence
Anladım canım hayırlısı olsun. Şimdiden kasma kendini 6. Aydan sonra tedaviler faln düşün umarım nasip olurHenüz yaptırmadı doktorlar daha çok erken diyorlar anan bakalım
İnşallah canım hayırlısıylaAnladım canım hayırlısı olsun. Şimdiden kasma kendini 6. Aydan sonra tedaviler faln düşün umarım nasip olur![]()
Aminn inşallah. Sizin dermoid kist miydi ?Rabbim en doğru tolu karşına çıkarsın ins benimde 14.5 cm di kistim ameliyat oldumsonrasında menopoza giydirdi doktor iğne ile tekrarlayan bir kisti gebelik istedim bugüne kadar olmadi tam aşılama yaptiracaktik korona girdi araya şimdi de soğan kürü yapiyorum